Horoskop

SUNCE I NEPTUN NAM MRSE KONCE: Stiže aspekt koji upozorava na probleme sa očevima, ali i vodom u kući! (FOTO)

Pet znakova Zodijaka posebno će biti pod uticajem planeta koje mogu da donesu nevolje.

11.03.2024 09:02

SUNCE I NEPTUN NAM MRSE KONCE: Stiže aspekt koji upozorava na probleme sa očevima, ali i vodom u kući! (FOTO)
shutterstock.com

Brojni astrološki aspekti ovog marta dobro će protresti sve znakove Zodijaka. Kako upozoravaju astrolozi, posebnu pažnju trebalo bi obratiti 17. marta, kada nas očekuje konjukcija Sunca i Neptuna u znaku Riba. 

Neptun je simbol podsvesti, ima osobinu da sve zamagljuje, navodi na preterivanje sa alkoholom i psihoaktivnim supstancama, pa treba biti posebno oprezan tih dana. Sunce je i simbol oca, pa ovaj tranzit može doneti brigu o njegovom zdravlju.

Kako je konjukcija u vodenom znaku Riba, može biti problema sa vodom u domu, sa vlagom, prokišnjavanjem... Ali, ovo je i pravi trenutak za bilo koju vrstu radova i renoviranja kupatila, samo vodite računa da vas majstori ne prevare. Srećna republika vam donosi na kojih pet znakova horoskopa će ova konjukcija imati najviše uticaja.

shutterstock.com

Ovnovi će imati naglašene emocije i empatiju

Ovan

Sunce je simbol individualnosti, volje i vitalnosti, a Neptun simbol spiritualnosti i mašte, pa ova konjukcija u Ribama može da naglasi vaše emocije i empatiju, iako vi to ne biste priznali ni za živu glavu. Više ćete biti okrenuti ka unutrašnjem nego spoljnom svetu, preispitivaćete gde ste i šta do sada postigli, tražeći put kuda i kako da nastavite dalje. Niste neko ko veruje u intuiciju, ali razmislite šta pokušava da vam "kaže" unutrašnji glas.

Bik

Kao znak kojim vlada Venera, predstavnici znaka Bika u ovom periodu mogu dobiti inspiraciju kako da neke svoje snove pretoče u javu. Ovo se posebno odnosi na one Bikove koji imaju umetničke ambicije ili se bave takvim poslom. Bez obzira na to koja je vrsta umetnosti u pitanju, astrolozi sugerišu da bi Bikovi trebalo da iskoriste trenutak. Pravo je vreme da se kroz pisanje ili slikanje oslobode strahova i stega, a da li će dozvoliti da neko pogleda u taj deo njihove duše ili ne zavisi samo od njihove odluke. 

Shutterstok

Lavovi bi u humanitarnim aktivnostima mogli da pronađu stabilnost

Lav 

Lavovi kao deca Sunca osetiće sve pozitivne, ali i sve negativne strane ovog aspekta, i to mnogo jače od drugih. U ovom znaku je i najviše šefova koji bi trebalo da budu oprezni kako ne bi pravili greške zbog sopstvene nervoze. Bićete skloni raznim teorijama zavere, posebno na radnom mestu, čak i bez povoda. To što samo vi vidite ne znači i da je sve zaista tako. Udahnite duboko i prikočite. Bavite se humanitarnim radom kako ne biste izazivali sudbinu i lakše prevazišli prepreke u ovom periodu.

Škorpije

Intuicija, lucidni snovi i vizije su nešto s čim vi živite celog života, samo što će sve navedeno u ovom periodu biti dodatno naglašeno. Škorpije ovaj deo nikome ne pokazuju, to je nešto vaše intimno i lično,i dobro znate kako da se nosite sa tim. Ovo je period kada ćete dobiti odgovore na pitanja koja vas muče već duže vreme, a put promena niti možete, niti želite da izbegnete. "Zaronite" u sebe i sve će vam biti mnogo jasnije.  

shutterstock.com

Nežne Ribe neka se drže podalje od alkohola i drugih poroka

Ribe

Neptun je vaš zaštitnik, ali i izvor vaših mnogih pogrešnih životnih odluka. On vas "tera" da lebdite po oblacima. Kad se u vašem znaku nađe u konjukciji sa Suncem može biti prilično neprijatno. To je onaj osećaj kad vam obe planete "upale svetlo" i uporno vas bude, iako vi želite da još malo spavate i sanjate. Bićete u iskušenju da spas potražite u porocima, uvereni da ćete tako moći lakše da podnesete novonastalu situaciju. Ne zavaravajte se, i sami znate koliko ste slabi, zato je bolje u te vode ne ulazite. Držite se podalje od poroka. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)