Moda

KOMAD KOJI SVE ŽENE MORAJU DA IMAJU U ORMARU: Od svake žene će napraviti zanosnu boginju!

Želite li da ovog leta budete zapažene u jednom posebnom komadu odeće? Verujemo da ste ga viđale po radnjama i često zaželele da ga probate, ali ste ipak odustajale, misleći da to "nije za vas". Mi vam kažemo da jeste, jer dame su lude za njim i jednako dobro stoji i mlađim i starijim ženama.

23.05.2022 13:30

KOMAD KOJI SVE ŽENE MORAJU DA IMAJU U ORMARU: Od svake žene će napraviti zanosnu boginju!
pexels.com

Verujemo da vam kada je odeća u pitanju ne nedostaje ideja i da u svom ormaru imate zastupljene sve komade garderobe koje bi žena trebalo da ima. Pojedine komade, ipak, ne viđamo često i reklo bi se da ne stoje baš svima dobro. Odvažnije dame ih pak rado drže u svom ormaru i nose u raznim situacijama.

Omiljeni komad odeće koji će mnoge žene rado nositi ovog leta i jeseni je kožna suknja. Ovo je svevremenska „krpica“ u koju se kunu mnoge pripadnice lepšeg pola, jer pored toga što daje otmeni stil, ona i izdužuje figuru, jer je visokog struka. Portal Srećna Republika vam otkriva kako da ovaj legendarni komad ponesete i oduševite sve u njemu. 

Nose je i poznate dame

Pripijena suknja u kojoj smo skoro videli Moniku Beluči, jednu od najlepših žena, dokaz je da i pored godina koje ova dama nosi, ona može biti podjednako atraktivna i lepa kao na mlađim ženama.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u pripijenoj Max Mara crnoj suknji koju je uparila sa rolkom u istom tonu i na njoj ona izgleda božanstveno.

Uska suknja midi dužine ranije je predstavljala strožiji i zvaničniji stil, ali je godinama unazad ona izmenjala oblike u modnim krugovima, pa se prilagodila stilovima svakodnevnog odevanja.

Na ulicama, u kafićima, na poslu ili nekom događaju, ova suknja se može iskombinovati za sve situacije, a vrlo je verovatno da ćete privlačiti poglede ako je obučete. Ni Kim Kardašijan joj nije odolela pa se ona u jednom od svojih modnih izdanja pojavila u jednoj takvoj, crvene boje, koju je ukombinovala sa providnom bluzom.

Kožnu suknju smo mogli videti i na Megan Markl više puta u kombinaciji sa košuljama i taj autfit je oduševljavao žene širom sveta, koje su ga rado kopirale. Njena skladna građa je naročito dolazila do izražaja u ovim suknjama i ona je svaki put bila na visini zadatka u njima.

Kako je iskombinovati?

Ova suknja nije previše zahtevna i ostavlja dozu slobodnog stila i kreativnosti koju imate. Sasvim je svejedno da li ćete je nositi uz visoke potpetice ili u mokasinama, u kombinaciji sa košuljom ili rolkom. Jednako lepo stoji i mlađim i starijim damama. Danas se ovaj komad odeće može pronaći u raznim bojama. Uglavnom ga, pored crne, ima i u zagasitim nijansama crvene, braon i zelene, jer ističe eleganciju i naginje ka poslovnom stilu.

Najbolja preporuka je da se one nose sa jednostavnim komadom odeće, zbog toga što su same po sebi dovoljno upadljive i moćne.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)