Horoskop

JESEN IM DONOSI LJUBAVNI KRAH: Pripadnike 3 znaka Zodijaka očekuje BRUTALAN raskid - spremite se na suze!

Ovo godišnje doba mnogima će doneti pozitivne promene, međutim, to ne važi za Vagu, Škorpiju i Ovna kada je u pitanju ljubavni aspekt.

11.10.2024 09:01

JESEN IM DONOSI LJUBAVNI KRAH: Pripadnike 3 znaka Zodijaka očekuje BRUTALAN raskid - spremite se na suze!
Credit: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Prema predviđanjima, pojedini horoskopski znaci imaće burnu jesen i očekuje ih raskid ljubavne veze. Srećom, u pitanju su samo tri horoskopska znaka, dok će drugi moći da nastave da uživaju u svojoj romansi. Vage, Škoprije i Ovnovi - ne piše vam se dobro!

Vaga

Ljubavno putovanje može biti prelepo iskustvo, ali često dolazi sa nizom izazova. Partnerovo otvoreno izražavanje o perspektivi veze u budućnosti može dovesti do suočavanja sa činjenicom da odnos među vama možda više ne funkcioniše. Ova saznanja mogu inicirati razmišljanje o prekidu veze, donoseći sa sobom emotivne reakcije i dileme.

Shutterstock

Horoskop Vagama predviđa raskid

Nepredvidivost veze može jasno pokazati da je raskid možda najzdravija opcija. Iako će ova odluka biti teška, do sredine sledeće godine imaćete snage da krenete napred.

Iako težak, raskid će vas na kraju približiti istinskoj sreći. Osećaćete se lakše, slobodnije i usklađenije sa onim što zaista želite od života. Naravno, prirodno je da vam partner nedostaje nakon raskida - raskidi nikada nisu laki. Ali važno je da se ne zaglavite u prošlosti.

Škoprija

Astrološka predviđanja za Škorpije obećavaju značajne promene u sferi ljubavi i veza. Očekuje se da će neki stupiti u brak, dok će drugi možda doživeti raskid veze i krenuti u potpuno novi životni put.

Iako raskid može delovati kao kraj jednog perioda, astrolozi savetuju da se ovakve situacije posmatraju kao početak novih mogućnosti. Umesto da tonete u očajanje, iskoristite ovu priliku za ostvarenje novih želja i ciljeva. Ova godina će biti obeležena emocionalnom turbulencijom za Škorpije, naročito u oblasti ljubavi i veza. Neočekivani raskid može izazvati emotivnu buru koja će uzdrmati vaš svet.

Shutterstock

Astrološka predviđanja za Škorpije obećavaju značajne promene u sferi ljubavi i veza

U teškim trenucima razdvajanja, važno je osloniti se na podršku prijatelja. Njihova podrška će vam pomoći da povratite snagu i pronađete novu nadu u budućnosti.

Ovan

Mogućnost raskida postoji, a neizvesnost o tome šta će se desiti je sve jača. Međutim, i pored teškog perioda koji može uslediti nakon raskida, postoji mogućnost da se on desi na miran način, bez nepotrebne drame.

Jedna od mogućnosti koja se pominje jeste raskid u dobrim odnosima, čak i sa mogućnošću da se partneri slože oko razloga za raskid. Ova situacija može dovesti do prijateljskog odnosa nakon prekida. Partneri mogu otkriti da je moguće održati trajnu vezu čak i nakon što romansa izbledi. Ključna greška je što jednom drugom niste pružili prostor za "rast".

Neka vam to bude vodilja za naredne veze i trudite se da ponovo ne pogrešite na isti način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)