Horoskop

APRILSKI HOROSKOP DONOSI OBILJE RADOSTI I LJUBAVI: Ovo su najsrećniji datumi za svaki znak Zodijaka (FOTO)

Predstojeći mesec obeležiće izazovne prilike koje ne bi trebalo da propustite

27.03.2024 09:01

APRILSKI HOROSKOP DONOSI OBILJE RADOSTI I LJUBAVI: Ovo su najsrećniji datumi za svaki znak Zodijaka (FOTO)
Shutterstock

Mesečni horoskop za april 2024. donosi pregršt ljubavi i odličnih prilika za napredovanje na poslu. Iako će već prvog dana aprila krenuti retrogradni Merkur i praviti pometnju u komunikaciji, raspored ostalih planeta obećava obilje pozitivnih dešavanja.

Astrolozi su izdvojili srećne datume za april za svaki horoskopski znak i sugerišu u kojim oblastima života možete da se nadate velikim pozitivnim promenama.

Ovan

Ovnovi mogu očekivati da će im prva polovina aprila doneti iznenadne prilike za napredak u karijeri. Njihova energija će biti na vrhuncu, što će im pomoći da iskoriste svaku priliku koja im se pruži. Takođe, u ovom periodu Ovnovi će imati priliku da reše neka dugotrajna pitanja koja su ih mučila. Najsrećniji dan za Ovnove biće 14. april.

Bik

Bikovi će u drugoj polovini aprila biti posebno srećni, jer će im se pružiti prilika za putovanje ili neko novo iskustvo koje će ih inspirisati. Takođe, u ovom periodu Bikovi će biti okruženi podrškom svojih prijatelja i porodice, što će im dodatno učvrstiti osećaj sreće i spokoja. Najsrećniji dan za Bikove biće 26. april.

Blizanci

Shutterstock

Najsrećniji dan za Blizance biće 7. april

Prvi dani aprila će biti posebno srećni za Blizance, jer će im doneti nove mogućnosti za uspostavljanje dubljih emotivnih veza. Takođe, u ovom periodu Blizanci će imati priliku da se posvete svojim interesovanjima i hobijima, što će ih dodatno ispuniti radošću i doneti im zadovoljstvo. Najsrećniji dan za Blizance biće 7. april.

Rak

Rakovi će u drugoj polovini aprila doživeti poseban emotivni preokret koji će ih učiniti izuzetno srećnima. Njihovi odnosi sa partnerom, porodicom ili prijateljima će postati još harmoničniji, što će ih ispuniti radošću i srećom. Rakovi će dugo pamtiti 21. april kao dan koji će im promeniti život nabolje.

Lav

Prvi dani aprila će za Lavove biti posebno srećni, jer im stiže prilika da pokažu svoje kreativne talente i da se istaknu u društvu. Takođe, u ovom periodu Lavovi će imati priliku da se posvete sebi i svom ličnom razvoju, što će ih učiniti izuzetno srećnima, a kao poseban dan za osobe rođene u ovom znaku astrolozi izdvajaju 5. april.

Devica

shutterstock.com

Devicama će zvezde biti posebno naklonjene 24. aprila

Device će u drugoj polovini aprila doživeti poseban emotivni preokret koji će ih učiniti izuzetno srećnima. Njihovi odnosi sa partnerom, porodicom ili prijateljima će se konačno stabilizovati, a stare nesuglasice biće razrešene. Zvezde će im biti posebno naklonjene 24. aprila.

Vaga

Prvi dani aprila će za Vage biti posebno srećni, jer će im doneti priliku da ostvare neki dugogodišnji san ili cilj koji su imali. Takođe, u ovom periodu Vage će biti inspirisane da se posvete svojim kreativnim interesovanjima, što će ih učiniti izuzetno srećnima. Dan koji će pamtiti biće 9. april.

Škorpija

Škorpije će u drugoj polovini aprila doživeti poseban emotivni preokret koji će ih učiniti izuzetno srećnima. Njihovi odnosi sa partnerom, porodicom ili prijateljima će postati još harmoničniji, što će ih ispuniti radošću i ljubavlju. Poseban dan za Škorpije biće 27. april.

Strelac

Shutterstock

Strelčevi će 4. aprila iskustiti naklonost zvezda

Prvi dani aprila će za Strelčeve biti posebno srećni, jer će im doneti priliku da se povežu sa svojom duhovnom stranom i da pronađu unutrašnji mir. Takođe, u ovom periodu Strelčevi će imati priliku da se posvete svojim emotivnim odnosima, što će ih učiniti izuzetno srećnima. Poseban dan za Strelčeve biće 4. april.

Jarac

Jarčevi će u drugoj polovini aprila doživeti najlepše trenutke u međuljudskim odnosima. Prijatelji i članovi porodice će pokazati koliko im značite, a voljena osoba će vam prirediti prijatno iznenađenje. Dan kad će im sve ići od ruke je 29. april.

Vodolija

Prvi dani aprila će za Vodolije biti posebno srećni, jer će im doneti priliku da se povežu sa svojim prijateljima na dubljem nivou i da provedu kvalitetno vreme u njihovom društvu. Takođe, u ovom periodu Vodolije će biti inspirisane da se posvete svojim kreativnim interesovanjima, što će ih učiniti izuzetno srećnima. Vodolije će već od 1. aprila osetiti da su zvezde na njihovoj strani, posebno ako u natalnoj karti imaju retrogradnog Merkura.

Ribe

Shutterstock

Ribama stižu darovi s neba 23. aprila

Ribe će u drugoj polovini aprila biti posebno srećne, jer će im se pružiti prilika da se posvete svojim hobijima i interesovanjima koja ih ispunjavaju. Takođe, u ovom periodu Ribe će osetiti veliku podršku svojih prijatelja i porodice, što će im dodatno učvrstiti osećaj sreće i spokoja. Sreća će vas posebno pratiti 23. aprila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)