Horoskop

Ovo su NAJPOVRŠNIJI znakovi horoskopa: Oni više cene spoljnu od unutrašnje lepote

Prema astrolozima 3 hososkopska znaka su toliko površni da ih kod suprotnog pola privlači samo spoljašna lepota, umesto osobine koje krase.

30.07.2022 18:15

Ovo su NAJPOVRŠNIJI znakovi horoskopa: Oni više cene spoljnu od unutrašnje lepote
shutterstock.com

 

Ova 3 znaka su ubedljivo najveće neznalice kada je ljubav u pitanju, odnosno cene pogrešne stvari kada biraju partnera. 

 

Škorpija

Ovaj znak ima veze s ljudima koji su nežne duše zlatnog srca. Međutim, takve partnere nadmoćne Škorpije često muči, zbog čega na kraju tu vezu i prekinu. Kad se Škorpija konačno skrasi, gotovo uvek izabere nekoga koga smatraju fizički privlačnijim nego što su oni sami prema društvenim standardima vremena.

Jarac

Poznato je da jarčevi imaju veoma visoko mišljenje o sebi, iako se smatraju filantropima. Što se tiče njihovog privatnog života, smatraju da im treba supružnik koji podiže njihov društveni status u očima njihovih vršnjaka. Iako cene unutrašnju ljepotu, lepo lice smatraju neodoljivim.

S druge strane, njihov fokus nije uvek na finansijskom stanju partnera, tako da se ne venčavaju zbog novca, ali se žene kada su opčinjeni nečijom spoljašnjom lepotom.

 

 

Ovan

Ovan voli da uči nove stvari više od ostalih znakova zodijaka i veoma je vredan. Međutim, ovaj znak ima svoje mane i prepreke koje ga sputavaju u životu.

Naime, oni su opčinjeni osobama s uglednim društvenim statusom i skloni su da se sprijatelje s onima za koje misle da će im druženje s njima donijeti nekakvu korist. Skoro nikada ne pristaju na partnera isključivo na osnovu ličnosti, ali žude za nekim ko izgleda vrlo atraktivno, prenosi Pinkvilla.

VIDEO BONUS:

Komentari (0)