Horoskop

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Blizanci u 5. brzini, Device u ozbiljnom poslu

Nedelja koja je pred nama mnogim znakovima bi trebalo da donese prijatna dešavanja, ali neki bi ozbiljno trebalo da se pripaze.

28.03.2022 09:00

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Blizanci u 5. brzini, Device u ozbiljnom poslu
pexels.com

Astrološke prognoze do 4. aprila su dobre za nekolicinu znakova zodijaka, pa proverite da li je vaš znak među njima.

Ovan - Pod kontrolom

POSAO: Ovnovi, srećan vam rođendan! Unutar vas se dešavaju značajni procesi i to će mnogi ljudi oko vas primetiti. U jednom trenutku ćete delovati kao da ste se povukli iz svakodnevnih dešavanja, a u drugom reakcije mogu biti intenzivne i jake. Pokušajte da imate kontrolu nad sobom i dozirate promene koje će vam se dešavati. Moguće je da ćete biti u situaciji da od nekih stvari odustanete jer će vam sve delovati besmisleno, pa se možete prepuštati događajima u nekim momentima. Sve vam može delovati konfuzno, a vi se možete osećati dezorijentisano. S obzirom na to da je vaša priroda da sve uradite odmah i sada, nećete se osećati baš najbolje ovih dana. Ali do kraja nedelje će se stvari drastično promeniti, a vi ćete doneti neku veoma važnu odluku, o kojoj ste dugo razmišljali. Bićete sigurniji i mnogo lakše ćete funkcionisati u svakodnevnim obavezama i moći da presečete kada je to potrebno. Komunikacija će biti lakša, brže ćete dolaziti do rešenja i zaključaka. Ovo je period kada se mnogi Ovnovi bude iz zimskog sna, ali će to ovaj put ići malo sporije nego što ste navikli. S druge strane, posla će biti napretek, a vremena i odmora sve manje, pa će vas to dodatno frustrirati i uznemiravati. Na finansijskom planu bi trebalo dobro da povedete računa o troškovima i rashodima jer može doći do nekih nesporazuma ili iznenadnih i neplaniranih izdataka. Probajte da stabilizujete prihode ili tražite povišicu. Moguće je da ćete razmišljati o nekom kreditu.

LJUBAV: Ovnovi su na dobrom putu da poprave odnos i postignu neke dogovore koji su već duže vreme nestabilni ili disharmonični. Možda još nije sve idealno, ali su stvari krenule u dobrom pravcu. Krajem nedelje ćete biti zadovoljni nekim reakcijama ili potezima partnera i to će vas navesti da se još više otvorite i podignete odnos na viši nivo. Predložićete partneru nešto konkretno i složićete se šta je najbolje za vas i vaš odnos. Ako imate decu, moguće je da ćete doneti neko zajedničko rešenje u vezi s njima. Slobodni Ovnovi gaje simpatije prema osobi koja se nalazi u njihovoj blizini ili dolazi iz kruga prijatelja. Osećanja će biti sve jača, a emocije stabilnije i ozbiljnije. Nekim Ovnovima bi mogla da se pojavi stara ljubav ili neko iz prošlosti, pa je moguće obnavljanje veze ili sređivanje računa. Ovo je odličan period za postavljanja novih temelja u odnosu, ali pre toga je potrebno da raščistite sve što niste u prethodnom periodu.

ZDRAVLJE: Bićete napeti i nervozni i skloni nekontrolisanim reakcijama. Moguće su povrede nogu i vrata. 

SAVET + Poslušajte intuiciju i probajte da se otrgnete impulsivnim reakcijama

 

 

Bik - Unutrašnji procesi

POSAO: Dragi Bikovi, ove nedelje ćete imati mnogo dešavanja na poslovnom planu, a to će vas dovesti u vezu s realnošću i potvrditi neke činjenice, na vama je samo da ih prihvatite i da se organizujete. Možda će to ići malo sporije, ali je važno da budete otvoreni za promene i nove strukture. Do sada ste se prepuštali mnogim stvarima, ali sada je vreme da se otvorite za nove informacije, događaje, poslove, obrazovanje... Možete biti impulsivni i imati neke nekontrolisane reakcije, ali to bi značilo da se niste prilagodili promenama. Ponašanje će biti osnovni pokazatelj koliko ste svesni i koliko ste napredovali. Sve što ovih dana budete uradili nećete moći da vratite, zato dobro razmislite o svakom potezu. Trudite se da budete originalni i kreativni jer će svaka nova ideja biti sjajno prihvaćena i brzo doći do realizacije. Moguće je da ćete se u nekim momentima osećati neprijatno jer ćete misliti da su sve oči uprte u vas i da svi prate samo vaše poteze, ali to nije baš tako kako izgleda. Biće vam omogućeno da proširite vidike i napravite neki novi sistem funkcionisanja. Moguće je da ćete doći do nekih novih činjenica i informacija i promeniti pogled na mnoge stvari, a naročito na sebe. Nećete insistirati na komunikaciji, već ćete pustiti da se neke stvari same slegnu. Moguće je da će vam neko od prijatelja dati veoma dobru poslovnu ideju ili ponuditi partnerstvo. Ako je sve to povezano s inostranstvom, onda će to biti pun pogodak. Na finansijskom planu mogući su vanredni troškovi, a to će na vas delovati prilično uznemiravajuće.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi biće u prilici da razreše neke stvari koje su dugo gurali pod tepih ili kažu nešto o čemu su neko vreme ćutali. Ako ste se dosad dvoumili da li treba da iznesete istinu na videlo, ove nedelje sigurno nećete. Na neki način će biti povezane poslovne i ljubavne okolnosti, pa ćete s partnerom morati da razjasnite neke okolnosti koje se tiču i jedne i druge sfere. Za neke Bikove će ovo biti prilično burna nedelja s obzirom na to da nisu navikli na nagle promene i radikalne poteze. Neki Bikovi bi planove za budućnost mogli da prave na nekom putovanju ili romantičnom mestu. Slobodni Bikovi bi mogli da se nađu između stare i nove ljubavi ili starije i mlađe osobe. Jedno je sigurno, kome god da se okrenete, u aprilu će vas pogoditi Amorova strela i ljubav nećete moći da zaobiđete koliko god se trudili. Osoba kojoj budete rešili da poklonite pažnju i ljubav će vas osvojiti i očarati šarmom i originalnim idejama.

ZDRAVLJE: Ovih dana ćete se mnogo trošiti, što će vas dodatno iscrpljivati. Moguće su upale i problemi s kostima i zubima. Trudite se da se što više odmarate i relaksirate.

SAVET + Probajte da se opustite u napetim situacijama

 

 

Blizanci - Svoji i slobodni

POSAO: Blizance će ove nedelje ubrzati planete na nebu, ali im dodatno i uneti konfuziju. Informacije i iskustva će vas terati da se presabirate i probate da shvatite šta želite. To vas može naterati da se na trenutak povučete dok ne donesete neke važne odluke. Pošto ste brzi i energični, brzo ćete procesuirati sve što vam se dešava i izaći u prvi plan. Ponekad ćete biti zbunjeni, u nekim momentima neke stvari ćete želeti da presečete i krenete iz početka, ali su događaji u stvarnosti mnogo složeniji od onoga kako vi mislite. Demantovaće vas iznenadni događaji, ali i reakcije koje će se menjati iz dana u dan. Neki Blizanci su napravili veliki jaz između nečega što su započeli i pravca u kom su krenuli, pa deluju kontradiktorno i drugima i sebi. Na poslu je važno da vas drugi puste da samostalno donosite neke važne odluke. Znate šta radite, imate nove ideje, ali vam je potrebna i sloboda da sve to procesuirate. Ako imate sve ove uslove, uspeh na poslovnom i materijalnom planu vam je zagarantovan. U suprotnom, svaka blokada i sputavanje će vas zatvoriti i deprimirati. Ove nedelje možete započeti nešto što će u budućnosti biti veoma važno i plodonosno. Komunikacija će biti spontanija, a informacije i saznanja će brže i lakše dolaziti do vas. Prijaće vam sve što se bude dešavalo, a vi ćete se osećati rasterećenije.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će se ove nedelje presabirati i kada je ljubav u pitanju. Ovo je nedelja kada mnoge stvari mogu da se razjasne, ali može da dođe do zahlađenja u odnosu. Sve zavisi od vas koliko ste spremni da se suočite sa sobom i budete iskreni. Početkom nedelje laži i neistine mogle bi da vam se vrate kao bumerang. Kod nekih Blizanaca neke stvari iz prošlosti bi mogle da isplivaju u prvi plan i unesu konfuziju, dok će pak drugi učvrstiti odnos i podići ga na viši nivo. Blizanci koji su u stabilnom odnosu bi mogli da ozvaniče vezu, razmišljaju o prinovi ili zajedničkom životu. Slobodni Blizanci ove nedelje bi mogli da vrate osobu iz prošlosti, staru ljubav ili započnu nešto novo s osobom koja je mnogo starija, druge vere ili statusa, a može se raditi i o karmičkoj vezi. U isto vreme osetićete jaku povezanost, ali bi nešto moglo i da vas odbija. Moguće je da treba neke stvari i razlike da prihvatite da biste se upustili u ovaj pomalo neobičan odnos.

ZDRAVLJE: Na ovom polju nećete imati većih zdravstvenih problema. Probajte da se ne forsirate i da se više opuštate.

SAVET + Ove nedelje će vam biti potrebne hrabrost i snaga da se prepustite nekim stvarima. Bitno je da imate svest šta je važno za vas u budućnosti, koliko god da su neke stvari nepovezane 

 

 

Rak - Prolazna anksioznost

POSAO: Dragi Rakovi, ova nedelja će biti dosta raznolika po pitanju dešavanja, ali najviše će vas interesovati, donekle i brinuti, dešavanja na emotivnom planu. Na samom početku nedelje odigraće se neke prilično ozbiljne situacije na poslu koje će zahtevati veliki stepen ozbiljnosti i koncentracije. Neko od nadređenih može pokazati visoke standarde i zahtevnost u obavljanju čak i manje važnih poslova, pa vam to može stvoriti nervozu i blagu napetost. S druge strane, ovo je nedelja kada ste veoma operativni na polju karijere, nema praznog hoda i savesni ste u obavljanju svojih poslovnih obaveza. Takođe, pokazujete visok stepen snalažljivosti i kreativnosti u rešavanju nekih zahtevnih situacija kojima treba brzina i sigurnost u reakcijama. Krajem nedelje situacija će biti dosta opuštenija i shvatićete da ste mnogo toga naučili iz nekih problematičnih situacija, a biće vam jasnije i šta je potrebno da promenite kod sebe da biste neke stvari usavršili. Od vas se tokom ovog perioda i očekuje jedan ozbiljniji rad na sebi u cilju postizanja određenih kvaliteta koji će vam pomoći da unapredite sebe i spremite se za neka zahtevnija dešavanja. Naročito obratite pažnju na partnerske poslove i nemojte se opuštati i zanemarivati svoje obaveze iz takvih odnosa. U suprotnom, mogući su prekidi saradnje. Na finansijskom planu situacija zahteva veliku disciplinu i restriktivno trošenje. Tokom ove nedelje imaćete dovoljno da pokrijete troškove, ali i dalje morate biti na oprezu po pitanju novca. U utorak je moguća isplata novca iz nekog partnerskog posla, ali i gubici kroz partnera i poslova koje imate s njima.

LJUBAV: Rakovi koji su u vezi ili braku ove nedelje će biti prilično zabrinuti zbog partnerovog ponašanja. Može vam se učiniti da je partner hladniji prema vama nego inače, a primetićete i da je odsutan više nego što je to uobičajeno i što ste navikli. Isto tako brine vas i partnerova ozbiljnost pošto vam izgleda kao da je nestala sva radost i lakoća iz vašeg odnosa. Možda je dobro da sada poradite na nekim stvarima iz prošlosti koje niste razrešili na vreme. Rakovi koji su trenutno sami početkom nedelje mogu osetiti anksioznost i blagu depresiju zbog nekih dešavanja. Osećate se usamljenije nego inače i prolazite kroz krizu zbog neke situacije s osobom koja vam se duže vreme sviđa ili s nekim iz prošlosti koga ne uspevate da zaboravite. Osećate da se osoba koja vas zanima distancirala od vas i da nemate kontrolu nad situacijom i to vas dovodi do očajanja. Nemojte se brinuti, ovaj period neće dugo trajati, uskoro vas čekaju neke nove situacije i nove ljubavi, koje će vam ulepšati svakodnevicu.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju vaše zdravlje, prisutan je porast anksioznosti i problemi s ravnotežom. Moguće infekcije urinarnog trakta.

SAVET + Provodite više vremena s prijateljima i ljudima koji su u stanju da vam poprave raspoloženje

 

 

Lav - Čvrst stav i odlučnost

POSAO: Dragi Lavovi, ova nedelja doneće vam neke novine u partnerskim odnosima i odnosima s javnošću, kao i posvećenost nekim planovima za budućnost. Odmah na početku nedelje može se postaviti pitanje načina funkcionisanja u partnerskim odnosima kada je posao u pitanju. Osećate nezadovoljstvo zato što imate utisak da veći deo posla obavljate sami i da se od vas zahteva mnogo više nego što ste u stanju da pružite. Brine vas da nećete moći da odgovorite zahtevima drugih, koji nekako podrazumevaju da vi sve radite lako i bez zakašnjenja. Zbog ovakve situacije bićete primorani da obavite više razgovora s ljudima koji vas okružuju da biste izbegli neke veće sukobe, a, samim tim, i dalekosežnije poslove. S druge strane, javnost i vaše poslovno okruženje vas u ovom periodu doživljava kao krute i rigidne kada je u pitanju vaše držanje i stavovi po nekim ključnim pitanjima. Drugima delujete hladno i nezainteresovano, dok ste vi, u stvari, ozbiljno okupirani rešavanjem poslovnih problema, baveći se i najsitnijim detaljima. Takav vaš stav stvara pogrešnu sliku da poslove obavljate bez ikakvog napora i da stalno možete još, pa vam drugi ljudi bezobzirno prepuštaju svoja zaduženja, ubeđeni da ćete sve postići brže i lakše od njih. Pobunite se i nemojte obavljati tuđ posao pošto vas ovakva dugotrajna situacija može dovesti do tačke pucanja. Kada je reč o finansijama, novčani priliv možete očekivati u utorak, s tim da možete doći u situaciju da vam bude uplaćen manji iznos novca od očekivanog. Isto tako moguća su kašnjenja u isplati, kao i razna ograničenja kada je u pitanju raspolaganje novcem. U ovom periodu bićete štedljiviji nego inače, što će se pokazati kao dobra odluka.

LJUBAV: Lavovi koji su u braku ili vezi imaće ove nedelje period odaljavanja od partnera, koji će se kod nekih Lavova odnositi na fizičku razdvojenost uslovljenu količinom poslovnih obaveza, dok će kod drugih biti reč o emotivnoj distanci i udaljavanju. Neki Lavovi će poželeti da okončaju vezu koja ih muči već duže vreme i koja pred njih postavlja niz ograničavajućih okolnosti, pa je upravo sada trenutak kada će se odlučiti na ovaj korak. U svakom slučaju, ova nedelja će vam doneti razrešenje kada su emocije u pitanju. Lavovi koji su trenutno sami mogu u svoj život pustiti neku osobu iz prošlosti ili mogu upoznati nekoga ko će ih asocirati na emotivnog partnera s kojim su bili nekada. To može biti nezaokružena priča, koja vas i dalje intrigira, pa će vam se sada, na neki način, pružiti prilika da razrešite taj odnos ili kroz istog partnera ili kroz identičnu situaciju iz prošlosti. U svakom slučaju, iskoristićete na pravi način situaciju koja vam se nudi.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, primetna je iritacija želuca, a mogući su i problemi s bubrezima.

SAVET + Nemojte se ustručavati da odbijete druge ljude onda kada to smatrate potrebnim i ostanite pri svojim stavovima

 

 

Devica - Čvrste poslovne pozicije

POSAO: Drage Device, ova nedelja biće u znaku poslovnih odnosa, sticanja novih i učvršćivanja starih pozicija. Već u utorak možete očekivati početak nekog posla ili poslovnog odnosa koji će imati dugotrajne efekte na vaš poslovni život. U pitanju je posao ili saradnja koja će imati značajne finansijske efekte na vašu budućnost. Dobra saradnja sa starijim osobama koja traži od vas ozbiljniji pristup stvarima i to na svakodnevnom nivou. Moguća je i saradnja sa strancima koja će biti dugoročna i čvrsta. Sva poznanstva koja ostvarite u ovom periodu mogu imati povoljan finansijski i poslovni efekat na vaš život, pa dobro obratite pažnju na svoj nastup u javnosti pošto je potrebno da pokažete značajnu dozu ozbiljnosti i odgovornosti da bi došlo do konkretne saradnje. To u ovom periodu uopšte ne bi trebalo da vam predstavlja problem pošto potpuno spontano preuzimate odgovornost i na jedan funkcionalan način pristupate stvarima u svom poslovnom okruženju. I pored napora i prepreka kojima ste konstantno izloženi, uspevate obaveze da završite na vreme i besprekorni ste u tome. Odišete sigurnošću koja ljudima uliva poverenje i zbog toga žele da sarađuju s vama i da budu u vašoj blizini. Vi se dobro osećate kada je preuzimanje novih odgovornosti u pitanju i nemate problem ni sa činjenicom da previše ulažete sebe pošto ste svesni značaja koji ovakav pristup može imati na vaš dalji razvoj. Na finansijskom planu situacija je prilično ograničavajuća. Najveće prihode ćete imati od posla koji redovno obavljate. U utorak će doći do odlaganja neke isplate koju ste očekivali, ili vam može biti isplaćen manji iznos od očekivanog.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, Device koje imaju partnera ove nedelje dolaze u situaciju da u svakodnevnom funkcionisanju s partnerom osete neku težinu i nerazumevanje. Moguće je da će se ponovo neki stari problemi aktivirati, pa će zbog toga doći do malog distanciranja u partnerskom odnosu. Isto tako, neke Device će baš u ovom periodu učvrstiti vezu i postaviti je na stabilne osnove. Device koje su trenutno same sretaće tokom ovog perioda dosta zanimljive osobe koje mogu biti starije i, naizgled, distancirane. Nekim Devicama će se pojaviti osoba iz prošlosti s kojom imaju neku nezavršenu priču, pa ovo za vas može biti period ispunjen težinom zbog tog odnosa, koji će vas, na neki način, mučiti. Skloni ste da se vraćate u prošlost i da se preispitujete kada su emocije u pitanju i to vam može nehotice aktivirati neke stare povrede. Ovo je dobar tajming da ih postanete svesni i da ih polako prevaziđete.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete stomačne probleme. Želudac vam može biti nadražen usled nepravilne ishrane, pa vodite računa kako se hranite.

SAVET + Trudite se da budete disciplinovani u svemu što radite

 

 

Vaga - Veseli i komunikativni

POSAO: Vage se iz nedelje u nedelju sve više bude, pokreću i uvode neke novine u život. U okruženju će biti sve više ljudi, starih i novih prijatelja, ali i poslovnih ponuda i partnerstva. Moguće je da će vam se ove nedelje vratiti neki stari poslovi, u mnogo većem i širem obliku, ali nije isključena mogućnost za nekim novim i kratkoročnim planovima. Sve u svemu, biće vam veoma burno i dinamično, a planovi i obaveze se mogu konstantno menjati. Sva ta užurbanost će vam i te kako prijati, kao i okruženje u kojem se budete nalazili. Neki prijatelji i poslovni saradnici koji su na dobrom položaju ili uticajni u društvu bi mogli u ovom periodu da vam pomognu, daju dobar savet ili konkretnu poslovnu ponudu. Ovo je vrlo kvalitetna nedelja, u kojoj vas očekuju neka iznenađenja, ali i važan početak. Može vam se učiniti da su mogućnosti i potencijali veći nego što ste mislili, ali ovo je samo mali korak za sve ono što vas očekuje. U ponedeljak ćete osetiti naglašenu hrabrost i smelost, koja nije svojstvena za vas, dok ćete već u utorak biti daleko odmereniji i s blagim usporenjem i mudrijim odlukama. Krajem nedelje vas očekuju glavne aktivnosti u kojima ćete zadržati inicijativu, ali pokrenuti i druge ljude. Očekuju vas dobre vesti, komunikacija, ali i procena svega što se dešava oko vas.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, Vage se i dalje nalaze u veoma kvalitetnom i stabilnom periodu, kada mogu da učvrste vezu. Ove nedelje ćete postići neki dogovor koji je povoljan na duže staze, ali vam daje mogućnost da imate poverenja u partnera. Mnoge Vage će se odlučiti da započnu zajednički život, ozvaniče vezu ili je podignu na viši nivo. Moguće su i neke važne odluke kada su u pitanju deca. Parovi koji su nestabilni i nisu trenutno na istim talasnim dužinama mogli bi da se udalje. Slobodnim Vagama bi u život mogla da se vrati stara ljubav, moguće je da ćete upoznati nekoga s većom razlikom u godinama, a neki pripadnici vašeg znaka će učvrstiti odnos s osobom koja je bila veoma nestabilna. Ovo je veoma važna nedelja, u kojoj su mogući značajni počeci ili dugotrajne veze. Moguće su i karmičke ljubavi.

ZDRAVLJE: Na ovom polju Vage bi mogle da imaju problema s infekcijama, upalama, ali i kardiovaskularnim bolestima.

SAVET + Neke neočekivane okolnosti ili ideje su veoma važne za vas, pa pokušajte da shvatite šta je u pozadini svega 

 

 

Škorpija - Važni procesi

POSAO: Drage Škorpije, poslovna energija se kod vas sve više zahuktava, pa će biti sve manje i manje vremena, što će pomalo da vam smeta. Samo što budete završili neke obaveze, pojaviće se druge i tako ukrug. Ovo će naročito biti naglašeno ako se bavite privatnim poslom, nekretninama ili tehnologijom. Moguće je da ćete započeti neke nove projekte koji će vam doneti kratkoročnu, ali vrlo isplativu zaradu. Bićete mnogo budniji i konstantno spremni na akciju i pokret, naročito početkom nedelje. Veoma dobro ćete registrovati informacije i biti svesni šta je nabolje da uradite. Budite spremni u svakom momentu da blagovremeno reagujete i iskoristite momente koji vam se budu nameštali. Moguća je i pojačana nervoza i napetost zbog neke neizvesnosti, ali ćete, u svakom slučaju, biti pribrani kada to bude bilo potrebno. Finansijska situacija će biti sve bolja, a konkretnu isplatu možete da očekujete u sredu ili četvrtak. Ovo je period kada ćete više štedeti ili ostavljati novac za neke veće stvari. Moguće je da imate neku ideju i zamisao, ali vam je za to potrebno ulaganje, pa ćete probati da sve postavite na stabilne noge. Važno je da uvek imate kontrolu nad sobom i dobijete smernicu u kom pravcu treba da ide vaša promena. Između 29. marta i 1. aprila su moguća iskušenja kojima bi trebalo da odolite. Moguća je saradnja s braćom ili sestrama, kao i inostranstvom.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku se nalaze u periodu stabilizacije odnosa i uspostavljanja ravnoteže i balansa kada je ljubavni život u pitanju. Mnoge stvari su se sredile, a strasti smirile, ali je važno da i dalje budete iskreni prema sebi, ali i prema partneru. Povedite računa šta god da govorite jer neke brzoplete izjave mogu da donesu nerazumevanje i svađu. Spremni ste da mnoge stvari uradite, pa ne dozvolite da neke sitnice sve upropaste. Ovo je novi početak kada je veza ili brak u pitanju, pa će vam biti potrebno vreme da se na neke stvari naviknete ili ih prihvatite. Moguće je da zbog nečega osećate bojazan ili imate osećaj krivice, pa vas i to može mučiti s vremena na vreme. Slobodne Škorpije su trenutno više koncentrisane na posao, a ljubav im je u drugom planu. Prema osobi koja ih je doskoro vrlo intrigirala osećaju distanciranost ili su, na neki način, udaljeni.

ZDRAVLJE: Na ovom polju nećete imati većih problema, ali biste mogli da proverite pritisak i organe za varenje. Odmarajte se kad god možete.

SAVET + Imajte vere u sebe

 

 

Strelac - Između starog i novog

POSAO: Strelčevima je ove nedelje komunikacija veoma važna, i na privatnom i na poslovnom planu. Mnoge stvari ste osvestili, ali neke mogu i te kako da vas iznenade. Možete biti dodatno motivisani da krenete u neke promene, ali je veoma važno da znate koji korak treba da preduzmete. Nalazite se između nekih novih i starih projekata ili situacija, pa često možete biti u konfliktu sami sa sobom ili kontradiktorni. Potreban vam je period da se adaptirate i pustite da neke stvari idu svojim tokom. Budite strpljivi i tolerantni i probajte da ne ulazite u sukobe s drugim ljudima. Bićete vrlo dinamični i energični, pa možete izgubiti kontrolu nad sobom. Na intelektualnom i mentalnom planu ćete povlačiti značajne poteze za kolektiv i postići značajne rezultate na finansijskom i materijalnom planu. Ovo je sjajna nedelja za osobe koje se bave sportom, kreativnim zanimanjem, pisanjem ili marketingom. Dobro ćete se snaći i krajem nedelje dovesti mnoge stvari u red. U ponedeljak je moguće potpisivanje važnog ugovora ili značajan razgovor koji će vam dosta toga doneti na dugoročnom planu. Što se tiče finansija, imaćete iskustvo koje će vam dati potvrdu vašeg rada i zalaganja, a nije isključeno da ćete razmišljati da podignete kredit. Važno je da ove nedelje odredite prioritete i aktivirate neke svoje kvalitete. Moguća je saradnja ili bliži kontakt s braćom ili sestrama.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi bi ove nedelje mogli da imaju česte promene raspoloženja. Čas ćete biti hladni i na distanci od partnera, dok će vas u drugom trenutku mnoge stvari iritirati i izbaciti iz takta. Naravno, biće trenutaka nežnosti i izjava ljubavi, pa će cela nedelja biti dinamična i nepredvidiva. Pokušajte da se stabilizujete i ne nasedajte na provokacije. Ovo je sjajan period za sređivanje doma, pa će mnogi Strelčevi poželeti da unesu neke novine i osveže prostor u kom borave ili rade. Deca i razgovor s njima će, takođe, biti u fokusu ove nedelje. Slobodni Strelčevi će biti u centru pažnje gde god se pojave, pa će mnogima biti vrlo interesantni i zanimljivi. Moguće je i da ćete obnoviti neku staru ljubav ili uploviti u vezu sa starijom osobom.

ZDRAVLJE: Možete imati problema s disajnim organima ili prstima. Budite obazrivi ako imate dodir s mašinama ili alatom.

SAVET + Prepustite se novim stvarima, svako kočenje ili blokada mogli bi da zaustave proces 

 

 

Jarac - Ozbiljnost i odgovornost

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja vam donosi dosta dešavanja na materijalnom planu, pa je sada dobar trenutak da započnete s realizacijom ideja i zamisli koje već duže vreme čekaju na ostvarenje. U utorak ćete imati priliku da konkretizujete neke poslovne ideje, čije konačno ostvarenje zavisi od vaše ozbiljnosti i discipline u samoj izvedbi. Da bi poslovi koje u ovom periodu želite uspešno da realizujete bili mogući, morate da podignete ozbiljnost na viši nivo. Poteškoće na koje budete nailazili neće biti nepremostive i potrebno je da se u potpunosti i do detalja posvetite cilju da bi one bile savladane. U ovom periodu poželjno je da imate distanciran odnos prema poslu, ne u smislu nezainteresovanosti, već izbegavanja nekih burnijih reakcija usled emotivne percepcije onih stvari koje moraju biti sagledane u objektivnom svetlu. Jarčevi koji se bave privatnim poslom imaće dosta tema za razmišljanje pošto će razmatrati ponudu za neki novi početak ili će razrađivati neku ideju u cilju započinjanja nečega potpuno novog. Ukoliko se odlučite na taj korak, bilo bi dobro da započnete posao sami, odnosno da to ne radite kroz neki partnerski odnos. Bićete mnogo kreativniji, a i zadovoljniji u krajnjem ishodu. Na finansijskom planu od utorka možete očekivati konkretne rezultate, i to kroz prihode od nekih dugoročnih poslova. Takođe, realno je da sada dugoročno postavite dobre pozicije za poslove koje će vam kasnije redovno donositi zaradu.

LJUBAV: Jarčevi koji se nalaze u partnerskom odnosu ovu nedelju će provesti posvećeni partneru i zajedničkim ciljevima. Stalo vam je da kroz dela pokažete emocije i ozbiljnost kada je veza u pitanju. Možda ćete od partnera očekivati previše, pa to može dovesti do manjih trzavica, međutim, morate biti svesni da partner možda nije u stanju da vam trenutno pruži istu količinu emocija koju vi pružate njemu. Ako imate potrebu da se potpuno posvetite partneru, to i uradite, ali nemojte da očekujete da vam se odmah uzvrati istom merom. Jarčevi koji su trenutno sami poželeće da se na emotivnom planu stvari konkretizuju. Zbog toga možete biti navalentniji u namerama nego što biste bili u redovnim okolnostima, ali, jednostavno, imaćete potrebu da znate na čemu ste. Sve to rezultiraće da odustanete od osoba koje nisu ozbiljne u namerama prema vama i posvetite se osobama za koje se pokaže da žele isto što i vi. Želite konkretne dokaze nečije naklonosti i ne zanimaju vas igre, koje nigde ne vode.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu ugroženo je grlo, a naročito ćete biti podložni upalama krajnika. Zbog toga izbegavajte hladna pića i čestu promenu temperature. Moguća promuklost.

SAVET + Vodite računa da vaša ozbiljnost ne pređe u rigidnost i krutost u toj meri da ne želite da saslušate drugu stranu

 

 

Vodolija - Unutrašnji procesi

POSAO: Drage Vodolije, ove nedelje ćete levitirati između dve krajnosti, jedna je uživanje, a druga potpuna posvećenost nekim ozbiljnijim poslovima i sadržajima. Već duži vremenski period kod vas se oseća promena na kojoj ste predano radili u proteklom periodu. Međutim, i sami ćete biti iznenađeni kada shvatite da i dalje kod sebe menjate stvari nabolje, potpuno neosetno. Može se dogoditi tokom ovog perioda da češće menjate raspoloženja i da ne možete da shvatite zbog čega ste raspoloženi ili neraspoloženi, ali sve je to deo jednog unutrašnjeg procesa koji se odigrava kao logičan sled vašeg truda da poboljšate ličnost i popravite kvalitet života. Što se poslovnog plana tiče, možete biti zadovoljni kako se stvari odvijaju. Konačno ste našli način da dođete do onoga što želite i sada se osećate mnogo mirnije u tom pogledu. Možete osetiti potrebu da uključite i druge ljude u nešto što trenutno radite i to će se pokazati kao dobro rešenje pošto tačno znate kako da podelite zaduženja da bi posao bio obavljen što kvalitetnije. Možete u utorak doći u neki sukob s autoritetom, ali brzo ćete shvatiti da nema potrebe da dodatno zaoštravate situaciju pošto će na kraju doći do ishoda koji vam odgovara i to na način koji ste vi zamislili. Zato relaksirajte stavove kada su u pitanju drugi ljudi, bićete zadovoljniji i vi i oni. Na finansijskom planu situacija je donekle stabilna, ali vas muči to što nikako da dođe do isplate neke veće količine novca, koja bi bila adekvatna vašem trudu i ulaganjima u poslovni segment. Vodolije koje rade za sebe imaće razlog da budu zadovoljnije od drugih pripadnika znaka, koji rade u okviru nekih većih sistema.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi osećaju potrebu da budu više same nego u društvu partnera, ali u pitanju je kraći period koji možete iskoristiti za neke lične stvari na kojima treba raditi. Niste radi da vreme provodite na način koji vam ne odgovara, pa ako vaše želje dođu u koliziju sa partnerovim htenjem, radije ćete ostati verni sebi nego da pravite kompromise i da se prilagođavate. Sigurni ste da će partner razumeti vaše trenutno stanje i raspoloženje i da je, kao i vi, svestan da to ne predstavlja pretnju za vaš odnos. Vodolije koje su trenutno same imaju mogućnost da sretnu osobu koja će ih na neki način isprovocirati da preispitaju sistem vrednosti i način na koji funkcionišu bez obzira na to da li postoji želja za započinjanjem emotivnog odnosa ili ne. 

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, već duže vreme osećate zamor koji se smenjuje s naletima energije i hiperaktivnosti. Probajte da se ne zamarate previše i da sledite unutrašnji ritam.

SAVET + Trudite se da balansirate između potrebe da budete sami i vremena koje posvećujete ljudima koji su vam bliski

 

 

Ribe - Period inkubacije

POSAO: Drage Ribe, ova nedelja vam donosi nova iskustva u vidu nekih unutrašnjih promena koje mogu biti prilično bolne. Osećate spolja niz ograničavajućih okolnosti koje vas zbunjuju s obzirom na to da to nema mnogo veze s osećanjem unutrašnje slobode i poleta, koje je u neskladu sa situacijom koja vas okružuje. Na poslovnom planu povedite računa da sve što radite ima zakonsku podlogu da ne dođete u situaciju da usled nepažnje napravite neke propuste koji posle mogu imati određene konsekvence. Isto tako, u ovom periodu nemojte mnogo poklanjati poverenje ljudima i oslanjati se na druge, već dobro proverite sve okolnosti poslova u kojima učestvujete. Ne znači nužno da će vas neko namerno dovesti u nezavidnu situaciju, sve može biti splet okolnosti, ali na vama je da pokažete odgovornost i da proveravate dobro sve stvari u koje ste involvirani. U utorak povedite računa da vas ne zavara lakoća i primamljivost neke ponude koja se kasnije može ispostaviti kao loš izbor, pun prepreka i ograničavajućih okolnosti. Ribe koje rade u ustanovama mogu značajno napredovati tokom ovog perioda u hijerarhijskom i finansijskom smislu. Kada su u pitanju finansije, u utorak je moguća neplanirana isplata, koja će vas obradovati. Tokom ove nedelje povedite računa o skrivenim troškovima, kao i o troškovima koji mogu da vam promaknu zbog nepažnje. Krajem nedelje možete očekivati novac od poslova novijeg datuma.

LJUBAV: Ribe koje su u braku ili vezi osećaju se prilično ranjivo u ovom periodu, pa sve što partner kaže ili uradi doživljavaju, na neki način, prenaglašeno. Osećate veliku dozu nesigurnosti u odnosu s partnerom i pokušavate to da nadomestite nekim spoljnjim faktorima i fasadom koja je, prema vašim kriterijumima, zadovoljavajuća. Međutim, morate konačno postati svesni da parnerovo ponašanje nema mnogo veze s tim kako se vi ponašate ili kako izgledate. U pitanju je njegov način funkcionisanja, koji se možda trenutno ne podudara s vašim, ali to nije razlog da sprovodite drastične promene ili okončate vezu. Ribe koje su trenutno same deluju dosta fokusirano na svoj unutrašnji svet, pa to može obeshrabriti potencijalnog partnera da im se približi. Vi, s druge strane, želite da razrešite neke odnose iz prošlosti pošto se ne osećate spremno da gradite novi odnos, a još vas muče neke stare teme. Najbolje za vas je da se prepustite intuiciji i da joj po pitanju emotivnih odnosa verujete i onda kada vam to ne izgleda logično.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa snom, pa se trudite da se uveče potpuno relaksirate i ne opterećujete problemima. Moguće povrede stopala.

SAVET + Trudite se da u ovom periodu budete fokusirani i prisutni u svemu što radite

 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)