Tetka Saveta

KAKO SE REŠITI DLAČICA SA LAVABOA? Ovaj trik ostavlja bez reči i muškarce i žene

Sjajna caka koju je s pratiocima na TikToku podelio jedan mladić pomaže da higijena u kupatilu uvek bude besprekorna, pa čak i nakon brijanja.

01.11.2022 18:30

KAKO SE REŠITI DLAČICA SA LAVABOA? Ovaj trik ostavlja bez reči i muškarce i žene
Printscreen/TikTok/amzbirdi

Brade su već uveliko postale trend, pa su mnogobrojni muškarci odlučili da neguju taj malo "zapušteniji" i opušteniji stil, zbog čega se i češće nego ikad nalaze ispred ogledala u kupatilima, gde se sređuju, doteruju i lickaju. Osim starih dobrih brijača, većina njih danas koristi i trimere, pa ma koliko da ženama imponuje to što su njihove jače polovine počele više da se bave sobom i što se trude da svakodnevno izgledaju besprekorno, to ipak zna da im napravi i ozbiljan problem u kući, posebno onaj higijenski

Naime, problem nastaje kada pripadnici jačeg pola iza sebe ostave nered, to jest "more" dlačica koje se lepe za lavabo, ali i ostale kupatilske predmete. To i te kako može biti frustrirajuće za njihove partnerke

Na TikToku se, međutim, pojavio snimak jednog mladića koji je ponudio sjajno rešenje kako da muškarci obave brijanje, a da iza sebe ne ostave nikakve tragove. Na jednostavan način je lavabo obložio mekanom providnom folijom i preko nje se obrijao, a zatim sve to zajedno s dlačicama sakupio i bacio u kant uza otpatke. Nakon njegovog brijanja kupatilo je savršeno čisto.  

Korisnici mreža su s oduševljenjem dočekali taj "izum" i zaključili kako nisu znali za mnoge stvari dok se TikTok nije pojavio.

- Mislim da mi ovo treba, umorna sam od čišćenja -

- Treba mi drugi muškarac -

- Ali zašto uvek na mom lavabou, i ne očisti nikad iza sebe? -

- Pokazaću mu ovo, ali opet neće znati da uradi - požalile su se mnoge korisnice TikToka.

Većina njih se složila da bi muškarci mogli da primene tu caku, rekavši kako zaista štedi vreme ženama, ali i "pomaže da se muškarci nauče disciplini". Neke su rekle da njihovi partneri iznose ogledalo napolje kako bi odradili brijanje, ali im je snimak dosta pomogao u tome da pokažu partnerima da postoji i lakši način.

Interesantno je da su se ispod snimka javili i uvređeni muškarci koji su prokomentarisali kako bi i nekim ženama dobro došao neki trik da budu urednije.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)