Horoskop

SPREMITE SE ZA ASTROLOŠKI UDAR! Prva nedelja oktobra svakom znaku donosi neverovatne promene, astrolog Vlajić otkriva!

Detaljna prognoza za svaki znak Zodijaka.

30.09.2024 21:30

SPREMITE SE ZA ASTROLOŠKI UDAR! Prva nedelja oktobra svakom znaku donosi neverovatne promene, astrolog Vlajić otkriva!
Shutterstock

Pred nama je prva nedelja oktobra. Svaki mesec daje mogućnost za promene, a o tome je detaljnije govorio astrolog Vladimir Vlajić. Pomračenje je sunca u znaku Vage, te ovo nije najsjajnija nedelja za većinu. Potrebno je da ove nedelje imate strpljenja, ali i da budete fokusirani na ciljeve. Ipak, neki će biti zaštićeni, ali suštinski takav je bioritam, tvrdi astrolog Vladimir Vlajić. Prema horoskopu, sledeća nedelja će biti znatno bolja.

shutterstock.com

Šta će se desiti svakom horoskopskom znaku u prvoj nedelji oktobra

Ovo je prognoza astrologa Vladimira Vlajića za prvu nedelju oktobra, a ispričao ju je u emisiji na PRVA TV.

Vage

Biće impulsivne, nervozne, parni organi će biti na udaru, to su bubrezi i oči. Dosta će flertovati i privlačiti pažnju, a njima će privući pažnju neko ko je specifičan. Zauzete Vage će se dosta preispitivati bilo da su u dužem braku ili vezi, a to važi i za poslovni segment. Ne treba da donose impulsivne odluke.

Škorpija

Nervozni su ove nedelje. Slobodni imaju priliku da im se pojavi neko mlađi. Zauzeti - jake su im emocije i strasti. Kada je reč o poslu, postoji šansa za promenu na dnevnom nivou, razmišljaju i o promeni posla.

Strelac

Osećaju pad energije. Slobodni imaju mogućnost za novine i obnavljanje kontakata. Zauzetima se ove nedelje sve drastično menja na bolje.

Shutterstock

Šta će se desiti Strelcima u prvoj nedelji oktobra

Kada je reč o poslu, obećava dosta obaveza i pritisaka, u napornom su periodu, a neće se odmoriti ni tokom ove nedelje.

Jarac

Treba da povedu računa o kičmi, kostima i zglobovima. Emotivni segment za slobodne je da im se približi neko ko im je poznat, moguće sa posla. Zauzeti Jarčevi treba da puste partnerku da dominira. Na poslu će se povezati sa ljudima kojima imaju slična interesovanja kao i oni.

Vodolija

Kod njih su hornični zdravstveni problemi u prvom planu. Slobodni imaju mogućnost da kroz flert uđu u vezu. Zauzeti imaju mogućnost da odu na put. Kada je reč o poslu biće mnogo obaveza, u ovoj nedelji mogu da naprave bitne poslovne kontakte, u utorak i sredu pogotovo. 

Ribe

Dobro su kada je zdravlje u pitanju. Slobodne Ribe su u aspektu strasti i izazova, treba da provere da li je osoba koja im se dopada zauzeta. Zauzete Ribe su okej, nema važnog saveta. Poslovni segment nagoveštava komplikovane poslovne okolnosti, ovo je nedelja površne komunikacije, biće manjih neplaniranih izdataka.

shutterstock.com

Astrološka prognoza za Ribe

Ciljevi Riba su ostvarivi.

Ovan

Prisutna je nervoza. Što se tiče ljubavi, neko iz prošlosti se vraća u život. Postoji mogućnost i da se pojavi neko nov. Zauzeti, ovo je nedelja u kojoj je promenljiv odnos, partner će biti sarkastičan u komunikaciji. Postoji šansa za brak. Na poslu će biti nervozni i sabotirani. 

Bik

Moraju da vode računa o imunitetu. Slobodni Bikovi imaju mogućnost za stare i nove priče, a zauzeti su ljubomorni. Poslovni segment - dosta obaveza i malo je napeto ove nedelje sa poslovnim okruženjem.

Blizanci

Stomak im je na udaru. Slobodni Blizanci imaju mogućnost za ulazak u komplikovan odnos, zauzeti imaju mogućnost za trudnoću i zajedničke aktivnosti. Imaju povoljne poslovne promene tokom ove nedelje, a imaće i dosta posla.

Rak

Treba da vode računa o meteoropatskim tegobama. Slobodni Rakovi imaju mogućnost da krenu sa zajedničkim životom sa nekim.

Shutterstock

Šta će se desiti Rakovima u prvoj nedelji oktobra

Zauzeti Rakovi su emotivni ove nedelje, to će ih ograničavati. U poslovnom segmentu će kasniti i čekati, a mogući su propusti.

Lav

Treba da vode računa o imunitetu i saobraćaju. Emotivni segment - neko iz prošlosti kuca na njihova vrata. Zauzeti Lavovi se otvaraju prema partneru. Razmišljaju o privatnom poslu još od prošle, ali i tokom ove nedelje i stižu neke greške iz prošlosti, a brinu i oko novca.

Device

Zdravlje im je dobro. Na emotivnom delu su poželjene, a one će odlučivati šta žele. Za odluke će sačekati vikend da prelome. Kod zauzetih je korektna situacija. Poslovni segment je povezan sa greškama koje mogu da se dese zbog brzopletosti, imaju šanse ili da napreduju ili za veliki poslovni projekat. Ne analizirajte previše u korektnom ste periodu, poručuje astrolog.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)