Horoskop

TURSKI HOROSKOP PREDVIĐA: Ko će imati sreće sa novcem, a koga čekaju strast i vrele avanture! (FOTO)

Ova 4 znaka će imati najviše sreće u martu 2024.

02.03.2024 09:00

TURSKI HOROSKOP PREDVIĐA: Ko će imati sreće sa novcem, a koga čekaju strast i vrele avanture! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Već sa prvim danima marta jasno je će ovaj mesec doneti brojne preokrete za većinu horoskopskih znakova. Turski horoskop savetuje oprez sa novcem i izbegavanje rizičnih investicija, ali i nagovaštava strast i ljubav koju priželjkuju predstavnici mnogih znakova.
Srećna republika vam donosi koja 4 znaka će po turskom horoskopu imati najviše sreće u martu 2024. 

Shutterstock

Bikovi neka se spreme za romantična iznenađenja

Boğa (Bik) - Romantična iznenađenja

Bikovi se bude i osećaju neverovatnu emotivnu snagu i spremnost da se otvore prema partneru. Očekuje ih period romantičnih iznenađenja i dubokih emotivnih veza. Kada su u pitanju finansije budite oprezni i ne ulazite u rizične investicije. Dva puta razmislite pre nego što otvorite novčanik da iz njega uzmete novac.

Bakire (Devica) - Lični razvoj

Za Device, mart će biti mesec introspekcije i samoposmatranja. Ovo je vreme kada će se pripadnici ovog znaka posvetiti ličnom razvoju i pronalaženju unutrašnjeg mira. Na polju ljubavi, očekuje ih stabilnost i duboka emotivna povezanost sa partnerom. Pred vama je period u kome će sreća biti na vašoj strani.

Shutterstock

Škorpije očekuje strast i avanture van braka i veze, pazite da ne budete uhvaćeni

Akrep (Škorpija) - Mesec strasti

Mart će za Škorpije biti mesec strasti i intenzivnih emocionalnih iskustava. Bez obzira da li ste muška ili ženska Škorpija vaša magnetska privlačnost nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bićete skloni ljubavnim prevarama samo vodite računa da ne bude uhvaćeni i da ovim vrelim avanturama ne ugrozite ono što imate i svoju porodicu. Kad je u pitanju novac pažljivo planirajte svoje troškove.

Balık (Ribe) - Kreativna energija

Ribe će u martu osećati snažnu kreativnu energiju i inspiraciju. Ovo je period kada će pripadnici ovog znaka biti skloni romantici i umetničkom izražavanju. Ukoliko ste u vezi uspostavićete duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerima. Na polju finansija očekuje vas stabilan period i priliv veće količine novca sa više strana. Ipak, ne brzajte sa trošenjem i razmislite pre donošenja velikih finansijskih odluka kao što je kupovina automobila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)