Horoskop

MARS U BIKU - SVE SE MENJA DO 21. JULA: Život se okreće naglavačke, stižu nas karmički dugovi

Posebno će biti kritičan 16. jul, a evo i zašto.

13.06.2024 09:02

MARS U BIKU - SVE SE MENJA DO 21. JULA: Život se okreće naglavačke, stižu nas karmički dugovi
Shutterstock

Mars je planeta koja u astrologiji predstavlja pokretačku energiju, fizičku snagu, hrabrost, žestinu, strast, želju, akciju, agresivnost, bes... U prirodnom horoskopu vlada Ovnovima i Škorpijama gde pokazuje svu svoju silinu i snagu. 

Mars je 10. juna iz vatrenog Ovna, gde je vedrio i oblačio, prešao u znak Bika. Kad se nađe u ovom znaku najčešće spušta gard, a osobe rođene sa Marsom u Biku u natalnoj karti su vredne, osećajne, vrlo uporne i pragmatične, ali... 

I možda bi tako i bilo sada da se u istom znaku ne nalazi Uran koji predstavlja nagle i brze promene. On ruši sisteme, on je ekscentrik, vizionar, zanesenjak… Kada se ovakve dve planete nađu u jednom znaku jedno je sigurno - pred nama su dani kad nam neće biti dosadno. 

Kritičan 16. jul

Mnogi astrolozi smatraju da je ovo ključni period u 2024. kada ćemo biti svedoci naglih, tektonskih promena kako u svetu, tako i na ličnom planu u zavisnosti u koju kuću vam pada znak Bika

shutterstock.com

Mars i Uran u Biku donose brze i nagle promene posebno po pitanju finansija

Bikom vlada Venera koja utiče na svet finansija i novca. Kad se Mars i Uran nađu znaku kome je materijalna sigurnost važna budite sigurni da će promene i slomovi biti brzi, silovi i potpuno neočekivani. Kako Venera 17. juna prelazi u znak Raka emocije će biti prenaglašene, pa vodite računa o prorodičnoj imovini. Biće pokrenuto i pitanje nasledstva, pa ako vi ne možete da se dogovorite sve se može pretvoriti u prah i pepeo pred vašim očima. 

Egzaktna konjunkcija Marsa i Urana biće 16. jula i ovo će biti najkritičniji dan u ovom periodu. Kod mnogih će se probuditi želja za promenama, neočekivanim putovanjima, pljuštaće otkazi  i promene karijere. 

Kad je u pitanju ljubav ovo je period karmičkih susreta. To su nagle, strasne i silovite ljubavi koje nam za tren oka okrenu život naglavačke. Pustite oluju da protutnji, namirite karmičke dugove i nastavite dalje. Sudbina vas iskušava, nemojte rušiti nešto što ste godinama gradili samo zato što ste zavedeni sjajem nečijih očiju. 

shutterstock.com

Otplatite karmički dug i nastavite dalje

Karmičke susrete mnogi brkaju sa sudbinskim ljubavima što nije isto. Koliko ćete "otplaćivati" zavisi od samog duga - dan, dva, mesec, tri, pet godina... 

U ovom periodu izbegavajte nepromišljene odluke i oštre reakcije, budite oprezni sa električnim uređajima, i ništa ne radite na silu. Znate kako se kaže - sila Boga ne moli, silu Bog ne voli. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)