Tetka Saveta

ZABORAVITE NA SKUPE IGRAČKE, OBRADUJTE DETE MAŠTOVITOM IGROM: Jedan tata osmislio je zanimaciju koja je oduševila i roditelje i mališane, isprobajte je i vi! (VIDEO)

Ideje za izradu dečijih igračaka ili nekih efekata nikad ne nedostaje. Evo kako da se na zidu poigrate bojama, reflektujući ih na zanimljiv način.

29.10.2022 15:25

ZABORAVITE NA SKUPE IGRAČKE, OBRADUJTE DETE MAŠTOVITOM IGROM: Jedan tata osmislio je zanimaciju koja je oduševila i roditelje i mališane, isprobajte je i vi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/robesonzimmermanxdq9697

Ništa lepše od dečijeg osmeha i srećnog deteta, naročito kada mu kupite igračku. Ponekad je bolje pustiti mašti na volju, te se pozabaviti onim što kod kuće imate na raspolaganju i upotrebiti malo svoju maštu i kreativnosti, pa napraviti sami igračku sa decom, zašto da ne?

Tiktokom kruži snimak jednog kreativnog roditelja, verovatno iz Kine, koji se na sjajan način dosetio da oduševi svog sina i da mu pokaže način na koji se može reflektovati svetlost na zidu. Sve što je potrebno su veći selotejp, nekoliko flomastera u različitim bojama i telefon. Preko obruča selotejpa čovek je prelepio nekoliko providnih traki kako bi zatvorio otvor.

Preko njih je u prugama premazao različite boje i kada se to osušilo stavio selotejp iznad upaljene lampe na telefonu. Naravno, za pravi doživljaj, prostorija bi trebalo da bude zamračena. Dečak je bio oduševljen, a naročito korisnici mreže.

 

 

- Moraću ovo da probam sa svojo decom.-

- Vau...sjajna ideja.-

- Vrlo kreativno. Mislim da još uvek možemo praviti slike sa sjajnom atmosferom - bili su neki od komentara.

Mnogi su zahvalili ovom čoveku na odličnoj ideji, te se mnogi razočarali što ovo nisu videli ranije jer su neki kupili gotove igračke. Drugi su rekli kako su koristili rolnu toalet papira umesto selotejpa i druge načine da bi postigli sličan efekat. Međutim, većina je bila saglasna da je kreativnost ovog tate nešto posebno i da je ovo kvalitetno provedeno vreme sa detetom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)