Horoskop

APRIL DONOSI CUNAMI ENERGIJE: Pomračenja i korenite promene neće nikoga zaobići, ovi datumi su ključni!

Mesec počinje retrogradnim Merkurom, ali to nije sve što nas čeka.

01.04.2024 09:02

APRIL DONOSI CUNAMI ENERGIJE: Pomračenja i korenite promene neće nikoga zaobići, ovi datumi su ključni!
shutterstock.com

Aprilski horoskop je veoma dinamičan, sa puno izazova i neizvesnosti. Početak meseca obeležava retrogradni Merkur u znaku Ovna, što će dovesti do komplikacija u komunikaciji i povećane napetosti. Ovaj period je povoljan za preispitivanje, ali ne i za donošenje brzih odluka.

Venera u Ovnu

Od 4. aprila, Venera ulazi u znak Ovna, što povećava šanse za zaljubljivanje ili zanesenost, ali takođe može dovesti i do impulsivnih odluka, poput drastične promene frizure.

Nov Mesec i pomračenje Sunca u Ovnu

Na dan 8. aprila, dolazi do pomračenja Sunca u znaku Ovna. Ovaj period može doneti neočekivane preokrete i naglo otvaranje novih prilika. Pomračenja su poznata po svojoj snažnoj energiji, koja može doneti i korenite promene.

Ulazak Sunca u Bika

Od 19. aprila, Sunce ulazi u znak Bika, donoseći period stabilnosti i ukorenjivanja. Ovo je dobar period za fokusiranje na praktične ciljeve i postavljanje čvrstih temelja za budućnost.

Pun mesec u Škorpiji

Nekoliko dana kasnije, 23. aprila, dolazi do punog meseca u znaku Škorpije, što će doneti intenzivnu energiju za čišćenje i oslobađanje od prošlosti.

shutterstock.com

Horoskop april 2024.

Završetak retrogradnog Merkura

Od 25. aprila, Merkur direktno ulazi u znak Ovna, ali će njegov uticaj i dalje biti prisutan neko vreme, zbog čega je važno zadržati oprez i temeljno razmišljanje.


Ovaj mesec će biti pun izazova, ali će takođe pružiti priliku za lični rast i promene. Uzmite hrabrosti i budite spremni da se suočite sa svim izazovima koje vam donosi april.

Ovan: Vreme za nove početke

Ovan će biti posebno pod uticajem ovog perioda, sa naglaskom na ličnom rastu i novim počecima. Ovo je vreme za preispitivanje starih obrazaca i otvaranje prostora za nove prilike.

Bik: Stabilnost i oslonac

Ulazak Sunca u znak Bika doneće Bikovima period stabilnosti i fokusiranja na praktične ciljeve. Ovo je vreme za postavljanje čvrstih temelja za budućnost.

Blizanci: Prijateljstva i odnosi

Blizanci će tokom ovog perioda preispitivati svoje odnose i prijateljstva, te razmišljati o tome ko ih zaista podržava i inspiriše.

Rak: Oslobađanje od prošlosti

Rakovi će se suočiti sa svojim strahovima i prošlim bolima, ali će im to omogućiti da se oslobode i krenu napred ka novim putevima.

shutterstock.com

Kretanje planeta tokom aprila

Lav: Promena perspektive

Lavovima će biti potrebno da preispitaju svoje vrednosti i da prihvate nove ideje i filozofije kako bi se otvorili za nove mogućnosti.

Devica: Otpuštanje starih obrazaca

Device će se suočiti sa potrebom da promene svoje stare navike i obrasce kako bi otvorile prostor za nove prilike i promene.

Vaga: Partnerstva i saradnja

Vage će tokom ovog perioda razmišljati o svojim partnerstvima i ugovorima, te će biti važno da pronađu zajednički jezik i razumevanje.

Škorpija: Intenzivna pažnja

Škorpije će se fokusirati na svoju kreativnost i uživanje, te će biti važno da pronađu načine da se ponovo povežu sa svojim unutrašnjim detetom.

shutterstock.com

Inenzivna energija tokom aprila

Strelac: Povratak korenima

Strelčevi će se suočiti sa svojom prošlošću i porodičnim korenima, te će biti važno da pronađu način da se oslobode starih obrazaca i krenu napred.

Jarac: Izražavanje emocija

Jarčevima će biti važno da pronađu način da se izraze i pokažu svoje emocije, te da se oslobode stega i ograničenja koja su sami sebi nametnuli.

Vodolija: Vrednovanje sebe

Vodolije će se fokusirati na svoju vrednost i samopouzdanje, te će biti važno da preispitaju svoje stavove i uvere se da zaslužuju najbolje.

Ribe: Verovanje u sebe

Ribe će se suočiti sa potrebom da veruju u sebe i svoje snove, te će biti važno da odbace sumnje i strahove i krenu hrabro ka ostvarenju svojih ciljeva.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)