Horoskop

PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE ČEKA VELIKA SREĆA DO KRAJA MARTA: Ovnu stižu nagrade, a Ribama sudbinska ljubav

Stižu pozitivni preokreti na polju posla, kreativnosti i emocija

16.03.2024 09:02

PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJE ČEKA VELIKA SREĆA DO KRAJA MARTA: Ovnu stižu nagrade, a Ribama sudbinska ljubav
Shutterstock

Na prelasku iz zime u proleće i na početku nove astrološke godine koja nam stiže prvog dana vladavine Ovna horoskop najavljuje obilje radosti i pozitivnih dešavanja osobama rođenim u pet znakova Zodijaka. Astrolozi su već najavili da će mart biti mesec dualnosti i da ćemo čas biti veoma nadahnuti, čas osećati veliki gubitak motivacije. Ovaj rolerkoster pristupa životu zaobići će Ovnove, Blizance, Vage, Jarčeve i Ribe. Njima će u drugoj polovini marta biti ostvarene želje o kojima već dugo maštaju, a promene koje budu usledile na polju posla, ljubavi i prijateljskih odnosa biće povoljne. Negativne emocije ih neće doticati, pa će april dočekati puni optimizma i snage da žive život punim plućima.

Ovan

Shutterstock

Ovnove tokom druge polovine marta čeka lepo putovanje

U drugoj polovini marta 2024. godine, Ovnovi će biti izuzetno srećni i puni energije. Očekuje ih period kada će im se otvarati brojne prilike za napredak i ostvarenje ciljeva. Njihova upornost i hrabrost će biti nagrađeni, a moguće je i neočekivano iznenađenje koje će dodatno unaprediti njihovo raspoloženje i samopouzdanje. Probleme na poslu će rešavati s lakoćom, iako će im se u početku činiti da će morati da ulože mnogo truda i energije da bi ostvarili ono što su zacrtali. Nekim Ovnovima predstoji lepo putovanje.

Blizanci

Shutterstock

Blizancima predstoje pozitivna iznenađenja na poslovnom planu

Blizanci će u drugoj polovini marta doživeti veliku radost i zadovoljstvo. Očekuje ih period kada će se emotivni odnosi dodatno produbiti, a komunikacija sa voljenom osobom će biti izuzetno harmonična. Takođe, moguća su i pozitivna iznenađenja na poslovnom planu, što će dodatno učvrstiti njihovu sreću i optimizam.

Vaga

Shutterstock

Vage će osetiti veliki nalet kreativnosti

Vage će u drugoj polovini marta 2024. godine biti okružene pozitivnim ljudima i okolnostima, a sreća će ih pratiti na svakom koraku. Očekuje ih period kada će se osećati izuzetno inspirisano i kreativno, što će im doneti brojne mogućnosti za ostvarenje ličnih ciljeva. Takođe, podrška prijatelja i porodice dodatno će ih učiniti srećnima i ispunjenima.

Jarac

Shutterstock

Jarčeve čekaju harmonični trenuci na ljubavnom polju

Jarčevi će u drugoj polovini marta doživeti izuzetnu sreću i zadovoljstvo. Ovaj period će im doneti brojne prilike za napredak na poslovnom planu, kao i mogućnost ostvarenja važnih ciljeva. Takođe, na emotivnom planu ih očekuju lepi trenuci sa partnerom, što će dodatno učvrstiti njihovo raspoloženje.

Ribe

Shutterstock

Ribe će njihova intuicija odvesti na pravi put

Ribe će u drugoj polovini marta 2024. godine biti obasjane srećom i pozitivnom energijom. Ovaj period će im doneti brojne prilike za ostvarenje ličnih ciljeva, kao i mogućnost za nova poznanstva i zanimljiva iskustva na emotivnom planu. Mnoge Ribe će se zaljubiti na prvi pogled i to u osobu koja im je sudbinski predodređena. Njihova intuicija će biti na visokom nivou, što će im pomoći da donesu važne odluke sa lakoćom i sigurnošću i pođu putem koji im donosi uspeh.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)