Horoskop

LJUBAV CVETA, TRZAVICE NA POSLU: Šta predviđa mesečni horoskop za april za svih 12 znakova Zodijaka!

Budite oprezni u periodu do 25. aprila, do kad će Merkur biti u retrogradnom hodu.

18.03.2024 09:00

LJUBAV CVETA, TRZAVICE NA POSLU: Šta predviđa mesečni horoskop za april za svih 12 znakova Zodijaka!
shutterstock.com

Posle prilično turbulentnog marta pred nama je mesec ljubavi. Prema najavama astrologa, očekuju nas brojne lagane i neopterećujuće ljubavne avanture, a previše opuštenosti može se preliti i na posao i finansije. 

Međutim, već prvog dana aprila očekuje nas retrogradni Merkur u Ovnu koji će potrajati do 24. aprila. Merkur će mnogima pomrsiti konce, biće problema u komunikaciji, sa kompjuterima, a varnice će sevati na sve strane. Za sve horoskopske znakove, a posebno vatrene, najbolje je da ćute i duboko razmisle pre nego što krenu u bilo kakvu raspravu.

Srećna Republika vam donosi veliki mesečni horoskop za april 2024. za svih 12 znakova Zodijaka.

Shutterstock

 

Ovan

Vatreni Ovnovi pod uticajem pomračenja treba da povedu računa o mogućim prevarama i finansijskim gubicima. Ovo će za vas biti karmičko vreme i šansa da promenite svoj život nabolje. Obuzdajte temperament, a sredinom meseca vas očekuje lepe vesti na poslu. Energije vatre su jače nego ikad, pa ako želite strasnu ljubav, sada je vreme za akciju.

Shutterstock

 

Bik

Pred Bikovima je period transformacije i prilika da rešite dugotrajne probleme snagom volje i dubokom introspekcijom. Možda vam se rezultati neće dopasti, ali su neophodni za lični rast. Nakon što Jupiter, planeta ekspanzije, pređe u Blizanace imaćete priliku da uvećate finasije. Više će vas interesovati izlasci s prijateljima nego emocije,  iako je ovo najbolji period godine za vas za ljubav. 

Shutterstock

 

Blizanci

Početak aprila može vam doneti razočarenje na poslu. Projekat u koji ste ulagali toliko energije i novca ispostaviće se kao čist promašaj. To će dodatno da vas motiviše da potražite novi poslovni angažman. Sačekajte da Merkur krene direktno nakon 25. aprila, pa tek onda krenite u realizaciju plana. Zvezde u aprilu će podstaći vašu opuštenu, društvenu i avanturističku stranu, a vaša spontanost i šarm će privući pravu osobu za vas. 

Shutterstock

 

Rak

Ovo je odličan mesec za saradnju sa strancima, pa ako budete imali takvu priliku nikako je nemojte propustiti. Tokom aprila imaćete više izdataka usled kvarova kućnih aparata, ali već nakon 25. aprila kad Merkur krene direktno stvari će doći na svoje mesto. Ukoliko osetite leptiriće u stomaku, ne propustite priliku da tog nekog pozovete na sastanak. Energije Ovna u aprilu poziva na odlučnost i garantuje uspeh.

Shutterstock

 

Lav

Rođeni u znaku Lava u aprilu treba da povedu računa o trošenju para, posebno u periodu do 25. aprila. Novac će vam kliziti kroz prste i bićete u čudu šta se to delilo. Ovo je pravi trenutak da uspostavite nova pravila trošenja i da se ne razbacujete kako vi to umete. Bićete samouvereni, a vaša iskrenost može da iznenadi druge. Pokušajte da što preciznije da izrazite svoje emocije kako ne biste bili pogrešno shvaćeni.

Shutterstock

 

Devica

Rođeni u znaku Device pod uticajem Merkura na sopstvenoj koži će osetiti sve probleme koje sa sobom nosi retrogradni Merkur. Sve pregovore oko posla, posebno kad su u pitanju ulaganja, ostavite za period posle 25. aprila. Ali, zato će april biti savršen mesec da izrazite svoja osećanja. Bićete hrabri i odlučni, ne sedite kod kuće, jer ćete u društvu upoznati zanimljivu osobu.

Shutterstock

 

Vaga

Ovog meseca vas očekuju brojni troškovi za rođendane, venčanja prijatelja, proslave... Pokušajte da napravite mesečnu kalkulaciju i ne nikako ne trošite više nego što imate. Ulaženje u dugove će vas skupo koštati. Pojedinim Vagama sredinom meseca sledi iznenadna promena posla, čak i ako to ne bude vaša želja. Ne brinite, sve će biti najbolje po vas. Kad je u pitanju ljubav, preuzimate inicijativu. Bićete odlučni da osvojite osobu koja vam se dopada, što će biti iznenađujuće i za vas same, a kamoli za vašu okolinu.

Shutterstock

 

Škorpija

I dok će drugi znakovi mahom kuburiti sa parama u aprilu i upadati u dugove, vi ćete ovaj turbilentan period proći mirno i bez problema. U prvoj polovini meseca ostvarićete sjajne rezultate, a vaš uspeh stići će do konkurencije, pa očekujete brojne poslovne ponude. Imaćete i sreće u ljubavi, pa ako ste sada slobodni i želite da se zaljubite, uzmite situaciju u svoje ruke. 

Shutterstock

 

Strelac

Vaši planovi za povećanje plate raspršiće se kao mehur od sapunice. Ovo nije vreme za traženje povišice, već za stiskanje kaiša. Ali, poznajući vašu prirodu to će teško ići, pa ćete posegnuti i za ušteđevinom. Klonite se tračeva na poslu, nije dobro da ih širite. Očekuje vas buran period na ljubavnom planu, brojni flertovi, pa nemojte se libiti da zadovoljite svoje apetite. Uostalom, vi ste i navikli na kratkotrajne avanture, pa samo nastavite u tom pravcu.

Shutterstock

 

Jarac

April će za Jarčeve biti vrlo uspešan na profesionalom planu. Uživaćete u plodovima svog rada i velikom uspehu, što će vam izmamiti osmeh na lice. Zvezde su vam naklonjene i sve što budete zamisli moći ćete i da ostvarite. Sredinom meseca mogući su iznenadni troškovi, recimo kvar automobila. Vodite računa kome poveravate popravku, jer su moguće prevare i novi kvarovi usled manjka stručnjosti majstora. Ako želite da upoznate nekoga, sad je pravo vreme da to i spovedete u delo. Među osobama koje vam se udvaraju nalazi se ona prava za vas.

Shutterstock

 

Vodolija

Nekontrolisanje trošenje, čemu su Vodolije skolne, nije dobro tokom retrogradnog Merkura nije dobra ideja. Umesto kupovine krpica bolje je da sebi priuštite odmor koji vam je preko potreban. Krajem meseca možete da se nađete u situaciji u kojoj ćete morati da rizikujete, a tada poslušate samo svoju intuiciju. U aprilu ćete upoznati osobu s kojom ćete imati lepu romansu tokom proleća i leta. Ljubav će osvežiti vaš život i doneti vam osmeh na lice.

Shutterstock

 

Ribe

Vama se smeši sreća ne samo na poslovnom, već i na emotivnom planu. Sreća koja vas je pratila nastavlja se i u aprilu. Očekuje vas veći novac, verovatno zaostalo plaćanje ili vraćanje negog duga. Imate jaku želju da sve podelite sa drugima, ali pokušajte da se uzdržite od preterane velikodušnosti. April nije vreme za finansijske rizike i ne bi trebalo da trošite više nego što imate. Vreme je napravite prvi korak kad je u pitanju simpatija. Velike su šanse da ćete uploviti u novu ljubav sa osobom koju ćete upoznati preko društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)