Tetka Saveta

DA LI STE ZNALI DA PEGLOM ZA KOSU MOŽETE DA IZVADITE PAMPUR IZ FLAŠE VINA? Ovaj trik će oduševiti one koji zagube otvarače!

Oni koji vade pampur iz vina kako bi nazdravili, znaju kakve to muke mogu biti ako vam nije pri ruci otvarač. Zato postoje alternative., samo treba eksperimentisati.

07.12.2022 10:01

DA LI STE ZNALI DA PEGLOM ZA KOSU MOŽETE DA IZVADITE PAMPUR IZ FLAŠE VINA? Ovaj trik će oduševiti one koji zagube otvarače!
Shutterstock

Proslave se ne mogu zamisliti bez nekog pića, najčešće kvalitetnog vina, i redovno postoji osoba koja je zadužena za taj deo slavlja i koja zna kako najlakše, najbrže i najefikasnije treba otvoriti flaše, posebno one s pampurom. Nema ništa gore od neuspešnog izvlačenja čepa koji se u njemu nalazi, a najrealnija situacija je otvoriti ga u najkraće moguće vreme instrumentom predviđenim za to. Iako muškarci svakodnevno tragaju za novim alternativama otvaranja, kako piva tako i vina, čini se da je misterija napokon rešena.

Ako ste od onih koji su prevrtali očima na žensko ulepšavanje i stilizovanje frizure i komentarisali kako lepši pol bespotrebno troši vreme na sređivanje, sada ćete definitivno promeniti mišljenja. Pojedini aparati iz ženskog toaletnog ormarića ne samo da mogu ulepšati vašu partnerku, već vam mogu bitii od koristi da, recimo, nazdravite sa stilom.

Ako je verovati snimku koji kruži TikTokom jednostavna pegla za kosu može da posluži da se za samo nekoliko sekundi izvuče pampur iz vina. Trik je u jednostavnom držanju grla flaše između ploča pegle, koja je uključena i reflektuje toplotu. Nakon izvesnog vremena, pampur će se sam izvući iz flaše i "izaći".

- Definitivno ću ovo probati -

- Nauka za pobedu -

- Šta? -

- Ovo je bolje od onoga što smo radili na koledžu -

- Vrlo korisno - komentarisali su korisnici TikToka za koje je to bilo pravo otkriće.

Korisnici mreže su se zahvalili na divnom savetu i alternativi koja im je kako kažu u mnogim situacijama bila i te kako potrebna. Drugi su pomalo bili skeptični i upozoravali na pažnju budući da se radi o električnom aparatu koji dolazi u dodir sa staklom. Drugi su istakli kako je strašno i gledati video, te da se ne bi usudili da to učine po ceni da nemaju otvarač kod kuće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)