Tetka Saveta

ODUVEK POGREŠNO PAKUJEMO KESICE ČIPSA: Jedna baka otkrila je trik koji je oduševio na hiljade ljudi, više se nikad neće prosipati! (VIDEO)

Kecice od grickalica koje smo otvorili, a koje nismo pojeli do kraja, mogu da naprave haos u ormarima i fiokama kuhinje, a evo kako to sprečiti.

16.02.2023 19:30

ODUVEK POGREŠNO PAKUJEMO KESICE ČIPSA: Jedna baka otkrila je trik koji je oduševio na hiljade ljudi, više se nikad neće prosipati! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/mr.memes088

Mpogi ljudi bez grickalica ne mogu da zamisle druženje ili gledanje filma, pa se često kupuju u velikim količinama, uz uverenje da će sve biti pojedene. Međutim, onda zatičemo sebe kako smo ih napola ostavili, a u najgorem slučaju su završile rasute po nekoj fioci ili ormariću u kuhinji jer ih nismo dobro pričvrstili ili zatvorili. Nekada gumica nedostaje da reši taj problem, međutim, priznaćete da kesica grickalica ne izgleda baš reprezentativno kada je tako zgužvana jer ste je njome pričvrstili. 

Jedna baka je odlučila da eksperimentiše i pronađe način kako da kesice čipsa, pereca i drugih slaniša izgledaju organizovanije, a da ne koristimo gumice ili ih jednostavno zgužvamo. Ona je, naime, uzela jednu kesicu čipsa i od njene polovine napravila po jedan trougao od ćoškova, a onda je okrenula kesicu na suprotnu stranu i počela gornji deo da uvija prema dole.

Kada je došla do polovine, opet je okrenula kesicu pokazavši kako su se formirale dve rupe na gornjim ćoškovima koje je samo izvrnula na suprotnu stranu i time "zatvorila" kesicu koja se nije pomicala. 

Snimak je pokupio više od pola miliona sviđanja, a korisnici TikToka nisu krili oduševljenje. Međutim, bilo je i onih koji su rekli kako je to previše posla za njih.

- Niko nema vremena za to, pojede što pre i što više dok je otvoreno -

- Kako ovo nisam ranije znao brate... -

- Kul, mada mislim da nemam energije za to -

- Znao sam ovo samo sam zaboravio - komentarisali su korisnici mreže. 

Mnogi su se našalili kako zapravo nema smisla otvarati kesu ako se neće sve pojesti, dok su drugi komentarisali da je to veoma praktično rešenje, ali za one koji imaju vremena. S druge strane, pojedini Tiktokeri su rekli da je za njih najpraktičnije odozgo navući drugu kesu i stvar je rešena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)