Horoskop

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Prelomni trenuci za Bika, dok Lav ima ljubavne izazove

Saznajte koje su astrološke prognoze za vaš znak zodijaka do 11. aprila.

04.04.2022 13:00

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP: Prelomni trenuci za Bika, dok Lav ima ljubavne izazove
shutterstock.com

Ove nedelja nas očekuje zanimljiva astrološka  situacija na nebu. Pogledajte kakva je situacija sa vašim znakom.

Ovan Red maštanja, red rada

POSAO: Ovnovi, srećan vam rođendan! Ove nedelje ćete imati veliki potencijal da pokrenete nešto što će vam doneti stabilnost i sigurnost. Možda se ne radi ni o čemu novom, već nekim starim stvarima, idejama ili vizijama koje iz nekog razloga niste uspeli da realizujete. Moguće je da će vam u svemu tome pomoći neko od prijatelja, rodbine ili bliskih ljudi. Moguće je da neće sve teći glatko i lako, ali svaki početak je težak. Ovde se radi u isto vreme o velikoj snazi, ali, na neki način, i pružanju otpora, pa može doći do česte nervoze, ishitrenih reakcija i brzopletosti. U svakom slučaju, pokrenućete neke velike stvari za koje više nema nazad. U nekim momentima možete osećati strah od neuspeha, pa je važno da na pravi način kanališete energiju i dobro je usmerite. Ovo je isto tako period kada treba da maštate i postavljate sebi visoke ciljeve, gotovo nemoguće, jer su oni lako ostvarljivi ili bar možete započeti njihovo ostvarenje. U ovom periodu je veoma važno da prvo završite započeto, porušite staro i onda započnete novo. Ne dozvolite da ostanete zarobljeni u prošlosti i naučite da ispravno koristite energiju u nekoj postojećoj formi. Takođe, možete preispitati sve što ste do sada uradili jer ćete u ovom periodu donositi brze odluke. Mogući su i sukobi s autoritetima, pa probajte da izbrojite do deset ako se, na neki način, budete osećali isprovocirano. Očekujte više kontakta s braćom i sestrama i bliskim rođacima, a za vikend je moguće i kraće putovanje.

LJUBAV: Ovnovi će i ove nedelje raditi na sređivanju odnosa i rešavanju nekih problema iz prošlosti. Moguće je da će neke stvari delovati veoma bolno na vas, ali morate prihvatiti neke činjenice da biste ih prevazišli. Nekim Ovnovima bi u život mogle da se vrate stare ljubavi, nekima stari problemi, a neki će biti na ozbiljnom testu kada je ljubav u pitanju. Savetujemo vam da sve to izdržite jer vas nakon toga očekuje sjajan period. Ovnovi koji ne budu mogli da odole izazovima okončaće vezu i staviti tačku na neki odnos. Slobodni Ovnovi će biti u prilici da se vrate nekoj staroj ljubavi, ali će se ovog puta odnos odvijati u drugačijem pravcu. Radi se o osobi koja je energična i dinamična, a s druge strane, veoma nežna i emotivna. Spoj ovih kontradiktornih osobina će vam veoma prijati i uživaćete u društvu i razgovorima s njom. Strasti će biti prenaglašene, ali se potrudite da neke reakcije i nestrpljenje držite pod kontrolom.

ZDRAVLJE: Imaćete dosta snage i energije, pa se potrudite da budete više fizički aktivni. Mogući su napetost i česti izlivi besa.

SAVET + Slabost treba da postane svesna sopstvene snage da biste je preokrenuli u sopstvenu korist

 

 

Bik Prelomni trenuci

POSAO: Dragi Bikovi, ove nedelje će doći do veoma važnih momenata kada je posao u pitanju. Došli ste do tačke ključanja i vrlo je moguće da ćete povući nagle i radikalne poteze. Neki Bikovi će biti u prilici da konačno kažu sve što misle, dok je kod nekih izvesno davanje otkaza ili reorganizacija posla i poslovnih obaveza. Sve što ste do sada gurali pod tepih i bežali da se suočite s tim izaći će iz vas, ali ne baš na jednostavan i prijatan način. Ovo je period raščišćavanja nekih stvari iz prošlosti ili odnosa, ali u isto vreme i pokretanje nekih novih. Ovih dana probajte da se oslobodite surovih reakcija, tvrdoglavosti i agresije jer će biti samo usmereno protiv vas. Moguće je da ćete imati česte promene raspoloženja, od osećaja beznađa, pa sve do euforije i prevelike ushićenosti. Sve ovo je očekivano za ovaj period, pa nemojte mnogo da brinete jer će uskoro proći. Neko od prijatelja će vam biti značajna podrška i oslonac, a moguća je i saradnja s jednim od njih. Bićete rastrzani na više strana, a opet očekujte česte blokade. Jedan korak napred, dva nazad... Važno je da ne ignorišete probleme i da probate da ih rešite. Na finansijskom planu je moguća štednja ili odricanje zarad nekih većih planova. Ovo je nedelja kada treba da postavite prioritete, uživate u sitnim zadovoljstvima i provodite više vremena s prijateljima i bliskim ljudima. U suprotnom, inat, konflikti i ljubomora doneće još više problema. Budite naročito obazrivi oko 5. aprila. Krajem nedelje ćete se osećati daleko mirnije i opuštenije, a mnoge stvari ćete početi da rešavate. Mogući su problemi s jednim od roditelja.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi ove nedelje će biti u prilici da prepoznaju, osveste i pokušaju da promene odnose s onima koji ih nerviraju ili povređuju, bilo da se radi o partneru ili nekim iz bliskog okruženja. Tokom celog aprila bavićete se uzdizanjem odnosa, ali to ćete uspeti ako, pre svega, dobro upoznate sebe i ono što želite. Moguće je da sada hodate po žici, ali ako sve savladate, očekuje vas veličanstven odnos iz snova. Sve je na vama. Vreme je za odbacivanje starih formi i želja i postavljanje novih temelja i obrazaca. Slobodni Bikovi će biti u prilici da stvore bliskiji odnos s osobom koja nije do sada bila njihova sfera interesovanja niti po izgledu niti po osobinama. Koliko god se budete opirali i gurali osećanja od sebe, želja za tom osobom će biti sve jača, a može se desiti da je tokom aprila zauvek izgubite. Prepustite se osećanjima da se ne biste posle kajali.

ZDRAVLJE: Na ovom polju možete imati problema s kostima ili zubima. Zbog nečeg možete imati jake bolove, ali i konstantnu nervozu i izlive besa. Provedite više vremena pored vode ili na bazenu.

SAVET + Dajte sebi i drugima više slobode

Blizanci Specifične situacije

POSAO: Blizanci će u ovoj nedelji imati priliku da nešto nauče. Težićete nekoj harmoniji i celovitosti, ali vam se mogu dešavati neke stvari koje će to obezvređivati ili ostati nedovršene. S druge strane, imaćete dobru podršku ili podlogu da mnogo toga rešite i razjasnite. Može vam se u nekom momentu činiti da su su vaš trud i zalaganje uzaludni, ali zbog pojačanog optimizma ćete se brzo vratiti u ravnotežu. Motiv i cilj koji imate nije lako ostvariv, pa česti usponi i padovi su potpuno normalni. Moguće je da se i dalje lomite oko nekih stvari da li da se u njih upustite ili napravite drugačiji plan, ali jedno je sigurno, pokrećete važne planove. Na finansijskom planu ćete dobiti potvrdu zalaganja u prethodnom periodu, ali to još uvek nije ono čemu konačno težite. U svakom slučaju, na dobrom ste putu i trebalo bi da budete zadovoljni. U ovom periodu možete promeniti životnu filozofiju i sistem vrednosti koga ste se dugo držali. Krajem nedelje će mnoge stvari početi da se otvaraju, a u nekim momentima vam se mogu činiti nestvarnim. Nove prilike i poslovne mogućnosti će vam potvrditi da snovi mogu postati java, a da je na vama samo da sanjate. Oslobodite se rigidnih stavova, ako ih još imate, i stvarajte nova uverenja. Podrška prijatelja i njihovi saveti će vam mnogo značiti u ovom periodu.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će morati neke nedoumice da reše sami sa sobom. Svesni ste da gradite kvalitetan odnos i da on ima perspektivu, ali neke stvari prvo treba da premostite. Moguće je da vam je potrebna smernica ili možda niste dovoljno motivisani, pa partner može misliti da niste ozbiljni u namerama. Mogu se dogoditi i neke druge nepredvidive i iznenadne situacije koje ne mogu lako da se prevaziđu. Moguće je i da nešto krijete od partnera ili niste do kraja otvoreni. Slobodni Blizanci imaju bojazan da ne budu odbijeni i zbog toga mogu dovesti potencijalnog partnera u situaciju u kojoj će biti prilično zbunjen. Moguće je i da vas bliska osoba nagovara na nešto s čim se nikako ne slažete. Sve to može dovesti do udaljavanja, pogrešnih procena i nerazumevanja. Nemojte da izgubite osobu do koje vam je stalo zbog nesigurnosti i povređene sujete jer biste posle toga mogli da se kajete. Ovo je period kada treba da prepoznate pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Na ovom polju bi trebalo, pre svega, da povedete računa u saobraćaju, ali su moguće i povrede nogu i butina. Zbog previše uzbuđenja i adrenalina možete ponekad biti nervozni i ishitreni. Ne brzajte i budite strpljiviji!

SAVET + Budite sigurni u sebe i ciljeve i planove na svim poljima

 

 

Rak Svakodnevne obaveze

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja biće u znaku posla i poslovnih dešavanja, a bavićete se i svakodnevnim preokupacijama, kao i zdravljem. Već u utorak možete imati ozbiljnu situaciju na poslu koja se tiče preuzimanja odgovornosti i napornog rada, pa ovo može biti prilično zahtevan dan. Možete se sukobiti sa starijima od sebe ili autoritetima po pitanju nekih neslaganja oko podele posla i odgovornosti, ali i po pitanju preuzimanja zasluga za urađeni posao. U četvrtak imate sjajnu priliku da ugovorite jedan dugoročan posao koji će biti isplativ na više nivoa. Imaćete priliku da se usavršite intelektualno, a neće izostati ni finansijski benefiti. Isto tako, moći ćete paralelno da računate na više kratkoročnih angažovanja, koja će takođe biti isplativa i izazovna u intelektualnom smislu. Pružiće vam se prilika i za nova poznanstva preko posla. Na kraju nedelje povedite računa šta pričate i kome. Postoji mogućnost da vaše reči duboko povrede druge osobe, a to vam svakako neće biti namera. Na finansijskom planu, počev od utorka, možete očekivati poboljšanje situacije. Biće vam mnogo jasnija situacija u vezi s novcem i imaćete bolji fokus i svest o tome gde leži zarada i kako da profitirate bez prevelikog truda.

LJUBAV: Rakovi koji se nalaze u vezi ili braku osetiće veliko poboljšanje u odnosu s voljenom osobom. Vezani ste za partnera na jedan neraskidiv način i želite da podignete vezu na viši nivo. Partner vam iskazuje naklonost onako kako vam prija i možete da budete sigurni da ste izabrali pravu osobu za sebe. Nemojte se plašiti da iskažete emocije i podelite svoju viziju budućnosti. Osećate da partner razmišlja isto kao vi i da su vam pogledi na budućnost kompatibilni. Rakovi koji su trenutno sami ulaze u jedan mnogo lepši i rasterećeniji period u odnosu na prethodni. Bićete mnogo smireniji kada je emotivni život u pitanju i jasnije ćete moći da sagledate neke postupke i ponašanja iz prošlosti. Bićete jasniji i u odnosima s drugima, stavićete im do znanja šta želite od njih i šta možete da im pružite. Moguće je da ćete započeti vezu s osobom iz inostranstva ili s nekim ko ima isti sistem vrednosti i pogled na život kao vi.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na simptome koji se mogu javiti u utorak, a koji mogu biti nagoveštaj nekih hroničnih oboljenja. Kritičan dan je nedelja.

SAVET + Vodite računa kako se ophodite prema bliskim ljudima, vaše reči mogu povrediti nekog iz okruženja mnogo više nego što mislite

Lav Ljubav u fokusu

POSAO: Dragi Lavovi, ova nedelja će doneti izazove na polju partnerskih odnosa, harmonije i vaše slike u javnosti. U utorak su mogući sukobi s partnerima i ljudima s kojima sarađujete dugo godina po pitanju nekih neslaganja koja vas opterećuju već duže vreme. Od četvrtka možete da očekujete dobre poslovne aranžmane sa strancima. Ovo je period kada ćete isplanirati određene poslove koji će u budućnosti imati veoma dobar ishod i dugoročne finansijske efekte. Možete da očekujete i ponude, ali i konkretne dogovore u vezi s putovanjem koje je povezano s vašim poslom, a koje može biti i edukativnog karaktera. U ovom periodu slika koju ostavljate u javnosti može biti znatno izmenjena. Ljudi će početi da vas doživljavaju kao osobu koja je manje sklona kompromisima i koja teško odustaje od svojih stavova i jednom uspostavljenih formi. Krajem nedelje možete doći u situaciju da vam se planovi poremete zbog obaveza koje će se umnožiti. Takođe, možete izvući neke veoma bitne pouke kada je posao u pitanju. Na finansijskom planu možete da se opustite počev od utorka 5. aprila. Planeta odgovorna za finansije ulazi u vaše osmo polje, pa ćete lako dobijati kredite i pozajmice, a izvesni su i dobici kroz sve vrste partnerstva, emotivnih i poslovnih. Nemojte samo olako trošiti novac koji vam pristiže.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaće izazovnu nedelju kada je u pitanju njihov odnos s partnerom. Možete doći u situaciju da se sukobite, pri čemu nijedna strana neće da popusti i odstupi od stavova. Partner može biti prezahtevan i navalentan, dok ćete se vi pokazati kao nepokolebljivi u odlukama, pa sve to može dovesti do ozbiljnih rasprava i malog zahlađenja odnosa. Jedno zajedničko putovanje pomoglo bi da se stvari među vama poprave nabolje i da sve krene uzlaznom putanjom. Lavovi koji su sami nisu mnogo zadovoljni trenutnom emotivnom situacijom. Čini vam se da je atmosfera na tom polju previše napeta i da ljudi koji vas okružuju deluju previše kruto i distancirano, što vam ne prija. S druge strane, imaćete mogućnost da uplovite u jednu strastvenu vezu, a koja će dosta uticati na vas i izmamiće na površinu neke emocije kojih niste bili svesni. Nemojte da vas zavara nečije ponašanje, iza hladne fasade može da se krije izuzetno emotivna i topla osoba.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na svakodnevne navike u ishrani. Moguć stomačni virus krajem nedelje.

SAVET + Pokušajte da se postepeno oslobodite krutosti u stavovima jer vam to može doneti više štete nego koristi

 

 

Devica Čvrste poslovne pozicije

POSAO: Drage Device, u ovom periodu akcenat će biti na poslovnim dešavanjima, svakodnevici i promenama u ustaljenom ponašanju. Kada je posao u pitanju, u utorak možete imati zahtevan dan i od vas će se tražiti da ozbiljno pristupite rešavanju nekog problema koji će se aktivirati u punom obimu. Možda se nećete složiti s kolegama na poslu u pogledu nekih rešenja, ali trudite se da zadržite mir i hladnu glavu. Nemojte da odstupate od svojih principa, ali ne ulazite u nepotrebne rasprave, već se potrudite da vam obrazloženja budu argumentovana i smirena. Vama ova nedelja donosi nova partnerstva, a, samim tim, i neka nova pravila u svakodnevnom funkcionisanju. Neće vam biti lako da se prilagodite, ali nećete imati izbora. Da bi stvari dobro funkcionisale, svi će biti prinuđeni da naprave određene promene i da se prilagode novonastaloj situaciji. Već krajem nedelje biće vam mnogo lakše da funkcionišete po nekim novim pravilima koje će nametati same okolnosti u kojima se budete našli. U nedelju ćete doći do rešenja određenih situacija na kreativan način, a koji će vam popraviti raspoloženje. Mnoge situacije će zahtevati kreativni pristup i inovativna rešenja, pa treba pustiti mašti na volju. Na finansijskom planu situacija se popravlja od utorka, pa će vas na ovom polju pratiti srećne okolnosti. Novac će uglavnom stizati kada se ne nadate, a možete očekivati i dobre prihode iz partnerskih poslova. Trošenje treba da bude kontrolisano i racionalno.

LJUBAV: Device koje se nalaze u braku ili vezi ulaze u period harmoničnog odnosa s partnerom. Pošto planeta ljubavi i harmonije ulazi u vaše polje partnerskih odnosa, nesumnjivo je u pitanju nedelja u kojoj se nesporazumi nivelišu, a vaša veza dobija jednu lepu i uravnoteženu dimenziju. One Device koje su trenutno same ulaze u jedan povoljan period ostvarivanja veze. Bićete naglašeno romantični i mekši po pitanju ljubavi i partnerskih odnosa. Imaćete mnogo više razumevanja i sluha za potrebe druge strane, pa će svima biti lepo u vašoj blizini. Osoba koja će vam se približiti u ovom periodu pomalo je misteriozna i zatvorena, ali je sposobna za duboku posvećenost i iskrena osećanja. Imate šansu da ostvarite jedan lep emotivni odnos, a koji ima sve kvalitete da traje.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, situacija je ista kao prošle nedelje. Ugroženi deo je stomak, pa su vrlo izvesne iritacije želuca, ali i stomačni virusi, pa budite oprezni. Naročito povedite računa u utorak u pogledu zdravlja.

SAVET + Promene životnih navika su neophodne da biste uveli red u svoj život

Vaga Ljubav u izobilju

POSAO: Vage će ove nedelje imati važna iskustva i kreiraće potpuno nove stvari u svom životu. Otvoriće vam se kvalitetniji i snažniji doživljaji i moguće je da će vam se događati neke atipične stvari. Bićete često u centru pažnje i fokusu mnogih dešavanja i važno je da sledite impulse koje budete osećali. Imate mnogo kvaliteta i potencijala i možda nećete biti svesni koliko daleko možete da odete. Imaćete mnogo ljubavi i pažnje za drage osobe koje se nalaze u vašoj blizini, pa ćete biti u prilici da mnogima pomognete. Mnogo toga ćete biti u stanju da stvorite i napravite, pa se ne libite da bilo šta pokušate, koliko god se činilo neizvodljivo i daleko. Možda se neće sve ostvariti odmah, ali vam je uspeh svakako zagarantovan. Naročito je dobro za sva kreativna zanimanja, umetnost, javnost, nekretnine i finansije. Imaćete snažnu i jaku viziju, dosta zanosa i materijalnu potvrdu, pa treba da budete zadovoljni. Budite smeli i odvažite se da povučete veoma značajne i krupne poteze. Ove nedelje ćete na neki način i podvući crtu i sravniti račune šta ste do sada uradili. Biće vam jasno šta je ispravno i istinito, a šta treba da promenite. Mnoge Vage će proširiti posao, interesovanja, a i neki hobi bi mogao da vam donese dodatnu zaradu. Neke Vage očekuje važan razgovor oko 5. aprila.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, Vage se nalaze u povoljnom periodu za postavljanje odnosa na stabilne noge. Imaćete mnogo ljubavi i pažnje za partnera, ali možda vam neće biti uzvraćeno istom merom. Ne treba da ulepšavate stvari, već da ih prihvatite onakve kakve jesu i popravljate sve što nije bilo dobro. Budite strpljivi i pokušajte da ne preterujete u nekim izjavama ili zahtevima da ne biste stvorili kontraefekat. Bićete velikodušni i spremni da pružite mnogo u svakom smislu, ali uvek imajte na umu da nemaju sve osobe oko vas toliko snažan i jak doživljaj. Slobodne Vage će biti u prilici da povuku važne poteze na ovom planu, ali iz nekog razloga mogu biti previše oprezne i osetljive. Možete se dvoumiti kojoj osobi da se okrenete pošto ćete imati više prilika i mogućnosti. Može se raditi o nekoj staroj i novoj ljubavi i to bi moglo da vas dovede u blokadu.

ZDRAVLJE: Na ovom polju Vage neće imati većih problema, ali neka povedu računa kada su u pitanju kardiovaskularni problemi.

SAVET + Budite spontani

 

 

Škorpija Poslovi i ljubav u perspektivi

POSAO: Drage Škorpije, poslovna energija u prvoj polovini aprila odvijaće se mirnije iako ćete možda osećati određenu napetost i nervozu. Oko 5. aprila ćete imati mogućnost da nešto snažno i jako započnete, ali ćete iz nekog razloga morati da budete strpljivi i da sačekate da se neke stvari poslože. Narednih nekoliko dana komunikacija, razgovori i poslovni dogovori će dobiti pravac. Znaćete u kom smeru treba da idete, koje su vaše obaveze i dužnosti, a šta možete da očekujete. Ovo je sjajan period za sve Škorpije koje se bave nekom vrstom umetnosti i kreativnim zanimanjem, ali i one koje su u građevinarstvu, nekretninama ili imaju privatan biznis. Pored poslova koji su važni na dugoročnom planu, imaćete česte kontakte s ljudima koji vam mogu doneti kratkoročnu saradnju i brzu zaradu. Sve će se odvijati naglo i iznenada i završavati veoma efikasno. Moći ćete vrlo brzo da shvatite stvari jer sve gledate iz šire perspektive i, samim tim, moći ćete mnogo bolje da razumete druge ljude i sagovornike. Odavaćete utisak osobe na koju drugi mogu da se oslone. Na finansijskom planu računajte na bolju situaciju i porast priliva novca. Naročito konstruktivni momenti će se dešavati oko 5. aprila. Moguće je da ćete sretati veoma neobične osobe koje će vam i te kako pomoći ili vas motivisati.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku će iz dana u dan biti u sve boljem i kvalitetnijem odnosu. Nalazite se u veoma specifičnoj situaciji, zadovoljni ste i drago vam je što imate s kim da podelite sve lepe trenutke. Neke Škorpije će možda biti u prilici da otputuju i tako još više učvrste brak ili vezu. Biće vam važno da budete u harmoničnom odnosu, pre svega sami sa sobom, a zatim i s bliskim ljudima u okruženju. Slobodne Škorpije su spremne da uplove u vezu, ali problem može biti to što neće biti sigurne ko je prava osoba. Zainteresovanih će biti i više nego što želite, pa možete biti neodlučni. Moguća je i neka tajna veza ili ćete se zainteresovati za osobu koja je zauzeta ili na neki drugi način udaljena. U svakom slučaju, nećete biti otvoreni koliko budete želeli.

ZDRAVLJE: Na ovom polju možete biti veoma napeti, pa su mogući psihosomatski problemi. Krajem nedelje budite obazrivi i pokušajte da usporite.

SAVET + Zauzmite stav 

Strelac Važni rezultati

POSAO: Strelčevima će se ove nedelje dešavati dinamične i jednostavne stvari na praktičnom planu. Komunikacija će vam ići lako i sve obaveze i aktivnosti koje budete imali ćete brzo završavati. Informacije će vam takođe biti jasne, lako ćete ih usvajati i primenjivati. Od vas će se uglavnom tražiti da sve brzo uradite i prihvatite se nekih obaveza i odgovornosti. Oko 5. aprila ćete napraviti neke važne poteze. Bićete sigurni, samouvereni, a sve će se odvijati spontano i ležerno bez obzira na to što se radi o veoma važnim i značajnim stvarima. Ove nedelje ćete doneti i neke važne odluke, potpisati ugovor ili konačno završiti nešto što ste odavno započeli. Osećaćete se zadovoljno i kao da vam je, na neki način, pao veliki teret s leda. Na finansijskom planu možete očekivati pozitivan ishod i uvećanje prihoda tokom aprila. Možda se neće raditi samo o materijalnoj vrednosti, već o nekoj mnogo značajnijoj. Ono što je najvažnije to je da ćete biti vrlo zadovoljni i ispunjeni. Morate imati na umu i to da neke stvari treba da prećutite i zadržite za sebe jer bi neke osobe to mogle da iskoriste. Imaćete više kontakta s braćom i sestrama, a mogući su i neki poslovi ili saradnja, kao i promena neke navike.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će se osećati mnogo smirenije na emotivnom planu. Mnoge stvari koje su vas do sada izbacivale iz takta sada neće moći ni da vas pomere. Moguće je da ćete imati neke zajedničke planove oko renoviranje doma ili kupovine nekretnine. Neke Strelčeve čeka selidba u skorije vreme, dok neki mogu očekivati proširenje porodice. Deca i dešavanja oko njih će biti tema u kući i nešto što vas usrećuje i uveseljava. Slobodni Strelčevi će biti mnogo opušteniji i ležerniji i dozvoliće nekim osobama da im se približe. Jasno vam je da ćete uskoro uploviti u vezu s jednom osobom i produbiti odnos, samo je važno da vas ona ne pritiska i nema prevelika očekivanja jer biste, u suprotnom, mogli da se povučete i razočarate.

ZDRAVLJE: Oko 5. aprila ćete se osećati uznemireno, pa pokušajte da sve što radite dobro proverite i više usporite. Mogući su problemi u komunikaciji i s ekstremitetima. Problemi s metabolizmom i stomakom.

SAVET + Nemojte dozvoliti da vas pohvale ponesu ili zbune, važno je da radite savesno i odgovorno 

pexels.com

Budite koncentrisani na posao

Jarac Sistem vrednosti na ispitu

POSAO: Dragi Jarčevi, ove nedelje biće stavljen na ispit vaš sistem vrednosti i prolazićete kroz naglašena duševna stanja. U utorak ćete imati sukob zbog stvari koje su vam važne i koje smatrate osnovama na kojima počiva sve ono što je vredno i ispravno u vašem životu, a koje će neke okolnosti da uzdrmaju i dovedu u pitanje. Nemojte biti ni previše popustljivi ni previše kruti, možda je došlo vreme da revidirate način na koji vrednujete stvari. Sredinom nedelje imaćete jak unutrašnji doživljaj zbog nekih spoljnih okolnosti, a to će vam pomoći da bolje shvatite i integrišete one novine koje su neophodne za dalje funkcionisanje. Sve vreme će vam ići od ruke da ostvarite i materijalizujete ono što ste zamislili, pa će vam to dati snagu za dalje. Imaćete snage da budete dovoljno oštri kada treba, ali imaćete i mudrosti i strpljenja da shvatite kada je potrebno da sačekate s reakcijom i upotrebite taktiku. U nedelju povedite računa da nesvesno ne uradite nešto što će se loše odraziti na vaš mir. Energija koju ćete osetiti biće dosta jaka i prosto će zahtevati reakcije, a na vama je da ih što bolje kontrolišete. Na finansijskom planu dosta ste operativni i aktivni. Novac će vam najpre stizati kroz kratkoročne poslove koji donose brzu zaradu. Moguće su i zarade kroz kraća putovanja, kao i kroz saradnju s ljudima iz vašeg najbližeg okruženja, ali i braćom i sestrama.

LJUBAV: Kada su u pitanju Jarčevi koji su u braku ili vezi, prvo što će primetiti ove nedelje jeste poboljšanje komunikacije i bolje razumevanje s partnerom. Ako vam se ukaže prilika da otputujete negde zajedno, iskoristite je, to će još više uticati na vaš emotivni život u smislu veće bliskosti i boljeg razumevanja. Ove nedelje će vam prijati da više vremena provedete s partnerom upravo zbog duševnih stanja kroz koja ćete prolaziti, pa ćete imati pojačanu potrebu za bliskošću i podrškom. Jarčevi koji su trenutno sami ove nedelje će se dosta kretati, imaće priliku i za kraća putovanja, pa mogu da očekuju poznanstvo s osobom s kojom će odmah profunkcionisati, kao da se odavno poznaju. Privući će vas lakoća u komunikaciji i način na koji se razumete s drugom stranom čak i bez mnogo reči.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, najviše su ugroženi krajnici, pa već početkom nedelje obratite pažnju na moguće infekcije. Krajem nedelje naglašena nervoza.

SAVET + Pokažite strpljenje prema sebi i drugima

Vodolija Unutrašnja borba

POSAO: Drage Vodolije, vi ćete ove nedelje prolaziti kroz neku vrstu unutrašnjeg pročišćenja, koje vam je potrebno da biste mogli da nastavite dalje, bez nekih starih tereta. Već početkom nedelje sukobiće se u vama staro i novo, moraćete da donesete neku odluku zbog koje će unutar vas da se napravi raskol između dosadašnjeg ponašanja i načina koji želite da usvojite u budućem postupanju. Želite da naučite kako bolje da savladate svoju energiju u trenucima kada postaje razarajuća i kada vam šteti umesto da radi za vas. Shvatićete da vam je konstruktivnost imperativ i da želite da je postignete na svim životnim nivoima. Ovi unutrašnji sukobi odraziće se i na spoljašnjem planu, pa ćete lako i često ulaziti u sukobe s drugima. Od sredine nedelje stvari će vam mnogo lakše polaziti za rukom, moći ćete bolje da iskomunicirate s okolinom i razumevanje će biti znatno bolje. Uspećete da iskanališete energiju na način koji vam odgovara i stvari će polako doći na svoje mesto. U nedelju pokažite oprez u saobraćaju, nemojte sedati za volan ako ste umorni i osećate pospanost. Na planu finansija ovo će biti uspešna nedelja kada je vaš znak u pitanju. Lako ostvarujete sve planove vezane za novac i, počevši od utorka, imaćete osećaj da novac samo pristiže. Imaćete jaku potrebu i da ga trošite tako što gomilate stvari i pravite zalihe, pa gledajte da po tom pitanju ostanete uravnoteženi.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi osećaju dosta veliku tenziju u odnosu s partnerom, pa iako dele iste vrednosti, razmimoilaženja nastaju u načinu na koji se te vrednosti ostvaruju. Partner vas može doživeti kao previše silovitu osobu koja nema osećaja kada treba da se zaustavi i napravi pauzu. S druge strane, vi se možete osetiti neshvaćeno i napadnuto, bez pravog razloga. Pokušajte da bolje sagledate položaj vašeg partnera i da pokažete više nežnosti u postupcima. Vodolije koje su trenutno same imaće kontradiktorna osećanja po pitanju nekoga u njihovoj blizini ko im se sviđa. Na trenutke će vam se činiti da je to pravi izbor za vas, a zatim ćete ipak želeti da budete i dalje sami i da istražujete dalje kada je emotivni plan u pitanju. To kod druge strane može izazvati opravdanu želju da se udalji od vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najslabija tačka su disajni organi i pluća, kao i rasuta pažnja i pospanost u trenucima kada je neophodna jaka koncentracija.

SAVET + Obratite više pažnje na druge ljude i njihova osećanja

 

 

Ribe Bolje raspoloženje

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja će vam uglavnom proći u dobrom raspoloženju, uz neka mala ometanja. U utorak možete doći u situaciju da vam neko radi iza leđa, što ćete vi intuitivno osetiti i pre nego što se sve karte otkriju i istina izađe na videlo. Imaćete osećaj da vas neke okolnosti stalno koče u ostvarenju vaših namera, a sredinom nedelje postaće vam jasno i zbog čega. Stvari će izaći na videlo, pa ćete biti u prilici da reagujete pravovremeno i da spasete šta se spasti da. Ova nedelja je dobra i za realizaciju vaših planova koje ste zbog nesigurnosti držali u tajnosti, a sada osećate da je došao trenutak da ih predstavite drugima i konačno sprovedete u delo. Dosta razmišljate o praktičnim stvarima i pomalo ste nestrpljivi da uradite što više stvari u što kraćem roku. S druge strane, nijedna prepreka ni osoba vam ne može pokvariti raspoloženje i dobru volju, koji vas krase i daju vam snagu cele sedmice. U nedelju povedite računa, moguća su neslaganja s nekim od prijatelja, što može dovesti do nepotrebnih sukoba. Pokažite spremnost na kompromis i toleranciju. S finansijske strane gledano, ovo je nedelja koja vam donosi niz dobrih okolnosti u pogledu zarade, ali će zasluga za realizaciju biti u velikom delu vaša. Novac stiže već početkom nedelje, a manje prihode možete očekivati u sredu i četvrtak. U nedelju možete impulsivno trošiti novac, uglavnom na zabavu.

LJUBAV: Kada su u pitanju Ribe koje su u braku ili vezi uživaće u pažnji kojom ih partner obasipa tokom cele nedelje. Osećaj voljenosti, koji je za vas važan, neće vas napuštati i imaćete sve razloge da budete zadovoljni emotivnim životom. Partner će se pokazati romantičnijim nego inače, pa možete očekivati i lepe poklone, s nekim dubljim značenjem. Ribe koje su trenutno same imaće priliku da se emotivno povežu s osobom koja je osećajna, romantična i pažljiva. Biće dosta zainteresovanih oko vas tokom ove nedelje, ali će vam upravo osoba s ovim kvalitetima privući pažnju i poželećete da postane deo vašeg života. Ribe koje su bile u nekoj tajnoj vezi poželeće da javno predstave svoju ljubav i da celom svetu pokažu koliko su srećne.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, povedite računa o simptomima koji se povremeno javljaju, a zatim se povuku, pa zaboravite na njih.

SAVET + Ostanite dobro raspoloženi i bez straha ostvarite ono što je sazrelo za realizaciju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)