Kanski festival 2024

SKANDAL NA ZATVARANJU KANSKOG FESTIVALA: Glumica se pojavila sa Isusovim likom na plaštu, pa se pokoškala sa obezbeđenjem (FOTO)

Domenikanska lepotica baš ume da skrene pažnju na sebu.

26.05.2024 10:05

SKANDAL NA ZATVARANJU KANSKOG FESTIVALA: Glumica se pojavila sa Isusovim likom na plaštu, pa se pokoškala sa obezbeđenjem (FOTO)
Credit: Sheri Determan / Alamy / Alamy / Profimedia

Još jedan skandal potresao je čuveni Kanski festival i to na samom zatvaranju ove manifestacije. Domenikanska manekenka i glumica Masijel Taveras našla se u centru pažnje zbog incidenta koji su mnogi opisali kao sraman. 

Sudeći prema snimcima koji kruže društvenim mrežama nekadašnja Mis Dominikanske Republike ponašala se agresivno i histerično prema pripadnici obezbeđenja dok je šetala crvenim tepihom. U pitanju je ista radnica obezbeđenja koja je bila upletena u incident s američkom pevačicom Keli Roland.

Šta se dogodilo?

Kako se vidi na snimku Masijel se pojavila na stepenicama na ulasku u pozorište kad je pokušala da razmota plaš sa šlepom koji je nosila preko svoje haljine nazvan "Sin Božiji", dugačak skoro pet metara, na kom je bio prikazan lik Isusa Hrista.

Radnica oobezbeđenja nije imala razumevanje za njenu želju, pa je pokušala da je skloni sa stepenica što je dovelo do koškanja, a domenikanska lepotica se snjoj burno raspravljala. U jednom trenutku radnila je uhvatila za rame pokušavajući da je skloni sa stepeništa, ali je Masijel odgurnula i nastavila da se raspravlja sa obezbeđenjem koje je nosilo njen šlep u rukama.  

 

 

Ovaj incident izazvao je različite komentare, a na spekulacije pojedinih medija tačku je stavila Đanina Azar, koja je dizajnirala haljinu koju je glumica nosila na 77. Kanskom festivalu.

- Nisu je izbacili, ona je prošetala crvenim tepihom spektakularno, ali na ulazu u pozorište gde se prikazivao film, nastao je problem zbog šlepa haljine koji je bio izuzetno dug. Žena iz obezbeđenja pokušala je da ubrza Masijel dok je prolazila crvenim tepihom, što je izazvalo njeno nezadovoljstvo. Nepristojna pripadnica obezbeđenja je htela da ona uđe trčeći u pozorište, a treba ostaviti prostor i poštovati umetnika da se kreće polako, a ne kako oni zahtevaju - objasnila je Azar.

 

Raskošna i neobična toaleta koju je dizajnirala Azar privukla je ogromnu pažnju svih prisutnih. Domenikanska glumica je preko crne haljine nosila beli, svileni plašt sa 5 metara dugačkim šlepom na kome je ručno oslikan lik Isusa Hrista.

Modni znalci procenjuju da bi ova haljina mogla da bude prodata za 450. 000 dolara što je čini najvrednijom haljinom Đanine Azar koju je ikad napravila. 
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)