Kanski festival 2024

VAJOLA DEJVIS I DEMI MUR OBJASNILE ZAŠTO JE SPOJ BELE I CRNE NAJELEGANTNIJI: Završen 77. Kanski festival (FOTO)

Evo koje modne ikone su ga obeležile ove godine.

25.05.2024 22:30

VAJOLA DEJVIS I DEMI MUR OBJASNILE ZAŠTO JE SPOJ BELE I CRNE NAJELEGANTNIJI: Završen 77. Kanski festival (FOTO)
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Završen je 77. Kanski festival, a prethodnih dana brojne poznate ličnosti prodefilovale su crvenim tepihom. Zato se stiče utisak da je Kan bilo najposećenije VIP mesto na celom svetu. Glumice i manekenke su pokazale raskošne, ali i veoma zanimljive toalete kojima su privukle pažnju, a pojedine su bile zapažene više nego filmska ostvarenja. 

Najveću pažnju još prve večeri festivala privukla je glumica Meril Strip (74). Svi reflektori bili su usmereni u njenom pravcu u trenutku kada se pojavlia. Naime, ona na Kanskom festivalu nije bila od 1989. godine, kada je osvojila nagradu za najbolju glumicu za film "Zli anđeli: Plač u tami". Ove godine zanosna Meril u svilenoj haljini boje slonovače dobila je počasnu Zlatnu palmu.

 

 

U stilu dame za koju je vreme stalo pojavila se glumica Džejn Fonda (86). Ona se uprkos svojim godinama opredelila za crni kombinezon obogaćen svetlucavim cvetnim motivima u predelu struka, koji su se spuštali u predelu boka.  

 

 

Najintrigantniji stajling ponela je manekenka Naomi Kempel (54). Naime, njena suknja je bila cela od providnog crnog tila i šljokičastog crnog materijala i to na pruge. Pitanje na koje su svi hteli odgovor je da li je slavna manekenka uopšte nosila donji veš ili je u pitanju bilo parčence crne tkanine na suknji koje je prikrivalo njenu intimu i zadnjicu, kao i kardigan u leoprad dezenu.

 

 

Dame koje nisu propuštale večeri i koje su se više puta pojavile na crvenom tepihu su manekenka Hajdi Klum, kao i glumice Eva Longorija i Demi Mur. Murova je zvanično i "zatvorila" Kanski festival.

Demi Mur (61) već godinama ima izrazito dugu crnu kosu, mladolik izgled lica gde voli posebno da istakne rumenilo i liniju na kojoj bi joj pozavideo svako. Za zvanično poslednju noć Kanskog festivala odlučila se za crnu svilenu haljinu koja je bila u vidu ravnog korseta kroz koji je išla ogromna bela mašna. Kreacija je pratila liniju tela i dosezala do zemlje, dok je dubok šlic otkrio duge noge zgodne Demi.

 

 

Glumica kao da se dogovorila da se koloritno uskladi sa glumačkom ikonom Vajolom Dejvis (58) koja je došla u pratnji supruga Džulijusa Tenona. Vajola je imala crnu šljokičastu haljinu koja je išla uz telo, dok je u gornjem delu imala kraći dodatak tkanine bele boje u vidu volana, koji takođe izgleda kao da je od svile. Njen suprug je poneo crne pantalone i belu košulju uz koju je upario crnu leptir mašnu i beli sako crnih revera. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)