Tetka Saveta

DA LI STE ZNALI ŠTA SE NALAZI ISPOD GUME U VEŠ MAŠINI? Zgrozićete se kada vidite gde se peru vaše stvari (VIDEO)

Imate čistu veš mašinu a i pregrade za deterdžent i omekšivač redovno čistite? Najveća prljavština nalazi se ispod gume.

10.12.2022 14:02

DA LI STE ZNALI ŠTA SE NALAZI ISPOD GUME U VEŠ MAŠINI? Zgrozićete se kada vidite gde se peru vaše stvari (VIDEO)
pexels.com

Opran i čist veš je sve što želimo, a da li smo pogledali malo bolje gde se on pere? Veš mašina za sve nas odrađuje posao i mislimo da sa prljavom vodom sve odlazi kroz odvod, a da li je tako? Iako mnoge domaćice ne obraćaju pažnju na veš mašinu i ona za njih predstavlja samo metalni bubanj koji odrađuje posao i izbacuje višak prljave vode, nije tako. Koliko god mislili da nam je veš mašina čista, da su kadice za deterdžent i omekšivač besprekorne, treba zaviriti dublje. Oni koji se razumeju u veš mašine znaju da guma oko njenog obruča ima veoma važnu ulogu ali malo ko "baca" na nju pogled, a tu se, izgleda, dosta toga krije. 

Posle ovog snimka mnogi će drugačije gledati na veš mašine i područje ispod gume jer izgleda da većina nije zapravo znala šta bi se sve to moglo naći na tom mestu.

Snimak koji kruži Tiktokom, a pokazuje prljavštinu i talog koji se nakupio ispod te gume, te kako stručnjak uz pomoć rukavica uklanja to, zgrozio je ljude na ovoj mreži. Mnogi nisu znali ni kako se pomera guma kako bi je uopšte očistili, a niti su imali predstavu da ona ispod sakuplja svu tu gadost i prljavštinu.

"Loš miris?"

" Ovo se dešava kada koristite prašak umeso tečnog deterdženta"

 

 

" O Bože, kupila sam novu mašinu ali ovu buđ i prljavštinu e znam kako da očistim"

" To je skrovište"

"Godinama koristim veš mašinu i nikada mi se ovo nije desilo. Šta dođavola perete u tim mašinama, baštu?", pisali su korisnici.

Zgroženi korisnici nisu mogli da veruju šta se sve nakupilo ispod mašine a mnogi su rekli da će radije kupiti novu mašinu nego da uopšte provire u to. Neki od korisnika su se pitali kako se to uklanja i vraća opet na isto mesto, te da li to treba da uradi stručno lice ili može svaka osoba. Međutim, odgovor nisu dobili.

Neke od domaćica su rekle da se ovako nešto ne dešava kod proverenih brendova, te jakih mašina i da je možda u pitanju dotrajala mašina i guma koja ne može svoju funkciju odraditi kako treba.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)