Horoskop

HOROSKOP DREVNIH MAJA OTKRIVA KOME SE SMEŠI SREĆA DO KRAJA GODINE: Novčanik neće moći da zatvore od para

Sledi i velika promena na ljubavnom planu.

30.09.2024 09:01

HOROSKOP DREVNIH MAJA OTKRIVA KOME SE SMEŠI SREĆA DO KRAJA GODINE: Novčanik neće moći da zatvore od para
Credit: Mert Alper Dervis / AFP / Profimedia

Godišnji horoskop drevnih Maja tvrdi da će tri znaka imati sreće do kraja ove godine. Sledećima se smeši sreća na planu ljubavi, ali i finansija.

Zmija (2. april – 29. april)

Pripadnici znaka Zmije imaju sjajne vesti za kraj 2024. godine. Nakon izazova sa novcem na početku godine, dolazi preokret. Njihove ideje počinju da se ostvaruju, i to više nego uspešno. Već ove jeseni će biti više nego zadovoljni postignutim, a „zlatni niz“ se nastavlja do kraja godine.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ko može da očekuje ljubav do kraja godine

Finansijski problemi će biti rešeni, a novčanik će biti debeli, a šteka u banci pozamašna.

Šišmiš (26. jul – 22. avgust)

Predstavnici znaka Šišmiša imaju razloga za veliko oduševljenje jer će pronaći srodnu dušu u 2024. godini. Njihova dugogodišnja potraga za ljubavlju će konačno biti nagrađena, jer će upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu. Nova veza će doneti poverenje, podršku i strast, spojene u jednoj osobi, što su oduvek želeli. Ovo će biti veza o kojoj su celog života maštali, i savetuje se da ne oklevaju, već da se otisnu u avanturu i kažu „da“.

Gušter (13. decembar – 9. januar)

Pripadnici znaka Guštera mogu da očekuju sklad, mir i duhovni preobražaj koji će im otvoriti nove vidike i pomoći da drastično poboljšaju kvalitet svog života do kraja 2024. godine. Finansijska situacija će biti izuzetno povoljna od jeseni, pružajući im odličnu priliku da uvećaju budžet i čak prištede za neka lepa putovanja. Duhovna transformacija će se najviše primetiti na polju ljubavi gde će pripadnici ovog znaka ostaviti iza sebe toksične odnose i ljude koji su ih povređivali, otvarajući vrata za nove ljubavi, bez straha, rezervi i sumnji. Ovo će ih ostaviti preporođenim, bez tuge, i spremnim za nove početke, prenosi Krstarica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)