Horoskop

Šta Vam zvezde PREDVIĐAJU za ovu nedelju? Devica menja planove, kod Lava burno na poslu!

Nedelja koja je počela sa sobom nosi mnogo uzbuđenja i promena, ali i uživanja. Pročitajte kakva je astrološka prognoza za vaš horoskopski znak.

01.08.2022 10:30

Šta Vam zvezde PREDVIĐAJU za ovu nedelju? Devica menja planove, kod Lava burno na poslu!
shutterstock.com

Ukoliko vas zanima šta vam zvezde spremaju za sedmicu pred nama, portal Srećna Republika vam donosi detaljan horoskopski vodič za svaki znak Zodijaka. 

Ovan

Shutterstock

Ovan

Strpljen-spasen

POSAO: Ovnovi se već neko vreme osećaju skučeno i kao da ne mogu do kraja da se izraze. Sve im deluje usporeno, pa i sami sebi. Osećate se umorno, a želeli biste toliko toga da uradite. Početkom nedelje može se desiti neko malo ubrzanje, finansijska ulaganja ili neka nagla promena koja bi mogla da vas trgne. U svakom slučaju, osećaćete se življe i energičnije, a, samim tim, i zadovoljnije. Imaćete podršku nekih ljudi s kojima imate isto mišljenje, ali se potrudite da budete strpljivi s onima s kojima niste na istoj talasnoj dužini. Probajte da se strpite do 20. avgusta, kada će se neke okolnosti promeniti.

Ovih dana možete praviti neke dugoročne planove kada je karijera u pitanju. Konstantno se preispitujete, tražeći, na neki način, slobodu izražavanja i funkcionisanja. Moraćete da razgraničite šta je ono što vas čini budnim i živim, a šta vam crpi energiju i, na neki način, vas guši. Moguće je da ćete promeniti način zapažanja i razmišljanja i doneti neke odluke koje će vam doneti više zadovoljstva i blagostanja.

Na finansijskom planu budite obazrivi jer su mogući veći rashodi i troškovi nego što su primanja, naročito krajem nedelje. S druge strane, što više budete trošili, novac će vam nekako i dolaziti, pa ne brinite, nećete otići u minus. Ove nedelje dešavaće vam se situacije iz kojih ćete izvući neku važnu poruku i doći do nekih značajnih ideja. Menjaćete se, kako na unutrašnjem tako i na spoljašnjem planu.

LJUBAV: Zauzetim Ovnovima i dalje je u fokusu porodica i bliske osobe. Bićete posvećeni rešavanju nekih njihovih problema, biti im oslonac, ali ćete i vi imati neku dobrobit iz svega. Partner će biti ponosan na vas i zbog nečega vam biti veoma zahvalan. Ovnovi koji imaju decu rešavaće neke stvari u vezi s njima i više vremena provoditi s njima. Neki Ovnovi bi mogli da otputuju ove nedelje i u potpunosti se posvete porodici i partneru.

Slobodni Ovnovi će spletom nekih čudnih okolnosti uspostaviti bliskiji odnos s jednom osobom. Sve će se dešavati mirno i spontano, što će biti čudno za vas i vašu energičnu prirodu. Doduše, u nekim momentima iznenadiće vas neki dinamični događaji i nagli preokreti. Može vas u nekom momentu iznervirati što se više dajete nego potencijalni partner.

ZDRAVLJE: Prilično ste iscrpljeni, pa vam je potreban odmor i relaksacija. Imunitet vam je slabiji, pa su moguće infekcije grla, ukočenost i povreda vratnog dela kičme. Povedite računa o ishrani.

SAVET + Probajte uvek da budete u balansu.

Bik

Shutterstock

Bik

Promene raspoloženja

POSAO: Bikovi su i dalje pod nekom vrstom naboja, a da ni sami nisu svesni zašto. Ove nedelje će to biti posebno naglašeno. Mnogima biste mogli da delujete čudno, a vrlo često biste mogli da imate nesporazume u komunikaciji. Često će vas mučiti kako da prevaziđete neke krize i probleme. Najbolje bi bilo da budete što tiši i spontano prebrodite neke stvari, ali to će vam teško ići ako neko iz vašeg poslovnog ili privatnog okruženja bude želeo da vam objasni kako nešto treba da radite.

Naredbe, loš ton i prisila veoma teško će vam pasti, pa nećete želeti da budete žrtva nečije nesigurnosti. U tom slučaju su moguće burne i eksplozivne reakcije. Moguće su nedoumice na intelektualnom planu, ali ćete sve doživeti veoma emotivno i lično. Kad dođete u iskušenja, probajte da budete što smireniji i na lep način da objasnite da ne možete da radite dok vas neko nadgleda ili ometa.

Imaćete česta prekidanja u radu, što bi moglo dodatno da vas iziritira. Zbog toga se u nekim trenucima možete povlačiti i eskivirati posao i neke probleme. Na finansijskom planu možete imati neke značajne prilike, pa dobro sagledajte sve mogućnosti i prilike. Moguće su i zarade, koje su, na neki način, tajne, ilegalne ili iz nekog drugog razloga mistične. Nemojte ulaziti u rizične poslove koliko god se oni činili isplativi. Neke informacije biste mogli da prihvatite veoma emotivno.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje imaće veoma zanimljive trenutke. Kod nekih Bikova bi neke tajne mogle da izađu na videlo, što će se ispostaviti kao nešto veoma dobro. Pokazaće se, s vremenom, da sve što se dešava nije uzalud i da kosmos uvek radi za nas. Ako nešto ne doživljavate trenutno kao pozitivan ishod, probajte da pokažete zahvalnost za istinu i iskrenost.

Slobodni Bikovi su vrlo simpatični i predusretljivi nekim zanimljivim osobama. Vrlo lako može doći do prepoznavanja i ulaska u novu vezu. Nemojte ništa raditi na silu, već pustite da se sve odvija samo od sebe. Međutim, kod nekih Bikova bi mogle da se pojave neke osobe iz prošlosti ili osobe s kojima niste sredili sve račune. Probajte da se suočite s njima i sada sve konačno razrešite. Radi se o nekim zahtevima koji vama nikako ne odgovaraju. Da se ne biste kasnije kajali, rešite to sada.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s glavom, ali vam je najveći problem u ovom periodu ishrana. Pod velikim ste stresom i adrenalinom, pa nađite sebi izduvni ventil.

SAVET + Budite mudri i jaki i spremni na radikalne promene.

Blizanci

Shutterstock

Blizanci

Rešavajte probleme, ali polako

POSAO: Blizancima se i dalje dešavaju stvari obavijene nekom tajnom. Od okruženja zavisi koliko će to delovati na vas, da li ćete usporiti, biti na margini, izolovani ili ćete se iščupati iz pasivne situacije, organizovati i pokrenuti. Sve što sada osećate traje od 5. jula i trajaće sve do 20. avgusta. Nemate mnogo snage i ne možete da ponesete sve na svojim plećima, ali svakako vam je potrebna kvalitetna promena.

Krajem nedelje je moguće da ćete napraviti neke radikalne rezove, biti razdražljivi i osećati se kao da vas neko sabotira. Najbolje bi bilo da sve prihvatite i eskivirate do 20. avgusta jer će se energija drastično promeniti. Ove nedelje možete steći neko iskustvo koje će vam dati potpuno novu viziju da napredujete i sagledate stvari iz drugog ugla. Ako energiju preusmerite u tom pravcu, mnogo lakše ćete prevazići ovaj period.

Ovo je veoma dobar period za finansije, a naročito ako se bavite privatnim ili porodičnim biznisom. Moguća je saradnja s jednim prijateljem ili osobom iz inostranstva. Nemojte raditi rizične poslove ili neke koji nisu dovoljno jasni i definisani jer može doći do razočaranja. Ovo je sjajan period za rešavanje porodičnih administrativnih problema. Nemojte odustajati, budite uporni i ako naiđete na neke prepreke.

LJUBAV: Blizance koji su u braku ili vezi ove nedelje bi mogle da muče neke stvari koje ne mogu da podele s partnerom. Iako postoji bliskost i imate bolju komunikaciju, neće vam sve biti potaman. Postoje osobe koje vas okupiraju, kao i događaji iz prošlosti koji vam ne daju mira. Kulminacija bi mogla da se dogodi već na početku nedelje, pa biste u nekim trenucima mogli biti neprijatni i grubi, dok ćete u drugim biti puni nežnosti i strpljenja. Morate da prihvatite da je sve do vas i partner s tim nema nikakve veze. Prvo sa sobom treba da rešite neke stvari i prihvatite istinu.

Slobodni Blizanci bi mogli da budu u zamci neke tajne veze koja će biti naobavezna, ali strastvena i zanimljiva. Takva situacija vam sada najviše i prija, pa ćete uživati u konstantnim dopisivanjima, flertu i zavođenju. Bićete otvoreni u velikom društvu i uvek spremni za zabavu. Ništa ne obećavajte, samo se zabavljajte.

ZDRAVLJE: Mnogi Blizanci će biti pod tenzijom, pa su mogući i konflikti i impulsivne reakcije. Moguće su nesanica, psihosomatski problemi, ali i gubitak svesti.

SAVET + Budite mudri i taktični.

Rak

Shutterstock

Rak

Nove relacije

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja je u znaku novih ideja i novih načina kako možete zaraditi novac, novih prijatelja i novih ljubavi. Već na početku nedelje pokazaćete snažnu volju da sprovedete u delo poslovnu zamisao koja je povezana s inovacijama u oblasti u kojoj radite. To vas može potpuno iscrpsti na fizičkom i mentalnom nivou, ali nećete znati kako da se zaustavite dok stvari potpuno ne privedete kraju. U utorak imate sjajnu povezanost ideja i delanja, pa će ostvarenje ići lako i brzo.

Pomoć i podrška prijatelja biće ključne u određenim momentima i doći će tačno onda kada treba. Imaćete dosta energije i jaku volju u sprovođenju ciljeva i to će naročito biti izraženo u sredu. Radićete dosta u grupi tokom ove nedelje i uspešno ćete balansirati između sopstvenih interesa i interesa grupe. U četvrtak, kada planeta komunikacije i inteligencije uđe u vaše treće polje, značajno će se poboljšati kvalitet u razmišljanju i povezivanju s drugima. Komuniciraćete precizno i drugima će biti jasno šta želite od njih.

Na kraju nedelje će biti naglašena duhovna dimenzija i moći ćete da prenesete ljudima dosta toga iz vašeg duhovnog iskustva, što će im biti značajno u njihovom daljem razvoju. Nametnuta ograničenja dovešće do iznenadnih promena, što upravo na samom kraju sedmice može dovesti do velikih sukoba. Na finansijskom planu imate mogućnost da ostvarite dobre rezultate od utorka do četvrtka i to kroz saradnju s prijateljima i kroz nove poslovne poduhvate. Nemojte u nedelju pozajmljivati novac niti ga davati na zajam, naročito kada su poslovni partneri i prijatelji u pitanju pošto su kasnije izvesne komplikacije.

LJUBAV: Rakovi koji su u braku ili vezi radiće dosta neuobičajenih stvari s partnerom i izlaziće iz uobičajenih okvira rutine. Sve ovo će vas stimulisati da u odnosu napravite neke promene koje priželjkujete već duže vreme. U četvrtak ćete biti naglašeno romantični i moguć je odlazak na zajednički put.

Rakovi koji su trenutno sami mogu da budu sigurni da će tokom ove nedelje da upoznaju jednu ili više osoba koje će im privući pažnju zbog originalnosti i autentičnosti. Možete se lako zaljubiti, a bićete skloni i idealizaciji partnera.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu primetna nervoza.

SAVET + Negujte novi pristup stvarima i ljudima.

Lav

Shutterstock

Lav

Burno na poslu

POSAO: Lavovi će ove nedelje imati veliku gužvu na poslu i dosta će se baviti finansijskim pitanjima. U ponedeljak vas očekuje prilično stresan i zahtevan dan, pa morate dobro da izbalansirate reakcije. Ono što možete svakako da očekujete jeste intenzitet i napetost, a kakav od vas zavisi kakav će biti krajnji rezultat. U utorak i sredu stvari će za vas ići dosta glatko.

Uspećete potpuno nenametljivo da sprovedete sve što ste naumili, a okolnosti će vam ići naruku. Imaćete osećaj da je sreća na vašoj strani i da se sve rešava iznenada i bez mnogo buke, naravno, u vašu korist. Što nenametljiviji budete bili, to će vam ljudi svojevoljno pomagati da ostvarite ciljeve. Od četvrtka materijalizacija postaje konkretna i precizna, kao i vaši stavovi. Moraćete da napravite neke promene koje neće biti transparentne, ali će dati sjajne rezultate, koji će biti predmet divljenja.

Na samom kraju nedelje morate da obratite pažnju na potencijalni sukob s poslovnim partnerima vezan za pitanja od kojih vam zavisi karijera. Morate se potruditi da ostanete mirni i prihvatite ono što ne možete da promenite da ne bi nastala veća šteta. Kada su u pitanju vaše finansije, cela nedelja je povoljna u smislu materijalizacije i unovčavanja vaših poslovnih zalaganja. Novac će pristizati iz poslova koji su poverljivi i imaćete potrebu da sve držite u tajnosti. Povoljni dani su utorak, sreda i nedelja.

LJUBAV: Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju lepe i romantične trenutke s partnerom. Bićete izmešteni iz realnosti i moći ćete da se fokusirate na emotivni odnos i detalje koji vas čine zaista srećnim. Imaćete osećaj da ste se vratili u prošlost i da ponovo preživljavate neke od najlepših trenutaka iz života. Neki Lavovi će imati priliku da uđu u duplu vezu.

Lavovi koji su trenutno sami i bez partnera mogu da očekuju da će se zaljubiti ili, ako ste već zaljubljeni, da ćete maksimalno idealizovati tu osobu. Ovo je period kada će vam se, u najmanju ruku, neko mnogo svideti, pa ćete danima razmišljati o toj osobi i o tome kako da ostvarite ili održite kontakt. Ono što je sigurno jeste da će mnogi Lavovi baš tokom ovog perioda promeniti status i konačno se zaljubiti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa zubima.

SAVET + Prepustite se ljubavi, ovo je vaše vreme.

Devica

Shutterstock

Devica

Novi ciljevi i planovi

POSAO: Drage Device, ova nedelja donosi mnogo novih izazova i situacija s kojima se do sada niste susreli. Ukoliko se nalazite na putovanju, sigurno vam neće biti dosadno, izazova će biti na sve strane - nepredviđene situacije koje zahtevaju brzu reakciju i aktivno uključivanje u sve što se dešava i dosta kontakata s inostranstvom i poslovne prilike koje će se iznenada ukazivati.

U prvom delu nedelje imaćete dobru saradnju i moraćete dosta da se krećete, a moguć je i neplanirani put. Ovo je period kada ćete definisati dosta novih ciljeva i radićete stvari na potpuno neuobičajen način u odnosu na ono što ste radili do sada. Dosta važnih projekata biće postavljeno upravo tokom ove nedelje i to će imati velikog uticaja na vašu budućnost. Od četvrtka, kada planeta komunikacije i inteligencije uđe u vaše prvo polje, postaćete brži i spretniji u svemu što radite i neće biti nerešivog problema.

Imaćete i pojačanu potrebu za komunikacijom, pa ćete stalno biti okruženi ljudima. Kraj nedelje nosi dobre partnerske odnose i zajedničke poslove preko prijatelja i ljudi koje dugo poznajete. Povedite računa o ograničenjima koje vam nameće posao i planovima koji mogu biti uslovljeni i nametnuti. Na finansijskom planu u prvoj polovini nedelje novac vam stiže iz poslova koje radite s prijateljima, kao i iz saradnje koju imate s inostranstvom. U drugoj polovini nedelje novac dolazi kroz partnerske poslove.

LJUBAV: Devicama koje su u braku ili vezi savetuje se odlazak na put s partnerom i to na destinaciju koju do sada nisu posetili. Novi planovi za budućnost i optimizam obeležiće nedelju koja je pred vama. I vi i vaš partner bićete spremni da radite na unapređenju odnosa i to će doprineti većoj harmoniji i slozi.

Device koje su trenutno same upoznaće preko prijatelja nekoga ko ne živi u istom gradu, a možda ni u istoj državi, ali to neće predstavljati ni najmanju prepreku uspostavljanju veze, koja može biti značajna za vašu budućnost. Predstoji vam prilično aktivan period kada je ljubav u pitanju i emocije će vam biti probuđene. Bitno je da očekujete neočekivano i da pustite da se stvari same dešavaju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu čuvajte se infekcija koje mogu biti uzrokovane padom imuniteta i nedostatkom sna.

SAVET + Prilagođavajte se novonastalim okolnostima i pratite tok događaja.

Vaga

Shutterstock

Vaga

Pozitivan stav

POSAO: Drage Vage, i dalje ste na testu i iskušenju i to sve zarad transformacije i napretka. Sve što budete radili sami, u grupi ili bili posmatrač moglo bi da vam izmakne kontroli. Imaćete opciju da se povučete i sačekate da sve prođe ili probate da se izdignete iznad neprijatnosti. Moraćete da dođete u neku situaciju da nešto ne znate, ali vas strah i nesigurnost mogu paralisati. Sve to treba da prihvatite kao sasvim normalno i posle toga steknete neko novo iskustvo.

Može se raditi o nečemu sa čim se susrećete prvi put. Moguće je da će vas pobednički duh i inat naterati da pobedite sami sebe, trudite se dok ne uspete i tako ćete steći samopouzdanje i uspeh. Na neki način će vam se izjednačavati posao i ljubav. Na dugoročnom planu napravićete sjajne rezultate. Mogući su poslovni odnosi s emotivnim partnerom, ali i s nekim od prijatelja.

Na finansijskom planu ćete dobiti potvrdu rada i zalaganja, kratkotrajnu nadoknadu ili čak povišicu. Trud i rad je zaista isplativ, pa ćete se u to uveriti u narednom periodu. Sve ovo će vas pokrenuti i dati vam vetar u leđa da krenete dalje. Ne bi bilo dobro da se povučete i propustite sve. Dobićete neke informacije koje bi mogle da pokrenu sve promene.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi bi mogle da se susretnu s nekim starim problemima, nečim ili nekim iz prošlosti ili problemima koji su napravili disbalans u odnosu. Ovo bi mogao da bude test zrelosti i pokazatelj da li ste spremni da podignete vezu na viši nivo. U tom slučaju očekuje vas stabilnost i prevazilaženje svih problema. Prepustite se i probajte da promenite stavove. Ovo je odličan momenat da napravite zajedničke planove i dogovore.

Slobodnim Vagama će se pojaviti više osoba, što će im omogućiti da mogu da biraju. Prepoznaćete se s više osoba, što će vas na neki način iznenaditi. Razumećete se i na prvi pogled, ne samo na fizičkom planu nego i na mentalnom i duhovnom. Sve ovo će vas veoma radovati i uveseljavati. Međutim, u pojedinim trenucima može vam se javiti posesivnost.

ZDRAVLJE: Zdravlje može biti ugroženo ako ne budete kanalisali energiju na pravi način. Moguće su upale, infekcije, ali i problemi s reproduktivnim organima. Kod nekih Vaga su moguće operacije ili povrede tela. Odmarajte se.

SAVET + Zbog stanja u kom se nalazite može da trpi telo. Ne dozvolite da vas strahovi parališu i blokiraju.

Škorpija

Shutterstock

Škorpija

Buđenje kvaliteta

POSAO: Škorpije će ove nedelje uživati u plodovima rada, koje su i te kako zaslužili. Pokrenuli ste neku novu priču, ideje i energiju i sad se osećate mirnije, bez obzira na to što su neki momenti bili dosta intenzivni. Moguće je da ćete biti u prilici da nekome saopštite nešto direktno, što možda neće biti prijatno, ali vama to neće biti problem. Bićete dominantni u svakom momentu, pomoći ćete mnogim osobama, ali ćete mnogima i biti pokretač i podsticaj. U većini slučajeva bićete vođa i sve ćete moći da iznesete na kvalitetan način.

Moguće je da ćete morati da rešite neke stvari iz prošlosti koje ste već neko vreme odugovlačili. Sve to će dovesti do toga da pokrenete neke nove ideje ili poslove. Na finansijskom planu situacija će se dosta popraviti. Dobićete neke zaostale zarade, moguće su pare iz inostranstva ili novac koji dolazi od nekih događaja. Međuljudski odnosi će vam biti takođe važni i u zavisnosti od toga koliko ste se snašli u tom domenu zavisi i vaš napredak. Imate mogućnost da animirate neke važne ljude i dođete do nekih rezultata na veoma lagan i jednostavan način.

Moguće je da ćete imati podršku nekih veoma značajnih ljudi u domenu vašeg posla, koji će vam kasnije dosta pomoći. Neke Škorpije će doći na ideju da renoviraju poslovni prostor ili dom, a neke čeka preseljenje. Bićete veoma dobar mentor, pa ako se bavite edukacijom, ovo će biti sjajan period za vas. Kreativnost će vam takođe biti naglašena, a imaćete uspeha ako se bavite nekretninama i javnim poslovima.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku na početku nedelje mogli bi da imaju izazov kada su emocije u pitanju. Bićete veoma osetljivi, ali u isto vreme pronicljivi, pa ako vam se ne bude svidelo sve što vidite i čujete, moglo bi da dođe do turbulencija i nesuglasica. Kod nekih Škorpija izazov bi mogla da bude i treća osoba, koja vam je prijatelj ili ste je upoznali preko prijatelja. Smetaće vam što ne možete sve da podelite s partnerom, pa problem može da bude što osoba s kojom ste ne može da pronikne u vašu suštinu. Ne možete da tražite da vam se sve vrati istom merom i što pre to shvatite, biće vam lakše.

Slobodne Škorpije bi srodnu dušu mogle da pronađu na putu ili je ta osoba došla s puta. Moguće je da ćete se sresti na nekom seminaru ili predavanju. Doživećete čarobne trenutke i magnetski privlačiti mnoge osobe. Osvojićete ih stabilnošću, intelektom u lucidnim humorom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu bi trebalo da povedete računa o infekcijama. Pijte dosta tečnosti.

SAVET + Ne dozvolite da vas poremete osobe koje nemaju potencijala da urade stvari na pravi način.

Strelac

Shutterstock

Strelac

Srećni i ispunjeni

POSAO: Strelčevima će ove nedelje biti naglašena kreativnost, ali i rešavanje porodičnih i finansijskih problema. Kao grom iz vedra neba, javiće vam se nove ideje ili ćete osvestiti neke želje i snove o kojima ste sanjali možda još kao dete. Osećaj zadovoljstva će vas pratiti danima, a ushićenje nećete moći da obuzdate. Ovo je godina u kojoj se Strelčevima postepeno sve otvara i slaže, pa i sami neće verovati da li je moguće sve što im se dešava. Da, dragi Strelčevi, došao je red na vas da dobijete srećan tiket, opustite se i uživajte.

Neki Strelčevi će dobiti posao iz snova, neki će biti zaljubljeni i ispunjeni, dok će neki sređivati novi dom i planirati potomstvo. Nije isključeno da ćete na svim ovim poljima doživeti blagostanje. Ako vam iskrsne neka dobra ponuda, slobodno je prigrabite. Koliko god nešto izgledalo neobično ili nemoguće, kosmos će vas uveriti u suprotno. Ovo je sjajan period za sve pripadnike vašeg znaka, ali najviše pogodnosti mogu da očekuju Strelčevi koji se bave kreativnim zanimanjima, sportom, nekom vrstom umetnosti, ugostiteljstvom, hranom uopšte, putovanjima ili znanjem.

Kada su finansije u pitanju, možete da očekujete sve zaostale isplate i dugove. Zbog nekih ulaganja može se desiti da će vam zatrebati dodatni priliv, pa nije isključeno da ćete uzeti kredit ili pozajmicu. Očekujte putovanje koje će vam, na neki način, dopuniti znanje ili ćete, na neki drugi način, imati korist, pored odmaranja i uživanja. Jedan od roditelja biće vam podrška, što će vam u ovom momentu mnogo značiti.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi će biti veoma zadovoljni kada je emotivni život u pitanju. Mnogi će u ovom periodu biti ostvareni kao roditelji ili zadovoljni i ponosni na svoju decu. Komunikacija s partnerom će biti na zavidnom nivou, a nežnosti, topline i brige će biti na pretek. Zajedno ćete donositi odluke, dogovarati se i planirati budućnost. Bićete jedno drugom podrška i oslonac. Neki će opremati porodični dom, renovirati kuhinju ili se preseliti u novi stan.

Slobodni Strelčevi bi mogli da pronađu srodnu dušu i konačno se skrase pored osobe koja će im biti adekvatan saputnik. Radi se o inteligentnoj i preduzimljivoj osobi, koja je u isto vreme nežna i brine o bližnjima. Možete je upoznati preko prijatelja ili sresti u nekom izlasku.

ZDRAVLJE: Zdravlje je na zavidnom nivou, ali možete imati srčanih smetnji zbog previše adrenalina i uzbuđenja. Nađite vremena za odmor i opuštanje.

SAVET + Nemojte sumnjati u sebe.

Jarac

Shutterstock

Jarac

Dobri odnosi s drugima

POSAO: Dragi Jarčevi, vama je akcenat ove nedelje na međuljudskim odnosima i kreativnom radu. Sam početak nedelje zahteva aktiviranje na polju kreativnih ideja i projekata koji će vam doneti nove poslove i poznanstva. Imaćete osećaj slobode i nesputanosti kada je u pitanju izražavanje stava, ali ćete držati sve konce u svojim rukama. Ova nedelja će doneti dosta novih saradnji na poslovnom planu koje će ujedno zahtevati veliki angažman s vaše strane i svemu što budete radili davaćete lični pečat.

Saradnici i poslovni partneri će vam se prilagođavati i očekivaće od vas da u ključnim trenucima preuzmete lidersku poziciju. Imate veliku sposobnost da u ključnim trenucima sagledate širu sliku, dok se drugi bave nebitnim detaljima. Imaćete dobru saradnju sa strancima, moguća su i putovanja, a naročito je povoljan period za one Jarčeve, koji studiraju ili prolaze kroz neku vrstu edukacije. Na kraju nedelje pojačava se vaša sposobnost da kroz suptilnu komunikaciju i moć ubeđivanja dođete do željenog cilja.

Obratite pažnju da u jednom trenutku ne preterate sa nametanjem svog sistema vrednosti. Na finansijskom planu zarada dolazi kroz partnerske poslove i spremnost da rizikujete. Povoljni dani za novac su utorak i sreda, pa se fokusirajte na zajedničke poslove i dobit neće izostati. Povedite računa na kraju nedelje o troškovima i nemojte rasipati novac na luksuzne stvari.

LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi imaju s partnerom odnos pun poverenja i ljubavi. Sve nesuglasice rešavate razgovorom i nastavljate dalje bez nepotrebnog tereta. Sklad u ljubavi koji vas trenutno okružuje prenosi se na sve sfere života i daje vam snagu da uradite mnoge stvari tokom ovog perioda. Krajem nedelje mogući su manji nesporazumi koje ćete lako prevazići ako se oduprete porivu da budete tvrdoglavi.

Jarčevi koji su trenutno sami tokom ovog perioda mogu sresti osobu s kojom će poželeti da ostvare nešto više od običnog prijateljstva ili prolazne veze. Osećate povezanost s tom osobom, koja vam ne da da je pustite iz vašeg života bez obzira na trenutne okolnosti, koje možda ne idu u prilog vašoj vezi. Budite strpljivi i pokažite veću inicijativu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogu se javiti problemi sa srcem već početkom nedelje.

SAVET + Negujte partnerstva i dobre međuljudske odnose.

Vodolija

Shutterstock

Vodolija

Dinamika i interakcija

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje fokus je na privatnim stvarima i svakodnevnim aktivnostima. U ponedeljak možete prilično burno reagovati i biti izbačeni iz takta po pitanju nekih ličnih tema ili privatnog posla pošto ćete biti izazvani ponašanjem ljudi oko vas. U utorak se situacija popravlja i to ćete najviše osetiti u svakodnevnom funkcionisanju. Stvari i relacije s drugima za vas postaju lakše, ali istovremeno i mnogo dinamičnije.

Očekuje vas mnogo kontakata i aktivnosti na dnevnom nivou, a posao počinje da se umnožava. Imaćete osećaj da dan prekratko traje i da ne stižete da uradite ni pola od onoga što ste sebi zadali. Situacija se malo komplikuje sredinom nedelje, kada vas očekuje neki vid promene na poslu, a od vas će se zahtevati da se prilagodite situaciji. Najbolje je da i sami promenite pristup koji imate u smislu veće brzine i prilagodljivosti. Krajem nedelje imate priliku da stvari uradite na svoj način i to uspešno, pa ćete u poslovnom smislu biti zadovoljni.

Potrebno je da ne dozvolite da vaše raspoloženje i događaji na privatnom planu utiču na posao i ljude s kojima sarađujete. Na finansijskom planu situacija se popravlja i možete da očekujete priliv novca na dnevnom nivou. Naročito povoljni dani za finansije su utorak i sreda, ali i kraj nedelje, kada ćete imati priliv veće količine novca.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi očekuje poboljšanje svakodnevnog funkcionisanja s partnerom. Iako vas na početku nedelje očekuje rasprava po pitanju doma u kome živite i porodičnih odnosa, tokom nedelje stvari će se poboljšati. Dinamika odnosa biće naglašena, ali ćete biti sinhronizovani u reakcijama i stavovima. Potrebno je samo da se suzdržite od naglih i nepromišljenih reakcija.

Vodolije koje su trenutno same mogu da očekuju zanimljive susrete na poslu iz kojih se može izroditi i nešto više od običnog flerta. Bićete snažno privučeni nečijom harizmom i sposobnošću da vas umiri i relaksira. To je upravo ono što vam je u ovom periodu potrebno, pa ćete ubrzo poželeti da ostanete pored te osobe i produžite odnos. Krajem nedelje ukazaće vam se prilika za ozbiljan razgovor i ostvarenje vaših želja.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, osećate se razdražljivo i napeto, pa zbog toga izbegavajte stresno okruženje i situacije koje vam prouzrokuju loše raspoloženje.

SAVET + Reagujte smireno i taktično. 

Ribe

Shutterstock

Ribe

Razmena informacija

POSAO: Drage Ribe, ove nedelje fokus je na komunikaciji i međuljudskim odnosima. U ponedeljak ćete imati izazovnu situaciju s ljudima s kojima blisko sarađujete. Komunikacija će biti dosta napeta, s tendencijom da preraste u sukob ukoliko ne budete držali stvari pod kontrolom. Odnosi s braćom, sestrama i bližom rodbinom takođe će biti dosta zategnuti, pa pokušajte da odložite sve ozbiljne razgovore za sredinu nedelje. U utorak i sredu sve dolazi na svoje mesto i nastupa povoljan period za kreativni rad i samoizražavanje.

Bićete u centru pažnje i drugi će slušati šta imate da kažete, a moći ćete i da utičete na njih u cilju realizacije poslova koje ste započeli. Od četvrtka komunikacija se popravlja i sve što je u vezi s ugovorima i administracijom ostavite za taj deo nedelje pošto će se sve odvijati mnogo lakše, brže i bez nepotrebnih grešaka.

Na kraju nedelje osećaćete se dobro i spremni za nove projekte, s tim da morate voditi računa da o nekim stvarima koje želite da sačuvate za sebe ne govorite drugima da ne bi došle u javnost protiv vaše volje. Na finansijskom planu novac dolazi sredinom nedelje i to od kratkoročnih poslova. Finansijski dobitak je moguć i kroz saradnju s bliskim prijateljima i rođacima. Krajem nedelje mogući su neplanirani troškovi, pa povedite računa da ostavite nešto novca sa strane.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi ove nedelje mogu da očekuju odličnu komunikaciju s partnerom. Razumevanje je obostrano i odvija se gotovo intuitivno, što vam posebno prija. Doći ćete u iskušenje da nešto sakrijete od partnera krajem nedelje, pa dobro razmislite da li vredi truda. Ukoliko postupite na taj način, može doći do ozbiljne svađe, koja se neće završiti dobro po vas.

Ribe koje su trenutno same  ove nedelje imaju veliku šansu da na nekom kraćem putu upoznaju osobu koja će ih potpuno počiniti. U pitanju je neko izrazito komunikativan i mladolik, ko će vam u potpunosti držati pažnju, a ukoliko se previše opustite, ukrašće vam i srce. Moguće je da ne živite u istom gradu ili ćete se sresti u mestu u koje ste oboje doputovali zbog nekog posla.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, cele nedelje postoji opasnost od infekcije disajnih organa, posebno su izložena pluća, pa pokušajte da se zaštitite koliko vam okolnosti to dopuštaju.

SAVET + Komunikacija vam je jača strana ove nedelje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)