Horoskop

OD 20. JUNA SVE SE MENJA: 3 znaka čeka čarobano leto koje će zauvek pamtiti

Da li ste među ovim srećnicima?

19.06.2024 09:01

OD 20. JUNA SVE SE MENJA: 3 znaka čeka čarobano leto koje će zauvek pamtiti
Profimedia

U četvrtak 20. juna u 10.50 nas očekuje letnji solsticij koji nas uvodi u leto i donosi potpuno drugačiju energiju u odnosu na prethodne mesece. Bićemo folusirani na stvari koje nam donose zadovoljstvo i dugo očekivani letnji odmor. Stiže nam čaroban period godine kada se snovi ostvaruju i kad je sve moguće. 

Ulazimo u fazu kad ćemo žudeti za odmorom, kako fizičkim tako i psihičkim. Posao i karijera će nam biti u drugom planu naredna tri meseca, jer ko će da radi i razmišlja po tropskim temperaturama.

U centru pažnje biće 3 znaka horoskopa koje čeka čarobano leto koje će zauvek pamtiti.

Shutterstock

Rakove čeka leto za pamćenje

Rak

S vama počinje leto, pa će ove promene prvo vas zahvatiti. Imaćete osećaj kao da ste se probudili i sve želite da osetite i iskusite. Porodica vam je na prvom mestu, ali i družanje sa bliskim prijateljima. Ovo je vreme za uživanje u posebnim odnosima, za hobi i sve ono što vam pruža zadovoljstvo u životu. Idite na odmor, slavite život i uživajte u vremenu koje provodite sa bliskim osobama. Pustite da vam oči lutaju morskim prostranstvima, duša uživa u plavetnilu i vodi koja će sprati sve ružne i gorke uspomene iz prethodnog perioda.

Lav

Vreme je da zapitate sebe šta zaista želite i da sledite svoje srce i snove. Zablistaćete kao nikad ranije, svi će vas hvaliti, a vi ćete se osećati kao kralj što i jeste. Vreme je za povezivanje s ljudima na ličnoj osnovi, sve što poželite biće moguće što će vam dati krila. Iako će vam misli leteti na sve strane vreme provedeno na poslu iskoristite da prdstavite svoje ideje i iskoristite prilike koje će vam se pružati. Ne zaboravite na one koji imaju manje od vas, pomozite im ne da bi vam se vratilo već zbog osećaja koji ostaje u grudima kad učinite neko dobro delo. 

shutterstock.com

Lavovi i Device vreme je da zablistate

Devica

Rođeni u znaku Device su vrlo precizni, organizovani i ovo je vreme kad ćete tačno znati kako da trasirate puteve svog uspeha. Smernice vas očekuju kao znakovi pored puta zato se ne plašite da intenzivno uživate u svakom trenu i životu za koji ste se izborili. Svaki korak biće promišljen i iskorišćen za jačanje iznutra, svaki događaj videćete kao šansu za napredak. Budite spremni da izdvojite vreme za produbljivanje odnosa sa članovima porodice. Oni su tu da vas podrže. Sledite svoje srce i dopustite sebi da imate iskustva koja vas čine srećnim i voljenim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)