Tetka Saveta

GENIJALAN TRIK KOJI JE IZAZVAO HAOS: : Kako da CEO limun iscedite bez noža i cediljke? (VIDEO)

Sve što vam treba je jedna stvar iz kuhinje.

17.09.2024 05:01

GENIJALAN TRIK KOJI JE IZAZVAO HAOS: : Kako da CEO limun iscedite bez noža i cediljke? (VIDEO)
Schutterstock

S vremena na vreme se na internetu pojavi trik koji izazove pravi rat komentarima, a to se dogodilo i kada je jedan od korisnika društvene mreže X objavio video u kojem opisuje super jednostavan trik za ceđenje limuna.

Ako se pitate zašto je ovaj snimak izazvao toliko komentara, odgovor se krije u činjenici da je ceđenje limuna za većinu ljudi sasvim automatska operacija.

Uostalom, kakva je to mudrost - isečete limun na pola, iscedite ga na cediljci i potom sok sipate gde treba.

Međutim, postoji i drugi način, i to bez upotrebe noža i cediljke.

Sve što vam treba je čačkalica koju zabodete u ispupčeni deo limuna, nekoliko puta pomerite čačkalicu gore-dole da biste bili sigurni da ste probušili koru i to je to.

 

 

I dok su jedni oduševljeni, i smatraju da je ovo savršen način za ceđenje limuna jer je mnogo "uredniji" od klasičnog, druga grupa komentatora je prilično skeptična.

- Ovo je u redu ako imate snagu tinejdžera koji se "zabavlja sa sobom" nekoliko putra dnevno - glasio je jedan od komentara uz ironični dodatak: Ili ga prosto presecite na pola i iscedite kao odrasla osoba!

- Kada sam bio mali, otac bi napravio rupu na pomorandži, izvukli bismo isečeni deo napolje, pritisnuli i pili sok direktno iz pomoranže. To je faktički isti princip kao i ovaj sa limunom - objasnio je jedan od komentatora. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)