Volećete svoj dom!

3 SAVETA ZA TOPLIJI DOM: Izgledaće udobnije i bićete srećniji!

Opremanje kuće može biti naporno, ali uz ove savete vaš dom će biti topao i udoban!

14.12.2021 16:53

3 SAVETA ZA TOPLIJI DOM: Izgledaće udobnije i bićete srećniji!
printscreen/pinterest

Sređivanje i opremanje doma je nešto u čemu mnogi uživaju. Sa samostalnošću dobijamo i veću želju da opremimo dom onako kako nama odgovara, a kada iznajmimo stan, može nam delovati hladno i bezosećajno. Te se u tom domu ne osećamo prijatno.

Portal Srećna republika, donosi vam tri načina na koja ćete učiniti vaš budući dom toplijim i ugodnijim za život.

Jarko svetlo

Kada izađete napolje na sunčan dan osećate se lepše nego kada je napolju tmurno i sumorno. Ništa drugačije nije ni u vašoj kući. Ako imate loše osvetljenje vaš dom će delovati hladnije i mnogo će vas više odbijati. Zamenite sijalice. Skinite tamne zavese i stavite svetle i od nekog tanjeg materijala. Vaš dom postaće svetao i uživaćete u njemu.

Beli zidovi

Beli zidovi otvaraju prostor, čine ga da izgleda veće i svetlije, te vaš dom deluje mnogo prijamčivije i toplije nego kada su zidovi neke tamne boje. Ukoliko vam beli zidovi deluju prazno, razmislite da ih nekako popunite, a li imajte u glavi da je manje ustvari više.

Sobne biljke

Beli zidovi najbolje su slažu sa sobnim biljkama. Ovo je jednostavan i jeftin način da poboljšate ​​uređenje kuće. Kombinacija malih i velikih biljaka, u zavisnosti od prostora, pomoći će vam da se prostor istakne. Takođe, pomoći će očistiti zrak. 

Komentari (0)