Tetka Saveta

SKINULA JE POD U KUPATILU I OSTALA U ŠOKU: Ono što je našla ispod ostavilo je bez reči, ovako nešto nije očekivala! (VIDEO)

Njeno otkriće je rasplamsalo raspravu na društvenim mrežama.

11.01.2024 10:00

SKINULA JE POD U KUPATILU I OSTALA U ŠOKU: Ono što je našla ispod ostavilo je bez reči, ovako nešto nije očekivala! (VIDEO)
Tiktok

Sinfoni Re, mlada žena iz Apalačija u SAD nedavno je povoljno kupila staru kuću. Sve je bilo pohabano pa je rešila da je renovira i krenula od kupatila. Kako je objasnila u snimnku koji je postavila na TikToku pod u kupatilu imao je sivi laminat koji joj se nije dopao pa je rešila da ga skine.

Kad je podigla daske dočekalo je iznenađenje. Kako je priznala ostala je u šoku kad je videla šta se nalazi ispod.

 

 

Rasprava na mrežama

U snimku koji je pregledan više od 5, 6 miliona puta ona je pokazala kako je kupatilo izgledalo pre renoviranja, ali i šta je pronašla kad je podigla sive daske laminata. Sinfoni je otkrila da su iza dosadnih drvenih podova bili skrivene prelepe retro roze pločice.

Nakon uklanjanja laminata ona je naglasila da je bila prijatno iznenađena jer jer zaljubljena u ovakve retro podove. U narednim snimcima ona je pokazala kako je sa sirćetom očistila pločice i kako planira da belu kadu zameni sa onom u ružičastoj nijansi da bi se uklopila sa podom dok će bele zidove prekrečiti nijanse zelene i plave boje.

- Zaljubljena sam u ove podove! Šta mislite o bojama koje biramo za zidove? - napisala je ona uz post.

Međutim, njeno oduševljenje nisu delili i njeni pratioci na društvenim mrežama. Deo njih je zagovarao da vrati sive podove a bilo je i onih kojima su se dopale roze pločice pa se rasplamsala rasprava na mrežama.

- Dobro došla u osamdesete godine prošlog veka.

- Ne, nikako roze pločice. Bolje vrati sivi laminat deluje lepše i elegantnije.

-  Apsolutno bih radije imao sive podove u kupatilu umesto tih groznih retro roze pločica. Mi smo u kući imali žute i smeđe pločice u stilu sedamdesetih godina. Bilo je užasno! - bili su samo neki od koementara.

 

@symnotfunny Replying to @A2ELNEL trying to get these pink tiles back to new! Trying out some suggestions today, which do you think will work? I swear i usually wear gloves when touching the floor 😭 #homerenovation #midcenturybathroom #pinktiles #bathroomremodel #remodle #homedesign #colorfulhome #houserenovation #homeupdate #maximalism #homestyle #groutcleaning #howtocleangrout #groutcleanknghacks ♬ Oogum Boogum Song - Brenton Wood

 

Međutim, bilo je i onih koji su bili oduševljeni retro izgledom starih pločica.

- O moj Bože! Prljavo roze pločice i lovačko zelena boja zidova. Dobrodošli nazad u 80-te. Oh, bude mi se sećanja iz detinjstva.

- Tako retro, tako drugačije.

- Mislim da će naša generacija imati problema sa sećanjem jer su sve kuće sive i bele. Nećemo moći da razlikujemo između njih u našim sećanjima. 

- Ovo me toliko raduje, videti ljude kako uklanjaju bezlične sive podove vraćaju boje u svoj život. Mislim da nam fale boje, jer živimo u belim i sterilinim kućama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)