Tetka Saveta

CEO ŽIVOT SMO POGREŠNO KORISTILI PRAŠAK ZA VEŠ: Jedna domaćica podigla je buru na internetu pokazavši pravilan način pranja, rezultat je fantastičan (VIDEO)

Žena po imenu Beki Marfi u jednom od svojih brojnih snimaka otkriva na koji način njeno rublje uvek lepo i intenzivno miriše.

12.06.2023 10:01

CEO ŽIVOT SMO POGREŠNO KORISTILI PRAŠAK ZA VEŠ: Jedna domaćica podigla je buru na internetu pokazavši pravilan način pranja, rezultat je fantastičan (VIDEO)
shutterstock.com

Zahvaljujući razvoju tehnologije pranje veša u današnje vreme mnogo je jednostavnije nego u doba naših baka ili prabaka. Mašina za veš maltene sama odradi ceo posao na koji bismo nekada izgubili sate i sate dragocenog vremena. 

Međutim, iako nam je pranje veša znatno lakše, pojedine domaćice nezadovoljne su svežinom i mirisom svojih stvari nakon što ih izvade iz bubnja. Naime, kako bismo dobili mekan, dobro oceđen i osvežen veš potrebno je pravilno koristiti mašinu. Zato postoje razni saveti o tome kada i kako se stavljaju omekšivač i prašak, na koliko stepeni se stvari peru i sl.

Jedna domaćica je otkrila potpuno novi trik za bolje pranje veša i oduševila brojne dame na TikToku, nakon što je na veoma neobičan način upotrebila prašak za pranje. Naime, iako ga većina stavlja u određene pregrade mašine koje su za to predviđenje, kod nje to nije slučaj.

Devojka po imenu Beki Marfi, koja na TikToku objavljuje savete za uređenje domaćinstva, u jednom od svojih brojnih snimaka otkrila je neobičan trik za koji je ubeđena da daje fantastične rezultate. Ona tvrdi da je greška koju svi prave ta što prašak za veš ubacuju u namenjenu pregradu, već da je mnogo bolje staviti ga direktno u bubanj.

Beki na video-snimku pokazuje kako direktno iz kutije prašak sipa u bubanj pre nego što u njega stavi veš. Tvrdi da stvari mnogo intenzivnije poprime miris praška i da se bolje operu.

Očekivano su usledile mnogobrojne reakcije.

- Nikada ovo nisam isprobala -

- Deluje fantastično i manje se prljaju pregrade za prašak -

- Čemu onda služe pregrade za prašak? -

- Deluje mnogo intenzivnije pranje nego uobičajeno -

- Nikada mi ovo nije palo napamet da probam, deluje da zaista funkcioniše - samo su neki od komentara na objavljen snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)