Horoskop

ZA OVIH 5 ZNAKOVA JUL ZNAČI NOVA LJUBAV: Mlad Mesec u Raku donosi bujicu emocija, ali samo će njima cvetati ruže

Evo šta nas očekuje početkom jula.

23.06.2024 09:01

ZA OVIH 5 ZNAKOVA JUL ZNAČI NOVA LJUBAV: Mlad Mesec u Raku donosi bujicu emocija, ali samo će njima cvetati ruže
COBRA TEAM - FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od 1. do 6. jula na nebu će se odigrati jedan od najromantičnijih tranzita u godini – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, što tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i priliku za flertovanje među parovima. Za mnoge, ovo razdoblje može postati sudbonosno, pogotovo s obzirom na to da blagi mlad Mesec u Raku koji se očekuje 5. jula, simbolizujući emocionalnu udobnost i želju za dubljim vezivanjem.

Evo kako će ovo uticati na različite znakove horoskopa:

Rak

Mlad Mesec se događa u vašem znaku, obećavajući mogućnost upoznavanja nove ljubavi, koja bi mogla biti povezana s inostranstvom ili obrazovanjem. Na primer, mogli biste sresti nastavnika, advokata ili osobu koja radi u istoj sferi kao vi. Ovaj mesec bi mogao označiti početak nečeg posebnog.

Jarac

Mlad Mesec 5. jula i tranzit Venere događaju se u vašem sektoru ljubavi, što vam može doneti priliku da upoznate nekoga posebnog. Inicijativa može doći od te osobe, možda će vas pozvati na sastanak ili ćete zajedno raditi na nekom projektu. Za Jarčeve u ozbiljnoj vezi, jul bi mogao doneti priliku za produbljivanje veze kroz razgovore i dijalog.

Bik

Vaša vladarka Venera boravi u sektoru susreta, dok Mars boravi u vašem znaku, što može značiti da ćete privući strastvenog obožavatelja. Ovo je idealan period za udvaranje i izražavanje emotivnosti.

Lav

Venera putuje kroz vaš sektor tajni, a mlad Mesec 5. jula može doneti novog obožavatelja u vaš život, čija veza za sada može biti diskretna ili se može razvijati online. Kasnije u mesecu, Venere u opoziciji sa Plutonom može doneti intenzivan susret.

Ovan

Venera započinje svoj tranzit kroz vaš sektor ljubavi 13. jula, obećavajući upoznavanje osobe koja će vas emotivno angažovati. Konjunkcija Marsa i Urana sredinom jula može doneti neočekivan susret ili izlazak koji će vas duboko impresionirati.

Ovaj period obećava emocionalnu dubinu i mogućnost za nezaboravne susrete za sve horoskopske znake. Svi koji su otvoreni za ljubav mogu se nadati romantičnom i inspirativnom mesecu jula!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)