Horoskop

RETROGRADNI MERKUR STIŽE 1. APRILA: Ova četiri horoskopska znaka biće miljenici sreće

Do 25. aprila 2024. planeta komunikacije ići će unazad, ali to može da bude odličan period za četiri znaka Zodijaka

30.03.2024 09:01

RETROGRADNI MERKUR STIŽE 1. APRILA: Ova četiri horoskopska znaka biće miljenici sreće
Shutterstock

Retrogradni Merkur, period kada se Merkur čini da se kreće unazad na nebu, može doneti izazove u komunikaciji, putovanjima i sa tehnološkim uređajima. Međutim, neki horoskopski znaci nemaju razloga za brigu - njima će retrogradni Merkur doneti neočekivanu sreću i pozitivne promene.

Astrolozi otkrivaju da će četiri znaka Zodijaka tokom faze retrogradnog Merkura od 1. do 25. aprila biti miljenici zvezda. Takođe, svi oni koji imaju retrogradnog Merkura u natalu mogu da se nadaju pozitivnim preokretima na poslu, u ljubavi, prijateljskim i porodičnim odnosima. Horoskop u narednim nedeljama biće im izuzetno naklonjen.

Ovaj tranzit mnogi su već počeli da osećaju, a uticaj retrogradnog Merkura potrajaće desetak dana pošto se ova planeta bude vratila u normalan hod.

Ovan (21. mart - 19. april)

Shutterstock

Osobe rođene u znaku Ovna čekaju prilike za napredovanje u karijeri

Ovnovi mogu očekivati da retrogradni Merkur donese sreću u oblasti karijere. Može se desiti da se pojave nove prilike za napredovanje ili da budu rešeni dugotrajni problemi na poslu.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Shutterstock

Blizanci će biti nadahnuti ljubavlju i inspirativnim idejama

Za Blizance, retrogradni Merkur može doneti sreću kroz obnovu starih prijateljstava i veza. Takođe, mogu se javiti inspirativne ideje koje će im pomoći da reše neki problem koji ih već duže vreme muči.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

shutterstock.com

Vage čeka finansijski prosperitet

Vage bi mogle iskusiti sreću na polju finansija tokom retrogradnog Merkura. Mogu se javiti prilike za investiranje ili poboljšanje finansijske situacije. Nije isključeno ni rešavanje sudskog procesa u vezi sa nasledstvom.

Ribe (19. februar - 20. mart)

shutterstock.com

Ribe će pratiti sreća na polju ljubavi

Retrogradni Merkur može doneti Ribama sreću kroz dublje emotivne veze. Mnoge Ribe će rešiti nesporazume sa partnerom ili doživeti dublje emotivno povezivanje sa osobom koja im se dopada.

Iako retrogradni Merkur može doneti izazove, za neke horoskopske znakove to može biti vreme za pozitivne promene i neočekivanu sreću u različitim sferama života. Važno je ostati otvoren za nove mogućnosti i iskoristiti ih na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)