Horoskop

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE BURAN PERIOD: Devicama stižu nagrade, dok emotivne turbulencije muče Strelca

Pogledajte najtačniju i najdetaljniju astro prognozu za narednu sedmicu.

23.06.2024 18:10

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE BURAN PERIOD: Devicama stižu nagrade, dok emotivne turbulencije muče Strelca
Shutterstock

Leto i sezona godišnjih odmora je počela, ali to pojedinim znacima donosi samo pojačavanje inteziteta na poslu. Ovo se pre svega odnosi na Ovnove i Bikove koji pojačavaju intenzitet, jer osećaju potrebu da iskoriste ovo vreme za sopstveno napredovanje. Lavovi će biti zaokupljeni duhovnim promenama, a Škorpije očekuje nenadana ljubav na putu.

Srećna republika vam donosi najtačniji i najdetaljniji nedeljni horoskop, pa proverite kakva su astro predviđanja za vaš znak.

Foto: Shutterstock

 


Ovan - Ljubav je tamo gde je dom

POSAO: Ovnovi ulaze u mirniji i pasivniji period s obzirom na to da su u prethodnom periodu bili veoma rastrzani i imali posla preko glave. Završili ste s mnogim obavezama, zaokružili neke poslove i sada ćete biti u prilici da se povučete ili odete na odmor. Bićete manje napeti i nervozni, što će vas posebno radovati jer ste preživeli zaista stresan period. Takođe ste imali izazove kad je komunikacija u pitanju, a moguće je da ćete ih imati i ove nedelje, pa ćete nekim ljudima reći u lice šta mislite i nećete se nimalo suzdržavati, što bi drugu stranu moglo prilično da šokira. Na početku nedelje očekuje vas važan razgovor i opuštena situacija, dok će na kraju doći do napetije atmosfere. Ne potpisujte nove ugovore i ne započinjite ništa novo krajem nedelje, ali je povoljan period za završavanje starih i započetih poslova. Sjajan je period za porodični biznis, renoviranje doma ili prodaju nekretnine. Braće i sestre će imati ključnu ulogu u vašem životu. Neki Ovnovi bi mogli da kupe automobil ili telefon.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi će imati harmoničan i strastven odnos, a nije isključeno ni zajedničko putovanje, koje će doneti još više bliskosti, smeha i povezanosti. Krajem nedelje biste mogli imati manje izazove, kada bi jedno od vas moglo da uputi teške reči, što bi ovog drugog moglo da povredi. Iako ćete se kajati odmah posle toga, teško da će druga strana to prihvatiti. Zato probajte da se suzdržite i prećutite neke stvari. Moguća je prinova u porodici, ali i nezaboravni trenuci i slavlja. Slobodni Ovnovi će biti u prilici da upoznaju zanimljivu i, pre svega, toplu osobu, koja će ih osvojiti plemenitošću i dobrotom. Radi se o nekome ko je često u vašem okruženju i s kim se viđate skoro svakodnevno. Bićete srećni i zadovoljni kako dugo niste bili. Moguća je i ljubav na putovanju ili poslu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Ovnovi bi mogli imati problema s grlom i glasnim žicama. Nemojte piti hladne niti vruće napitke. Čuvajte se opekotina. Ovo je period introspekcije, kada će vam najviše prijati da u nekim momentima budete sami i izolovani.

SAVET: Imate ljubavi za ceo svet, ali to ne znači da svima treba da dajete srce na tacni.

Foto: Shutterstock

 

Bik - U bržem ritmu

POSAO: Kod Bikova se situacija pojačava, događaji postaju intenzivniji, pa će morati da budu delotvorniji i fokusiraniji da sve postignu. Moguće je da ćete morati da radite i za druge ljude poslove koje oni nisu stigli ili mogli da urade. Komunikacija će biti naglašena, pa ćete biti u prilici da se dogovarate, pa čak i primate i zapošljavate neke nove ljude. Bikovi koji rade u privatnom sektoru mogu da očekuju više posla, naročito ako se radi o trgovini, hrani i marketingu. Mogli biste biti prinuđeni da menjate neke ideje i planove i da razmislite da li treba da radite nešto novo na dugoročnom planu i reorganizaciji. Događaji u narednom periodu će vam pokazati da su neke stvari dotrajale i da treba da ih se rešite i oslobodite. Nemojte se grčevito boriti za nešto što više nema funkciju. Često ćete biti nervozni, impulsivni i netaktični, pa povedite računa da ne povredite neke osobe. Donosićete odluke na brzinu u hodu i menjati stvari mnogo brže nego što ste navikli. Finansije će takođe biti u fokusu jer ćete imati veće troškove nego primanja.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će svojim ponašanjem i stavom privlačiti pažnju, ali i morati da donesu veoma važne odluke. Neki pripadnici vašeg znaka mogli bi se zbog toga osećati stresno, ali će morati da donesu radikalne odluke, koje će se uspostaviti kao vrlo povoljne za sve. Odnosi će biti harmonični, jedino bi moglo da dođe do problema oko finansija. Braća i sestre će biti u fokusu ovih dana i neki događaji vezani za njih, a nisu isključena ni porodična slavlja i okupljanja. Slobodni Bikovi mogli bi da upoznaju nekoga preko društvenih mreža ili osobu koja je došla s puta. Iako ćete imati mnogo poslovnih obaveza, uvek ćete imati vremena za poruku i lepu reč. Mnogi Bikovi biće zaljubljeniji nego ikad iako će osećanja vešto kriti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s glavoboljom i prekomernim unošenjem hrane. Vreme je da se oslobodite viškova u svakom smislu.

SAVET: Budite taktičniji.

Foto: Shutterstock

 

Blizanci - Posebna inspiracija i kvalitet

POSAO: Blizanci su se prilično pokrenuli i eksponirali, ali moraju da imaju na umu da neke stvari treba da se odvijaju postepenije. U nekim situacijama se možete osećati neprijatno i sebe staviti u nezgodnu situaciju - ako ne budete imali meru. Oko 26. i 29. juna neke stvari će biti jasnije, ali to ne znači da treba da budete opušteni, samo će vam biti jasno da se mnogo toga pokrenulo. Moći ćete da napravite razliku između onoga što je bilo i šta sledi i shvatite da je jun prekretnica na mnogim poljima. Ovo je period uspostavljanja temelja za neke buduće poslove, započinjanje novih odnosa i ulazak u neki drugačiji poslovni. Finansijska situacija bi trebalo da se materijalizuje i bude vidljivija. Nemojte se razočarati ako ne budete dobili sve u onoj meri u kojoj ste zamislili. Sama ideja je mnogo važnija nego brzina rezultata. Blizanci koji se bave privatnim biznisom imaće vidljivije rezultate, ali i poteze. Ovo je sjajan period za proširenje posla, samo je važno da ne budete megalomanski nastrojeni. Neki Blizanci će se baviti prodajom nekretnine, a neki će renovirati dom.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci bi mogli da budu nerealni i da obećaju nešto što možda neće moći da ispune. To bi moglo da izazove sumnju i razmirice. Ne morate previše da se otvarate jer biste svojim izjavama mogli čak i da zbunite partnera. Neki Blizanci se nalaze u veoma specifičnom odnosu, a neki na novom početku, pa će sve delovati čudno. Može se dogoditi krupna promena koja će veoma uticati i na ljude oko vas. Slobodni Blizanci u svom okruženju imaju osobe kojima se dopadaju i s kojima su svakodnevno u kontaktu. Ove nedelje bi odnos mogao da se produbi, ali bi u vaš život mogla da se vrati osoba iz prošlosti, što bi moglo potpuno da vas poremeti, pa biste mogli da izneverite neke osobe ili ne ispunite ono što ste se dogovorili.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s ramenim pojasom, donjim delom vilice i vratom, a nisu isključeni ni psihosomatski problemi.

SAVET: Budite postepeni i strpljivi.

Foto: Shutterstock

Rak - Sveži i drugačiji

POSAO: Rakovi, srećan vam rođendan! Započeli ste potpuno novu fazu kada je poslovni plan u pitanju i sada se adaptirate na nove okolnosti, nove ljude i obaveze. Svesni ste sebe i svih događaja koji vam se dešavaju, a naročito ćete moći da prepoznate suptilne momente i da osetite šta drugi misle ili žele u datom trenutku. Ova veština će vam dobro doći, samo pazite da ne doživljavate sve preemotivno i odete u drugu krajnost. Prilično ćete biti emotivno involvirani u sve poslove, a nisu isključeni ni poslovi s nekim iz porodice ili čak partnerom. Neki Rakovi bi mogli obnoviti saradnju sa starim kolegama ili saradnicima, a neki započeti saradnju s inostranstvom. U svakom slučaju, pred vama je zaista pregršt mogućnosti ideja i planova, a vi ćete pokazati odlučnost, jasnoću i inicijativu u poslu. Bićete zadovoljni iskustvom i događajima iz juna jer će vam oni utabati novi put na polju karijere. Rakovi koji će imati sreće da budu na odmoru očekuje zanimljivo i avanturističko putovanje u jako dobrom društvu. Finansijska situacija će biti daleko bolja, ali su mogući i veći troškovi na lepe stvari i hedonizam.

LJUBAV: Na emotivnom planu prolazite kroz važne procese i situacije koje će se same od sebe nameštati. Želećete da saopštite nešto lepo i važno partneru i to će pokazati koliko je vaša veza stabilna i čvrsta. Nećete prihvatati nikakve ucene, niti bi to trebalo da radite jer bi vaš odnos mogao da dođe u jako tešku fazu. Deca, prijatelji i rodbina su ono što će vas činiti zadovoljnima i srećnima, pa ćete više vremena provoditi s njima. Slobodni Rakovi će osetiti ogroman nalet emocija i strasti prema osobi koja će im to uzvratiti. Ove nedelje je moguć bliskiji odnos i početak nove veze, a kod nekih Rakova bi moglo da se radi o staroj ljubavi ili nekome koga dugo poznaju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Osećate ogromno rasterećenje i osećate se poletno i lako.

SAVET: Ponekad je dobro da izađete iz svoje ljušture.

Foto: Shutterstock

 

Lav - Duhovna slobodna volja

POSAO: Lavovi ulaze u dubinske i emotivne procese kojima će biti prilično zaokupljeni. Moguće je da se više nego inače brinete o nekoj osobi iz porodice ili ste generalno zabrinutiji i osetljiviji. Ovo je faza introspekcije i preispitivanja, pa je sasvim u redu da se tako i osećate. Možda nije loše da se malo povučete i poslušate svoje unutrašnje signale. Preispitivaćete se u vezi s poslom, ali i bliskim ljudima, međuljudskim odnosima i planovima za budućnost. Menjate način funkcionisanja i pogleda na stvari, pa se to odražava i na spoljašnji i materijalni plan. Polako podižete kvalitet i radite na uređenju nekog sistema. Ne treba da jurite i da žurite da se sve što pre odigra, mnogo je bolje da postepeno sve dođe na svoje mesto. Moguće je da ćete morati da rešite neke stare okolnosti koje bi mogle da izbiju u prvi plan jer dok ne raščistite s tim obavezama, nećete moći da idete dalje. Možda će neko putovanje da se odloži ili ćete pomeriti neke obaveze, sastanke, događaje... Ovo je period otplate duga i vraćanja kredita, ali nije isključeno da bi neko mogao i da se sada odluči na taj korak.

LJUBAV: Na emotivnom planu Lavovi bi mogli da se distanciraju. Neki od bliskih osoba, a neki bi mogli da otputuju i osame se zajedno s partnerom. Dosta ste odskočili i razvili se u poslednje vreme, a partner ne može u potpunosti da vas prati, što bi moglo da vas uznemirava i opterećuje. Budite strpljivi i sačekajte da se to dogodi bez pritiskanja i guranja. Nemojte da ugrožavate važne odnose zbog svog nestrpljenja ili pojačanog ega, pa ako vam smeta ponašanje partnera ili bliskih osoba, najbolje bi bilo da se povučete. Mogli biste biti zabrinuti za žensku osobu u porodici. Slobodni Rakovi bi mogli imati prenaglašena i nerealna osećanja prema osobi koja je zauzeta ili živi u drugom gradu ili državi. Moguće je da ne vidite dobro situaciju i da ste prilično slepi kada je ta osoba u pitanju. Probajte da realnije sagledate situaciju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najugroženiji je nervni sistem. Pod nekim ste adrenalinom i uzbuđenjem, pa bi bilo dobro da kanališete oseć anja na pravi način. Probajte meditaciju, duge šetnje pored vode ili kupku.

SAVET: Trudite se da budete stabilni i mentalno i fizički.

Foto: Shutterstock

 

Devica - Zaslužene nagrade

POSAO: Device su bile vredne i radne i zaslužile su da dobiju određene nagrade, u vidu finansija, boljeg položaja ili nečeg trećeg... Podići ćete poslovanje na viši nivo, dobiti unapređenje i započeti saradnju s nekim novim ljudima. U isto vreme neke Device bi mogle dobiti podršku većeg broja ljudi jer će oni ceniti njihovu stručnost i kvalitet. Dobićete saglasnost da uradite nešto na svoju ruku, da započnete nešto novo i progurate projekat koji do sada nije bio prihvaćen. Imaćete interesantne momente u kojima će na ispitu biti etičke i moralne vrednosti, ali i dobrobit nekih ljudi i pojedinaca. U isto vreme na testu su sloboda i ideje, potencijali i vrednosti... Neko od prijatelja bi mogao da vam bude podrška, novi saradnik ili partner u poslu. Nije isključeno da ćete biti u prilici da preuzmete poslovne obaveze bliskih saradnika ili bliskih osoba da biste pomogli i bili od koristi. Izvesno je i poslovno putovanje ili odmor koji bi mogao da vas obavezuje da stalno budete pored telefona ili laptopa. Moguća je saradnja s nekim osobama iz prošlosti, a nije isključeno da ćete i s nekim ljudima ove nedelje raskrstiti.

LJUBAV: Na emotivnom planu Device bi trebalo da naprave balans u odnosu i reše se nekih stvari koje ih sputavaju. Odnos s partnerom je prijateljski, komunikacija dobra, ali... postoji kamen u cipeli koji vas žulja. Imate raskorak u vezi s nekim važnim događajima, i nikako ne možete da dođete do zajedničkog rešenja. Najbolje bi bilo da budete strpljivi i pustite partnera da sam dođe do onoga o čemu vi konstanto pričate. Slobodne Device bi ljubav mogle da pronađu u krugu prijatelja, a varnice i strast bi mogli da se rasplamsaju na nekom putu. Dogodiće vam se nešto posebno, što može doneti mir, blagostanje i harmoniju u vašem srcu i duši. Uživaćete u zabavnim trenucima, ali i pravim emocijama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše pažnje treba da posvetite reproduktivnim organima i glavi. Mogući su upalni procesi, ali i povrede zbog brzine i brzopletosti.

SAVET: Budite otvoreni i fleksibilni.

Foto: Shutterstock

 

Vaga - U duhu razvojnog momenta

POSAO: Vage bi mogle biti prepoznate, na osnovu ranijih iskustava i nekih događaja iz prethodne nedelje, od jako bitnih i važnih ljudi u vašem poslu. Očekuje vas prijatno iznenađenje, lep gest i nagrada, a neke Vage mogu i da očekuju unapređenje ili povećanje plate. Prijatan ambijent, drage kolege, možda i neki važan događaj učiniće da pamtite jun mesec. Situacija na poslovnom planu se ozbiljno menja, može vam se činiti kao da ste imali sreće, ali to su posledice svega onoga što ste do sada radili. Ako vas neke stvari vraćaju u prošlost i nailazite na iste prepreke, zapitajte se šta ne radite dobro. Ubuduće biste mogli da radite nešto atipično i nesvakidašnje i ovih dana izađete na odjek većeg broja ljudi, bilo da se radi o vašem proizvodu ili vama, što će vam na neki način doneti popularnost. Upoznaćete neke nove ljude i osetiti posebnu bliskost s njima, a neki koje dugo poznajete mogli bi vam postati saradnici u poslu. U svakom slučaju, ovo je jako bitan i kvalitetan period, a najvažniji datum ove nedelje je 29. jun. Dobićete poverenje i naklonost mnogih ljudi, a vi ćete biti zadovoljni pre svega sa sobom.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge Vage bi mogle imati jako emotivne trenutke koji će ih prilično uzdrmati u pozitivnom smislu. Dogodiće se nešto što će vas prilično obradovati i uveseliti. Radi se o nekom zajedničkom uspehu i emocijama koje ćete u vezi s tim deliti. Neke Vage mogle bi da dobiju vest o prinovi ili proširenju porodice, a neke bi mogle započeti zajednički život. Deca će igrati važnu ulogu jer su ispunila neka vaša očekivanja. Potrebe partnera, vaše potrebe i obaveze će biti usklađene, a komunikacija harmonična. Slobodne Vage bi ljubav mogle da pronađu na poslu. Moguće je da se radi o nekome ko je na višoj funkciji od vas i veći autoritet, a moguće je da ste s tom osobom već bili u vezi. Vodite računa, skloni ste idealizaciji partnera, a potom i razočaranju, ne zalećite se odmah i ne upuštajte u problematične i kritične veze.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema s butinama i nogama. Budite obazrivi u saobraćaju.

SAVET: Emocije su tu da vam otvore srce, ne samo da ih slepo pratite.

Foto: Shutterstock

 

Škorpija - Ljubav na putu

POSAO: Škorpije će ove nedelje biti u prilici da nekome pomognu i ostvare jako dobru i dugoročnu poslovnu saradnju. Ali ne samo da ćete uticati na transformaciju drugih već ćete i vi prolaziti kroz važnu transformaciju. Shvatićete kada treba da popustite, istaktizirate, i sebe bolje pozicionirate. Neke osobe nisu slučajno deo vašeg života i zapravo se i mnoge stvari dešavaju u vašu korist iako vi to ne vodite tako. Mnogo toga kvalitetnog vam se otvorilo i tek će se otvoriti, pa se u jednom momentu možete čak i zapitati šta se sve dešava. Važni datumi su 26, 29. i 30. jun, kada ćete moći da iskoristite prilike, ponude ili ideje koje niste početkom meseca. Nemojte dozvoliti da ne iskoristite i ovu šansu. Iako nećete želeti da držite pod kontrolom neke poslove, čak i ljude, moraćete zbog dobrobiti svih da budete taj šraf u lancu koji sve povezuje i drži na okupu. Mnogim Škorpijama je naglašeno inostranstvo i saradnja sa strancima, a neke čak očekuje poslovno putovanje, seminar ili edukacija u inostranstvu. Spojićete lepo i korisno i družiti se s veoma zanimljivim i dragim ljudima, a usput spojiti jako dobre poslove.

LJUBAV: Na emotivnom planu mnoge Škorpije doživeće prosvetljenje u braku ili vezi. Moguće je da ćete prvi put pričati o nekim stvarima koje niko nije hteo da pomene. Između vas će se osećati nalet ljubavi, strasti, ali i razumevanja i brige. Imaćete priliku da izgladite sve odnose i uživate u zajedničkim trenucima. Ovo je period kada je porodica na prvom mestu. Mnoge Škorpije mogle bi ove nedelje da odu na zajedničko putovanje. Slobodne Škorpije bi pak mogle da nađu srodnu dušu na putu ili će im se javiti neko ko ne živi u njihovom gradu. Bićete zaljubljeni kao nikada do sada, samo je pitanje da li u osobu iz prošlosti ili u nekoga ko se tek sada pojavio.
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema. Osećate se mnogo bolje nego u prethodnom periodu. Pijte dosta tečnosti. Mogući su padovi.

SAVET: Ne uvodite neproverene i problematične stvari u svoju rutinu.

Foto: Shutterstock

 

Strelac - Intenzivna osećanja

POSAO: Strelčevi će morati da se ozbiljnije pozabave nekim poslovima, ali ne u praktičnom smislu, već na mentalnom. Oko 26. i 30. juna biste mogli imati razgovor, dogovor ili potpisivanje veoma važnih ugovora na dugoročnom planu. Prolazite kroz važne transformacije koje ćete osetiti veoma jako i burno, pa će mnogo toga zavisiti od vašeg ponašanja i reakcije. Trebalo bi da budete zadovoljni kako se razvija situacija, mada vi to ne vidite tako, pa biste mogli biti nezadovoljni u pojedinim momentima i doživljavati neke komentare lično. Finansije će takođe biti u fokusu, a neki Strelčevi bi mogli čak i podići kredit radi ulaganja u privatan biznis ili u privatne svrhe, renoviranje doma ili kupovinu nameštaja. Mogli bi se vratiti neki stari problemi, kvarovi ili briga o jednom roditelju. U isto vreme imaćete i vremena za zabavu, prijatelje i rodbinu, pa ćete se često nalaziti u dobrom, prijatnom i velikom društvu. Moguće je poslovno putovanje ili ćete biti u prilici da radite više poslova u isto vreme.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi mogu da očekuju turbulencije i oscilacije s dragim i bliskim ljudima. Najjači intenzitet bi mogao da bude oko 29. juna, kada bi mogli da se jave neki problemi iz prošlosti, ali bi nakon toga moglo sve da dođe na svoje. Moguće je da ćete vi biti osoba koja pomaže nekome da prebrodi razne situacije. Parovi koji nisu dugo u vezi bi mogli imati oscilacije zbog razlika koje su se pojavile između njih. Slobodni Strelčevi bi mogli imati avanturu s osobom koja će ostaviti veoma jak trag na njih. Osećanja bi mogla da se prodube, a vi biste mogli da budete u problemu zbog toga. Moguće je i da se radi o nekome koga dugo poznajete ili se radi o dosta starijoj osobi. Probajte u bilo kojoj situaciji da imate kontrolu nad emocijama.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu Strelčevi bi mogli imati problema sa stomakom i organima za varenjem. Ne preterujte s hranom, nemojte da nalazite izlaz tako što ćete sebe nagraditi hedonističkim navikama. Ovo je period čišćenja u svakom smislu.

SAVET: Ponekad je dobro da zastanete. 

Foto: Shutterstock

 

Jarac - Iskrena podrška

POSAO: Jarčevi ulaze u malo mirniju i opušteniju fazu, ali neće u potpunosti moći da se opuste. Iako ste završili s glavnim obavezama, i dalje ćete morati neke stvari ili osobe da kontrolišete. Jarčevi koji se bave privatnim biznisom će biti u prilici da završe nešto potpuno novo i bave se razvojem posla. Ovo je veoma plodonosan period, kada će u vaš projekat biti uključeno više ljudi, a nije isključena ni pomoć porodice ili bliskih osoba. U isto vreme mogle bi se javiti neke nejasne situacije, ali ćete vi odlučiti da nekim osobama slepo verujete i poklonite svoje poverenje. Moglo bi se reći da je to pravi izbor i da u budućnosti neće biti uspeha bez spoja duševnog i materijalnog. Neke Jarčeve očekuje potpisivanje novih ugovora, neke putovanje, a neki će imati priliku da uplove u nova partnerstva. Postoji mogućnost kupovine novih kola ili telefona.

LJUBAV: Na emotivnom planu partner bi mogao da vas opomene i zameri način komunikacije s njim, ali i s drugim ljudima. Moguće je da se slepo držite nekih pravila, koji sada ničemu ne služe. Probajte da se oslobodite svega onoga što vas sputava i koči. Emocije će biti pojačane, ali i strasti, pa je veoma važno da vodite računa kako komunicirate. Ovo bi mogao da bude klizav teren, ali i sjajna prilika za obnovu veze. Imaćete više vremena za decu i porodicu. Slobodni Jarčevi će doživeti snažno i jako iskustvo s osobom koja je jako topla i draga. Iako se ništa nije dešavalo neko vreme između vas, ove nedelje će odnos doći do usijanja. Trudićete se da udovoljite voljenoj osobi na vama svojstven način i pokažete emocije. Jarčevi bi trebalo da budu što opušteniji, veseli i zabavniji u ovom periodu. Svi znamo da ste vi veoma odgovorna osoba, ali bi ponekad trebalo da popustite.

ZDRAVLJE: Pijte više tečnosti i jedite više povrća.

SAVET: Poslušajte savet drugih.

Foto: Shutterstock

 

Vodolije - Nove navike

POSAO: Drage Vodolije, dani pred nama će svakako doneti dosta dinamike, posebno na polju poslovnih aktivnosti. Verovatno ste već u jeku poslovnih zbivanja, pa promene možete da ispratite s dosta fokusa i pažnje. Vaš um je britak, pa okolini možete delovati kao da uvek idete bar za jedan korak ispred svih. Neće to svi odmah primetiti, ali oni koji treba - hoće. Imate dobru osnovu da nešto reorganizujete, udvostručite ili pak nekim problemima pristupite s nekom sasvim novom svežinom. Posvećeni ste i tu nije problem. Problem bi mogao da iskrsne samo ukoliko oni koji su na višim pozicijama nisu ispunili dužnosti kako dolikuje, pa sada vi morate da uložite veći napor da bi stvari mogle da funkcionišu bez velikih zastoja. To u praksi može izgledati kao da ste još pre par meseci upozoravali na mogući problem kada dođe sezona odmora, ali onaj čije je to bilo zaduženje kao da nije shvatao o čemu govorite, pa je pomoć stigla, ali po vama, prekasno. Sada je sve na vama, i da uradite šta se uraditi mora i da se posvetite novim kolegama i da ih obučavate. Vodolije koje su imale problema sa zaposlenjem sada će dobijati pozive, ići na razgovore i potpisivati ugovore, pa je ovo dobar period za traženje novog posla, za dobijanje povišica, a neke Vodolije će uspeti da uzmu i neke projekte koji će biti dodatni izvor zarade. Dobro je i za pokretanje privatnog biznisa.

LJUBAV: Nedelju započinjete s pojačanim senzibilitetom, što je kod vas uvek mač s dve oštrice. Hipersenzibilnost nije ono s čime možete lako da izađete na kraj, pa su neki nemiri vrlo mogući. S druge strane, do srede će vam biti lakše da se povežete s emocijama i produbite duševnu suštinu. Četvrtak i petak mogu doneti pojačani osećaj odgovornosti. Nekada ćete morati da birate između posla i porodice, a porodica će s pravom negodovati što prednost dajete poslovnim dužnostima. Vodolije koje imaju porodicu imaju i nekog praktičnog posla u kući. Nekada je u pitanju renoviranje, a nekada rešavanje nekog gorućeg problema. Mogući su i majstori u kući. Slobodne Vodolije bi emotivnu sreću i uzbuđenje mogle da nađu baš na polju poslovnih aktivnosti. Neka osoba iz radnog okruženja bi mogla ozbiljno da vas zaintrigira.

ZDRAVLJE: Dobar period za oporavak i promenu životnog stila. Slaba tačka je predeo donjeg stomaka. Izbegavajte tešku hranu.

SAVET: Iznenadite sebe nečim novim svakoga dana.

Foto: Shutterstock

 

Ribe - Ima li ko bolji?

POSAO: Drage Ribe, nije više važno da li je nešto teško ili ne. Možda je pre samo desetak dana nešto bilo knedla u grlu, kamen u cipeli, olovni oblak... i gle, za samo nekoliko dana kao da se sve promenilo! Ovo ne mora da znači da su se okolnosti promenile, naprotiv, sa Saturnom u vašem polju to je teško moguće. Teret je tu i dalje, problem postoji kao što je i juče postojao, ali vi sada niste više isti. Anksioznost kao da pripada nekom starom ja, kao da vi više i ne prepoznajete tu uplašenu i zabrinutu stranu ličnosti. Ovo nikako ne znači da ste postali neodgovorni i neozbiljni. Naprotiv, vi ste sada porasli, sazreli i dopustite kreativnoj energiji da vas vodi jer to je upravo ono što je prethodni period želeo da nađete, pa vas je često nemilosrdno gazio. No, ti dani su iza vas, a dani pred vama nose neke sasvim nove, iskrene i spontane uvide. Imate i želju i hrabrosti da stvarima pristupite na sasvim originalan način. Vi ste sada spremni da svaki problem propustite kroz šake, da ga sagledate sa svih strana, da ga postavite na  mesto, tamo gde i treba da bude. Do sada je problem bio slon u sobi, sada je tamo gde mu je realno mesto. Jaki ste, kreativni i sposobni da zauzdate čitav svet, a kamoli neke tamo sitne duše. Oslobodite sav potencijal, budite ono što zapravo jeste - spektakularna osoba koja s verom korača i stvara novi, bolji svet, nove, bolje okolnosti. Takvi, nemate dostojnog protivnika.

LJUBAV: Kada ste poslednji put zaista uživali? E, ovo je prava nedelja za to. Imate harizmu, imate vedrinu i imate zrelost, koja vašem šarmu daje neku neizrecivu privlačnost. Ribe koje su u vezi ili braku će uspostaviti bolju i direktniju komunikaciju s partnerom, a to će voditi ka poboljšanju odnosa. Vi ste ti koji treba da pokrenu priču u novom tonu, a partner jednostavno neće imati ni želje ni argumenata za neku raspravu. Oni koji imaju decu sada bi mogli da se posvete njima na jedan nov i originalan način, pa je ovo divan period da s decom ponovo uspostavite kvalitetan odnos, zasnovan na ljubavi i afirmativnosti. Ribe koje su još uvek slobodnog statusa sada imaju priliku da zablistaju na nekom javnom okupljanju ili proslavi. Komplimenti će biti vaša nova rutina, a vaš socijalni život sada ulazi u svoj vrhunac. Zabavljajte se, pokažite koliko ste posebni i osoba koja vam se dopada će se vrlo brzo pojaviti.

ZDRAVLJE: Budite aktivni, vežbajte i zdravstvena situacija će se sama rešiti. Oprez u vožnji i u brzini koja bi mogla da vas zanese u nekom trenutku.

SAVET: Uradite nešto za svoju dušu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)