HOROSKOP LJUBAV

SUDBINSKI SUSRETI: Do 19. novembra OVA tri znaka čeka poznanstvo sa srodnom dušom

Promene u Zodijaku nastupiće zbog Venere u Jarcu, te će ona nekima pomrsiti račune, drugima će otvoriti stare puteve a evo ko će zbog nje u tom periodu upoznati novu ljubav …

15.11.2021 17:28

SUDBINSKI SUSRETI: Do 19. novembra OVA tri znaka čeka poznanstvo sa srodnom dušom
unsplash.com

Venera, boginja ljubavi, ali i planeta harmonije, prosperiteta i lepote, do marta 2022. godine boraviće u inteligentnom i zabavnom znaku Jarca. Ovo je jedan zanimljiv astrološki fenomen je podstiče ljude da prodube romantične odnose preuzimajući nove obaveze i preuzimajući odgovornost za njihovo ispunjavanje.

Više niste samo u svetu mašte, već i realnosti. Pravite savršen balans između snova i sadašnjosti, što i pomaže da se neki veliki snovi i ostvare. Međutim, mnogi se tokom Venere u Jarcu mogu suočiti sa istinom koja neće biti tako laka, posebno na polju partnerskih odnosa. Moguće je da ćete shvatiti kako partner i vi niste jedno za drugo, otkrićete da su neka očekivanja izneverena, a mnogi će razumeti da ih partner ne ceni i ne razume dovoljno.

Ipak, neki parovi imaće priliku da obnove vezu, a astrolozi ističu da svi ono koji pokušavaju da reše ljubavne probleme tokom Venere u Jarcu i posvete se jedno drugom maksimalno, mogu imati svetlu budućnost. Period Venere u Jarcu označavaju i sjajne avanture, hobiji, sloboda. Prelazite granice, a nešto neočekivano može se dogoditi, posebno u ljubavi.

Astrolozi ističu da su 3 horoskopska znaka najveći srećnici Venere u Jarcu, posebno u početku njenog romantičnog uticaja od 5. do 18. novembra. Kasnije taj lep i snažan uticaj na polje ljubavi može oslabiti, jer nam stiže veliko pomračenje Meseca u Biku već 19. Novembra, piše portal sensa.mondo.rs.

Ipak, za zemljane znakove Zodijaka - Bika, Devicu i Jarca, kao i za osobe sa ascendentom ili ličnim planetama u ovim znacima, period do 18. novembra biće najbolji u ljubavnom smislu. Oni koji su u dugim vezama uspeće da poboljšaju odnos sa partnerom i povrate bliskost.

Sreća neće izostaviti ni Bikove, Device i Jarčeve koji su potrazi za svojom srodnom dušom i mogu se nadati značajnom susretu. Možda će to biti na neočekivanom mestu, ili u neočekivano vreme, ali vi ćete odmah osetiti varnice i tu energiju. Taj magični spoj duša, crvenu nit koja povezuje i koju nije tako lako prekinuti.

Vodeni znaci Rak, Škorpija i Ribe će verovatno želeti da obnove stare veze i dožive zaboravljena uzbuđenja.

Vazdušni znaci Blizanci, Vaga i Vodolija počeće da dokazuju međusobnu ljubav materijalnim stvarima. S tim u vezi, morate biti razumno pažljivi i stalno pratiti stanje vašeg budžeta, kako ne biste napravili velike troškove i povećali rizik od dugova.

Vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac imaju sve šanse da šarmom i predanošću osvoje srca suprotnog pola, ali je važno da budete oprezni sa obećanjima kako kasnije ne biste požalili zbog vlastitog preterivanja i hvalisanja.

Komentari (0)