Horoskop

OBUĆA I ZODIJAK: Koje cipele najviše pristaju vašem horoskopskom znaku

Znamo drage dame da svaka od vas voli cipele i da bi najradije da joj je cipelar veličine sobe, ali ne morate imati 100 pari cipela da biste bile primećene. Dovoljno je da odaberet neki model koji će istaći vašu posebnu prirodu, a Srećna Republika donosi predloge na osnovu vašeg znaka zodijaka.

30.05.2022 20:30

OBUĆA I ZODIJAK: Koje cipele najviše pristaju vašem horoskopskom znaku
pexels.com

Ne postoji žena koja nije slaba na cipele, jer su one poseban modni detalj koji ističe ženstvenost kod lepšeg pola. Mnoge dame prilikom kupovine ne mogu da se odlučite za određnei par pa bi najradije napustile radnju sa kesama punim cipela.

Međutim, postoje neke koje će posebno istaći vaše osobine i temperament i to, verovali ili ne, prema horoskopskom znaku kojem pripadate. Portal Srećna Republika otkriva zabavne predloge za vaš znak i ciepele koje najviše odgovaraju vašem karakteru.

Ovan - mokasine

Ovaj par cipela spada, zajedno sa espadrilama i patikama, u najudobniji tip obuće i odličan je za poslovne žene kakve su uglavnom pripadnice ovog znaka. One ne samo da će vam pomoći u obavljanju svakodnevnih obaveza, već će vam dati dozu elegancije.

 

Bik - bež salonke

Žene u ovom znaku vole jednostavne modele cipela i neutralne boje koje ih karakterišu. Nezaobilazan par cipela koje ima svaka dama verujemo su salonke, a Bikovima se preporučuju one u bež nijansi. One će se uklopiti u većinu kombincija, bez obzira na to da li želite poslovni ili elegantniji večernji stil.

 

 

Blizanci - modeli sa efektnim detaljima

Avanturistička priroda Blizanaca je i na polju oblačenja veoma prisutna. Njima najbolje stoje cipele koje će pokazati njihovu posebnu i malo komplikovanu ličnost. Najbolje su ciepele sa nitnama ili nekim ekstravagantnim detaljima.

 

 

Rak - baršunaste gležnjače

Gležnjače nekoliko godina unazad spadaju u najbolje i najtrendi obuću i to one u baršunastom i pliš stilu koje ističu romantičnu prirodu Rakova. Modeli u pastelnim bojama su poseban izbor za njih.

 

Lav - cipele sa posebnošću

Lavice su po prirodi veoma hrabre i nose svaki tip obuće, čak i onaj koji se pripadnice drugih znakova ne bi usudile. One se opredeljuju za neobične tonove boja i modele poput onih u neon ružičastoj nijansi.

 

 

Devica - crne salonke

Pripadnice ovog znaka ne pribegavaju trendovima niti nekakvom ekperimentisanju kada je obuća u pitanju pa se radije odlučuju za crne salonke koje, verujemo, svaka žena ima u svom cipelaru. Njihov omiljeni model koji im najviše pristaje su one izrađene u koži. Osim toga što ovaj znak voli kvalitet, na njih se odlučuju i zbog praktičnih razloga jer su bolje za održavanje u odnosu na one koje su izrađene od drugog veštčkog materijala.

 

 

Vaga - papuče s potpeticom

Ovaj znak je ponekad u dilemi za koji stil da se odluči. U jednom trenutku su raspoloženi za ležerniji stil, u drugom za elegantniji. Papuče sa potpeticom su odličan izbor u ovakvim situacijama jer istovremeno spajaju ova dva stila.

 

Škorpije - animal print

Svoju senzualnu prirodu Škorpije će naglasiti odabirom obuće koja je iscrtana animal dezenom i koja će im dati pečat na celokupni izgled. Cipele sa zmijskim ili leopardovim dezenom će posebno istaći vaš izgled i privući sve poglede na vas.

 

Strelac - patike

Budući da ih odlikuje avanturistički duh i da su uvek spremne za neke pustolovine i istraživanja, pripadnice ovog znaka zodijaka će se rado prilikom tih putovanja opredeliti za patike. Ova najudobnija obuća omogućava im komfornost i spontanost.

 

Jarac - baletanke

Žene Jarčevi su stalno u pokretu, poput onih u znaku Ovna, pa im je neophodna i udobna, a elegatna obuća. Stalno su u putu sa jednog mesta na drugo, pa za ovakve prilike njima najviše odgovaraju baletanke različitih modela i boja.

 

 

Vodolija - metalik cipele

Vama u životu nije nikada dosadno i skloni ste eksperimentisanju, pa će zato metalik sive cipele biti pravi izbor za odevnu kombinaciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

Ribe - damske cipele

Kiten potpetica i nestandardni izgled cipela ukrašene raznim detaljima su odlična kombinacija za autfit Ribama koje su po prirodi vrlo kreativne, pa tako vole i umetnost na nogama.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)