Tetka Saveta

CVETNI DEZEN U PAR KORAKA: Odaberite cveće koje želite da stavite na majicu, a onda uradite ovo - rezultat je neverovatan! (VIDEO)

Jedna inflenserka je pokazala u snimku kako pravi unikatne stvari zahvaljujući svojoj kreativnosti.

02.05.2024 15:25

CVETNI DEZEN U PAR KORAKA: Odaberite cveće koje želite da stavite na majicu, a onda uradite ovo - rezultat je neverovatan! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/elisabertolissio

Žene večito nemaju šta da obuku i pored punog ormara. U potrazi za nekim novim komadom odeće u prodavnici koji pronađu i koji ih raspameti, često na kraju ostanu razočarane kada ga vide na drugoj ženi, jer to znači da više nisu autentične, a samim tim ne izgledaju dovoljno "drugačije" i interesantnije.

Zahvaljujući svojoj kreativnosti i mašti, mnoge žene znaju da ni od čega naprave nešto. U tome im pomažu marame, mašne i razne dekorativne stvarčice koje se nađu pri ruci, pa nekada i stari komad odeće uspešno recikliraju i predstave kao potpuno novi.

Međutim, ima i onih koje žele da isprobaju potpuno nove stvari i da sami kreiraju nešto pa tako radoznalost, malo više informisanja i znanja naprave pravo kreativno remek delo.

shutterstock.com

I pored mnoštva odeće koju poseduju u ormaru mnoge dame se žale kako "nemaju šta da obuku"

To je pokazala u jednoj objavi na Instagramu jedna influenserka koja se bavi aktivnošću "Uradi sam" i koja je od obične bele majice napravila pravu kreaciju. Elisa Bertolisio, kako se predstavlja na ovoj društvenoj mreži, je ručno "odštampala" prelepe ljubičaste cvetiće na beloj majici i time ovom običnom pamučnom komadu dala atraktivnost.

U snimku se vidi kako ona koristi jednu pamučnu tkaninu, cvetove i čekić i kako uspešno preslikava cvetove na majici koja bi bila savršen deo prolećnog outfita svake dame.

Elisa je privukla veliku pažnju ljudi sa ovom svojom kreacijom a žene su bile prosto oduševljene. Većina se složila kako je influenserka došla na sjajnu ideju da spoji autentičnost i štedljivost.

 

 

- Obožavam to! Zar se ne briše pranjem?

- A ja učim svoju decu da se cveće ne bere...

- Kakva lepota!

- Ovu tehniku je moja ćerka koristila na akademiji za master.

- Bez ubiranja cveća, postoji li neki drugi način- bili su neki od komentara.

Žena je objasnila kako je ubrala svoje ljubičice iz dvorišta i da bi vremenom svakako njihova lepota izbledela. Objasnila je pažljivo u snimku kako je tretirala majicu supstancama koje primaju boju i koje su bezbedne poput kalijum aluma.

Preko tako tretirane tkanine lepila je cveće, preko kojeg je opet stavljala tkaninu umočenu u sojino mleko jer ono sadrži proteine koji vezuju boju i na kraju je dobila savršeno kreativno delo. U opisu objave je objasnila ceo postupak kako je to odradila a mnoge žene su joj se zahvalile i rekle kako su istu tehniku isprobale na svojoj košulji ili drugom komadu odeće i da je rezultat fenomenalan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)