Zanimljivosti

BARBRA STREJSEND MAĆEHA IZ PAKLA: Dok se ona i muž kupaju u luksuzu, njegov sin se hrani otpacima

Mnogo ga volimo i želimo mu samo najbolje - kratko je saopštio predstavnik za štampu slavne glumice i pevačice.

13.09.2024 21:05

BARBRA STREJSEND MAĆEHA IZ PAKLA: Dok se ona i muž kupaju u luksuzu, njegov sin se hrani otpacima
Ron Wolfson / Everett / Profimedia

Slavna glumica Barbra Strejsend i njen suprug i takođe glumac Džejms Brolin žive u luksuznoj vili u Malibuu vrednoj 20 miliona dolara koja je okružena sa 3.000 grmova ruža. Prema nekim procenama ona je tokom glumačke karijere zaradila više od 420 miliona dolara, dok njen suprug ima mnogo manje tek 50 miliona dolara.

Ali, iako se kupaju u suvom luksuzu, njegov mlađi sin Džes, živi u malenom, neuglednom motelu na periferiji kalifornijskog grada Ohaja.

Svi digli ruke od njega

Sad su se u medijima pojavile fotografije Džesa kako kopa po kanti za đubre u potrazi za otpacima od hrane, jer više od toga sebi ne može da priušti, piše Daily Mail.  

Džes već više od 10 godina pokušava da preživi između jeftinih hotela i života na ulici kao beskućnik. Džes je snimljen u širokoj plavoj majici, kratkim pantalonama i iznošenim patikama kako pokušava da dođe do nečega u kanti za đubre na ulici.

 

 

Mediji sučesto zapitkivali slavnu glumicu za Džesa, kome je ona maćeha, pa je njen predstavnik za štampu jednom prilikom kratko rekao da je porodica pokušala da mu pomogne, ali da je Džes odbio njihovu pomoć.

- Ponudili smo pomoć i podršku i nastavljamo da to činimo. Mnogo ga volimo i želimo mu samo najbolje - kratko je saopštio predstavnik za štampu slavne glumice i pevačice. 

Džes ima i starijeg brata Džoša koji se proslavio u serijalu filmova "Ljudi u crnom" i koji živi u luksuznoj vili sa šest spavaćih soba vrednoj 7,1 milion dolata u Montesitu. Ali, po svemu sudeći i on je digao ruke od mlađeg brata i prepustio ga sudbini kao i njihov otac i bogata maćeha. 

 

 

Džes ima oko 160 kg, a njegova majka Džejn Eidži, prva od tri supruge njegovog oca Džejmsa Brolina, tragično je poginula u saobraćajnoj nesreći 1995. godine, deset godina nakon razvoda od poznatog glumca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)