Horoskop

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA 2021. GODINE: Dinamičan period za Rakove, Vagama predstoji nova ljubav!

Sledeći period biće pun izazova za sve znakove, kako pozitivnih tako i onih manje prijatnih. U svakom slučaju, mnogi će morati da zasuku rukave i uhvate se u koštac sa svojim odgovornostima. Ovnovi će uploviti u mirnu luku, Lavove iščekuje nervoza dok će Vodolije rešavati stambeno pitanje.

01.11.2021 15:23

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA 2021. GODINE: Dinamičan period za Rakove, Vagama predstoji nova ljubav!
Pixabay.com

Ovan

Ovnove očekuje povoljan period po pitanju finansija I produktivnosti. Uploviće u mirnu luku, a Ovnovi samci će biti u prilici da pronađu svoju srodnu dušu. Izazov koji očekuje Ovnove je preuzimanje inicijative, kako privatne tako i poslovne, te predstavnici ovog znaka moraju da nateraju sebe da se ponovo povežu sa starim poznanicima a da sa novim ljudima u svom životu uspostave kontakt I pruže im priliku.

 

 

Bik

Bikovima će predstojeći period biti sve samo ne dosadan. Poneka prepreka na putu se može očekivati, ponekad čak I više njih kako se godina približava kraju. Astrolozi predlažu Bikovima da snagu za prevazilaženje prepreka pronalaze u sopstvenom domu, te da ga kao svoj hram održavaju i vode računa o njemu. Ljubav i posao će im takodje cvetati u kućnoj atmosferi a onim Bikovima koji još nemaju rešeno stambeno pitanje, period pred nama je idealan za selidbu ili pak preuređenje trenutnog životnog prostora.

 

 

Blizanci

Postoji mogućnost da će Blizancima pred kraj godine ponestati energije, ali oni će u tim trenucima rešenje I inspiraciju pronaći u umetnosti I kreativnosti. Reorganizacija života, posla ili samo bavljenje novim hobijem će popločati Blizancima put ka sreći I uspehu. Blizancima stoga sredi period preporoda I transformacije, a ukoliko se budu opirali ovom proces, može se desiti da ih krajnji rezultat neprijatno iznenadi. Ukoliko budu uporni i istrajni, dočekaće period ličnog prosperiteta.

 

 

Rak

Rakovima sledi dinamična etapa, prepuna očekivanih i neočekivanih događaja. Sreća će ih povremeno posećivati ali njihova intuicija ih nikada neće napustiti. Neki Rakovi će morati da nauče da slušaju svoj unutrašnji glas, jer će im upravo ovaj zvezdani poklon pomoći da isplivaju na površinu u buri dešavanja. Tradicionalno kućevni Rakovi će smisao i sada naći u porodici i toplini svog doma.

 

 

Lav

Lavovima će predstojeći period obeležiti izražena nervoza i nepredvidiv tok događaja. Ipak, nije sve tako crno jer će upravo neka neplanirana dešavanja rezultirati pozitivnim promenama i trebalo bi da u njima traže utehu tokom ove turbulentne etape. Astrolozi im srdačno preporučuju da nauče da se fokusiraju samo na pozitivno, kako bi u svoj život tokom ovog perioda privukli više lepih stvari. Dobra vest je da ih do kraja novembra očekuje relativno mirno more. Lavovi radoholičari bi trebalo da povedu računa o svom zdravlju, jer im prekomerna izloženost stresu može naškoditi, te im se savetuje odmor.

 

 

Devica

Device mogu očekivati privremene probleme u porodičnim i emotivnim vezama, te se može desiti da im to poremeti produktivnost na poslu, što će pedantnim i predanim Devicama zasmetati. Kao savet za prevazilaženje ovog zahtevnog preioda, astrolozi predlažu promenu obrasca ponašanja, promenu posla, preuređenje životnog prostora ili promenu sredine. Device trebe sa vremena na vreme podsetiti da je sasvim u redu udovoljiti sebi i svojoj porodici kako bi kraj godine dočekali pribrani i staloženi.

 

 

Vaga

Vagama predstoji period zaljubljivanja i pronalaženja partnera. Njima je zbog njivove urođene harizmatičnosti lako da upoznaju nove ljude, ali ih vredi podsetiti da u ljubavnim odnosima prioritet ima kvalitet iznad kvantiteta, te da nije zgoreg biti izbirljiv u odabiru partnera. Vage očekuje period povoljan za velike investicije i kupovine, ali i za sticanje novih mentalnih i fizičkih veština i povećavanje vlastitih kapaciteta.

 

 

Škorpija

Škorpije očekuje period povoljan za ljubavne pustolovine, posebno one već zauzete i porodično orijentisane. Porodica je moralni stub svake Škorpije, te im astrolozi preporučuju da sa njima provode više vremena. Usamljene Škorpije će svoju energiju fokusirati na posao, a ljubav će im se sama prišunjati. Savetuje im se da pre ulaska u emotivne odnose provere kako se slažu sa potencijalnim partnerom, kako bi izbegli razočaranje i nepotreban gubitak vremena. Škorpije očekuje procvat na svim poljima ove jeseni i zime.

 

 

Strelac

Strelčevi će uživati u tome što napokon mogu da budu ono što jesu i prepuste se svojim omiljenim aktivnostima u slobodno vreme. Ovaj period nije najpovoljniji za njih po pitanju finansija i stvaralačke energije, te im se u cilju postizanja ponovnog zaleta savetuje odmor, opuštanje i otklon od svih briga.

 

 

Jarac

Jarčevi će uživati u narednom periodu, ali samo ako se udalje od prošlosti i posvete sopstvenom zdravlju. Kako bi krenuli napred na povoljan put koji im sledi, moraće da prestanu da se osvrću za svojim greškama. Kada prestanu da analiziraju svaki svoj potez i da se opterećuju kritikama sa strane, obasjaće ih optimizam i prijatna iznenadjenja će pokucati na njihova vrata.

 

 

Vodolija

Vodolijama će negativne mislim doneti i negativnu stvarnost, te im se od srca preporučuje zaokret ka izvoru pozitivne energije. Trenutne poteškoće bi trebalo da posmatraju kao izazove sa kojima će se uhvatiti u koštac, prevazići ih i ojačati sebe u tom procesu. Kada shvate da njihove misli boje njihovu stvarnost, usmeriće svoj pogled kao pozitivnim stvarima i naći snage da se suoče sa nekim važnim dešavanjima po prvi put u životu. Na kraju godine, Vodolije očekuje rešavanje pravnih i stambenih pitanja.

 

 

Ribe

Ribama predstoji put stvaranja, ali samo ako oni toga prvo postanu svesni. Iako će naredni period Ribama biti energetski naporan i iscrpljujući, treba im staviti do znanja da se sreća gradi pozitivnim stavom a ruši razmišljanjem o osveti i akumulacijom negativne energije. Kako bi zakoračili na put velikih pobeda, astrolozi im predlažu da izadju iz svog crno-belog sveta krajnosti i da otrgnu iz zagrljaja melanholije. Period pred njima povoljan je za putovanja i novu ljubav, ali kao i svaka želja, ovo će im se ostvariti samo ako ono što požele zadrže za sebe i veruju u magiju pozitivnog razmišljanja, prenosi portal atma.hr.

 

 

Komentari (0)