Tetka Saveta

NEOBIČAN NAČIN FARBANJA USKRŠNJIH JAJA: Da li ste čuli za snežnu metodu koja je sve popularnija na mrežema! (VIDEO)

Na ovaj način ćete postići sofisticiran i elegantan izgled kompletne praznične trpeze.

12.04.2024 11:01

NEOBIČAN NAČIN FARBANJA USKRŠNJIH JAJA: Da li ste čuli za snežnu metodu koja je sve popularnija na mrežema! (VIDEO)
Printscreen/Tik Tok/333.home.and.me, Shutterstock

U jeku su pripreme za Uskrs mnoge domaćice se trude da budu što originalnije kada je u pitanju farbanje jaja. Ako volite da eksperimetišete, a uz to imate i umetničke sklonosti možete isprobati nove metode umesto već poznatih načina za farbanje jaja. Jedna od njih je i snežna metoda koja će vašim uskršnji jajima dati neobičan dodir luksuza i prefinjenosti.

shutterstock.com

Na društvenim mrežama svakodnevno kruže nove ideje za ukrašavanje i farbanje jaja za Uskrs

 

Snežno bela jaja, sa motivima zime oduševila su mnoge žene a jedna od njih je odlučila da im otkrije na koji način ih farba.

Prema njenim rečima, sve što vam je potrebno su jestiva boja i krupna kuhinjska so koju svako ima u svojoj kuhinji, kao i običan sunđer za pranje sudova. Kako je prikazano u snimku ona je umočila sunđer u srebrnu boju i njime istapkala jaje, a potom ga je uvaljala u posudu punu soli koja se nalepila poput pahulja na ljusku jajeta.

 

@333.home.and.me DIY minimal textured Easter eggs 🐣#diy Hello 😊 Today I have a simple DIY for the whole family. Easter, minimalist eggs with structure 🥚🐣 Simple and decorative 🐣🥚 You need hard-boiled eggs, paints (I used poster paint), a sponge (you can use a sponge for washing dishes) and fine and coarse table salt. In my reel I showed how to make them 🤗 This is a very simple and cheap method and the effect is surprising 😊 let me know if you like it too 🥚🥚🥚 Note: if you paint eggs with regular paints, they are not suitable for consumption, they only have a decorative function! #diy #diyproject #diyhomedecor #budgetdiy #doityourself #homeaesthetic #cozyhome #diyideas #dc #fyp #dlaciebie #foryourpage ♬ Crimson And Clover - The Shacks

 

Na ovaj način je dobila snežno bela neobična jaja koja su izgledala kao iz bajke. Aranžirajući sve u istom tonu u dnevnoj sobi uskršnja jaja su izgledala sofisticirano i elegantno, ali i potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli.

Ukrasna i dekorativna jaja se po njenoj preporuci rade vrlo jednostavno i lako, a jaja izgledaju prefinjeno, elegantno i biće najlepši zkras na uskršnjoj prazničnoj trpezi. Ova metoda je kako ona navodi vrlo jeftina a rezultati su sjajni. Napomenula je takođe da ukoliko koristite redovne boje jaja neće biti jestiva već samo dekorativna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)