Tetka Saveta

TRIK STJUARDESA ZLATA VREDAN: Kako da ispeglate odeću bez pegle! (VIDEO)

Svaki put uspeva!

16.06.2024 16:42

TRIK STJUARDESA ZLATA VREDAN: Kako da ispeglate odeću bez pegle! (VIDEO)
Tiktok-klm

Putovanja mogu biti iscrpljujuća i stresna, pogotovo kada se suočavate sa potrebom da izgledate besprekorno elegantno i ispeglano na sastancima ili događajima odmah po dolasku. Mnogi putnici, posebno oni koji poslovno putuju, suočavaju se sa izazovom održavanja garderobe ispeglanom nakon dugih letova i držanja odeće u koferima. 

Međutim, stjuardese, koje su uvek uredno obučene i spremne, imaju nekoliko trikova koje možete primeniti i vi. One provode mnogo vremena u avionima i hotelima, gde su im resursi ograničeni, budući da im pegla nikad nije na dohvat ruke, ali to ih ne sprečava da izgledaju besprekorno. Njihovi trikovi za održavanje sveže i uredne garderobe bez upotrebe pegle mogu biti od velike pomoći svakom putniku. 

Jedna stjuardesa je na TikToku pokazala koju metodu koristi kako bi odmah izgledala besprekorno uredno. Ona uzima garderobu i stavlja je na radijator u kupatilu, potom pušta vrelu vodu na tušu, a pod tolikom količinom pare garderoba izgleda kao da je ispeglana peglom.

@klm Be sure to check out the last hack if you need help with seat selections! 👶 #KLM #royaldutchairlines #travelhacks #packinghacks #flightattendant ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

Njen savet je da čim stignete u hotelsku sobu, izvadite odeću iz kofera i unesite je u kupatilo. Okačite garderobu na ofinger ili je stavite na radijator ako je dostupan. Ovaj korak je ključan za sledeći deo procesa. Pustite vruću vodu u tuš kabini i zatvorite vrata kupatila. Para koja se stvori tokom desetak minuta će ispraviti sve nabore na odeći. Ovaj trik je izuzetno koristan jer omogućava da se vaša garderoba oporavi od gužvanja bez potrebe za peglom. 

- Dok čekate, iskoristite vreme da se sami istuširate i tako "ubijete dve muve jednim udarcem" - savetuje ova iskusna devojka.

Da bi vaša odeća zadržala svežinu i nakon dugotrajnog boravka u koferu, stjuardesa savetuje da unutra ostavite nekoliko vlažnih maramica. One će pomoći da se oslobodite neprijatnih mirisa i dodatno osveže garderobu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)