Horoskop

ONI su avanturisti po prirodi i nisu za ozbiljnu vezu! OPREZ ako želite da im poklonite srce!

Šarmantni su i vrlo privlačni ali potpuno nepouzdani i stalno u potrazi za novim avanturama

17.08.2022 07:00

ONI su avanturisti po prirodi i nisu za ozbiljnu vezu! OPREZ ako želite da im poklonite srce!
Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike koje se u manjoj ili većoj meri mogu primetiti kod pripadnika istog znaka. Generalizovati ljude samo na osnovu zodijačkog znaka je glupo, posebno što astrološki gledano na karakter i ponašanje pojedinca uticaja imaju i ostale planete raspoređene po kućama u natalnom horoskopu i odnos koji međusobno imaju.

Strelac je 9 znak u zodijaku i pod direktnim uticajem Jupitera. Za osobe rođene u ovom znaku kažu da su rođeni pod srećnom zvezdom i da ih celog života sam Bog štiti s obzirom da su skloni avanturama svih mogućih vrsta.

Foto: Shutterstock

Njih je nemoguće ukrotiti a sloboda im je važna kao vazduh koji dišu

Rođene avanturiste

Strelčevi, bez obzira da li su u pitanju muški ili ženski predstavnici ovog znaka, su avanturiste po prirodi i suštinski se nikad ne smire. Uvek su u potrazi za nečim novim i jednom nogom su stalno na putu jer se plaše da će se nešto negde dogoditi a da oni to neće videti. Odluke donose preko noći i menjaju život iz korena. Ono što kažu danas već sutra ne mora da važi pa važe za vrlo nepouzdane ljude. U stanju su iz čista mira da se spakuju i presele na Madagaskar samo zato što su čuli da je tamo eksta provod.

Vrlo su šarmantni i fizički izuzetno privlačni, ali i sklonim svim mogućim porocima jer ih na ton tera radoznala priroda.

shutterstock.com

Strelčevi su skloni paralelnim vezama

Oprezno s njima u ljubavi

Strelčevi su optimisti po prirodi i taj njihov optimizam je zarazan i najjače oružje kad je u pitanju zavođenje. Ali ne zanosite se da možete da ih ukrotite čak i kad pristanu da stave burmu na ruku. S njima je ozbiljna veza gotovo nemoguća jer ne mogu da funkcionišu ukoliko se ne osećaju slobodno. Sloboda je za njih važna isto kao i vazduh koji dišu. Umeju da budu samoživi i da gledaju sebe i za bilo šta drugo nemaju vremena. Njihov partner mora da ima čelična živca i da mu od početka bude jasno s kim ima posla. Vrlo je važno da budete spremni da ih pratite i nemojte ni da pokušavate da ih zadržite na jednom mestu. Skloni su paralelnim vezama pa i to treba imati u vidu ukoliko odlučite da srce poklonite pripadniku ovog znaka. Ukoliko ste spremni da s njim/njom  idete na kraj sveta dobićete njihovu ljubav koja uvek ima rok trajanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)