Horoskop

EVO ZAŠTO SE RAZVEO MILAN KALINIĆ! Astrolog otkriva da li poznati glumac ima novu ljubav i kada će je pokazati javnosti! (VIDEO)

Ovo je sudbinska godina za njega i do ovoga je moralo doći.

13.10.2024 21:07

EVO ZAŠTO SE RAZVEO MILAN KALINIĆ! Astrolog otkriva da li poznati glumac ima novu ljubav i kada će je pokazati javnosti! (VIDEO)
Srecna

U novoj emisiji "Astro vodiča" na Youtube kanalu Srećne Republike astrolog Gordana Dragišić dala je smernice šta nas čeka u narednoj nedelji. Kako smo još uvek u periodu vladavine Vage ljubav će i dalje biti u centru naše pažnje, ali i kako da emocije usmerimo na pravi način.

- Tri znaka će imati sreće da u narednoj energiji šire pozitivnu energiju. Pre svega tu su Rakovi - pred vama je jedna divna nedelja da sve ono što niste spoznali i ostvarili kad je u pitanju prava ljubav sad imate priliku da to ostvarite u narednih sedam dana - najavila je ona.

Prema njenim rečima Škorpije su drugi znak kojem dolaze lepi aspekti da reše pitanje emocija. Ukoliko ste u nekoj svađi, problemu ili niste razrešili ljubavnu dilemu ovo je nedelja za vas i rešavanje tih problema.

- I vi koji ste rođeni u znaku Strelca pred vama je nedelja za uživanje. Gledajte da odmorite, da vašu lepšu polovinu izvedete negde i kažete joj najlepše reči ljubavi - poručila je Goca.

U rubrici aktuelno Dragišićka se dotakla razvoda Milana Kalinića. Kako je istakla njegov brak je u krizi poslednje tri godine. Prema njenim rečima ovo je za njega sudbinska godina u kojoj je moralo doći odgovora šta i kako dalje. 

- Odgovor je usledio kroz razvod koji je rešenje za sve. Ovo je kvalitetan razavod i obe strane su odlučile i složile se da je to najbolje i za decu i za njih - rekla je ona.

Već naredna godina će biti sjajna za njega kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

- Očekuje uskoro neki paparaco koji će pokazati da Milan ima neku drugu ljubav - otkrila je Dragišićka koja je odgovarala i na pitanje naših čitalaca.

Komentari (0)