Horoskop

UPOZORENJE ASTROLOGA: Ova tri znaka neka se pripaze do kraja marta, opasnost ih vreba iza ćoška! (FOTO)

Povedite računa o ponašanju na poslu, ali i šta jedete.

15.03.2024 09:01

UPOZORENJE ASTROLOGA: Ova tri znaka neka se pripaze do kraja marta, opasnost ih vreba iza ćoška! (FOTO)
Shutterstock

Mart mesec je počeo turbulentno i gotovo do poslednjeg dana biće prepun izazova. Neki će utehu od problema potražiti u alkoholu što može biti vrlo opasno po zdravlje jer neće moći da se iskontrolišu. Posle 20. marta kada Saturn bude u konjukciji sa Venerom povedite računa o hrani, jer preti opasnost od mogućeg trovanja. Svi rasipnici u tim danima će biti "kažnjeni", pa ne trošite preko mere kako ne biste upali u dugove. 

Tek posladnja dva do tri dana pred kraj meseca svi mi ćemo moći da odanhemo, jer će to biti nagovešataj nekih lepših dana koji nas očekuju od aprila. Srećna republika vam donosi koja tri znaka horoskopa treba posebno da budu oprezna do kraja marta, jer ih opasnost bukvalno vreba iza ćošća.

Shutterstock

Ovnovi neka povedu računa na poslu, posebno o sopstvenom ponašanju

 

Ovan: Problemi na poslu

Prvi na udaru biće pripadnici znaka Ovna. Navikli su da budu predvodnici, da se njihova reč sluša i poštuje, ali im sledi period problema na poslu. Pred vama je izazovan period koji će doneti brojne turbulencije na polju karijere. Astrolozi upozoravaju da bi Ovnovi mogli da se susretnu sa nekim neočekivanim preprekama na poslu. Važno je da budu spremni da se prilagode promenama i da ostanu fokusirani na svoje ciljeve. Obuzdajte svoj karakret i ne ulazite u rasprave posebno ne sa nadređenima već strpljivo sačekajte da ova bura prođe. 

shutterstock.com

Škorpije neka ne ulaze u konflikt sa partnerom

 

Škorpija: Konflikti sa partnerom

Do kraja marta Škorpije vrebaju ljubavni problemi iza svakog ćoška. Astrolozi predviđaju moguće konflikte i nesuglasice sa partnerom koji neće želeiti da čuje vaše objašnjenje, već će tvrdoglavo terati po svome što će vas dovesti na ivicu živaca. Važno je da Škorpije ostanu smirene i otvorene za komunikaciju kako bi prevazišle ove probleme. Razgovarajte, nemojte da sve skupljate u sebi da pod pritiskom emocija ne biste eksplodirali kao ekspres lonac. Prihvatite svoj deo odgovornosti za probleme u vezi ili braku, a ako se s partnerom ne može razgovarati ostavite ga da "ohladi" jer vika i svađa ništa dobro ne donosi. 

shutterstock.com

Vodolije obratite pažnju na zdravlje

 

Vodolija: Zdravstveni problemi

Vodolije bi u narednim danima trebalo da obrate posebnu pažnju na svoje zdravlje. Astrolozi upozoravaju da rođeni u ovom znaku do kraja marta mogu da imaju probleme i tegobe koje će ih uplašiti. Lupanje srca, znojenje i nervoza su signali koje vam telo šalje da je vreme da malo prikočite. Stavite sebe na prvo mesto, povedite računa o ishrani, posebno gde jedete jer preti mogućnost trovanja hranom. Više šetnje i emotivan balans biće ključni da ovaj period pregurate bez većih teškoća. Shvatite ovo kao upozorenje, preporuka je da posetite lekara radi kontroloe i što je još važnije preventive. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)