Horoskop

POMRAČENJE MESECA U VAGI UZBURKAĆE EMOCIJE: Ovako će uticati na sve znakove Zodijaka (FOTO)

Početak nedelje obeležiće astrološka pojava koja može da donese velike unutrašnje potrese

25.03.2024 09:01

POMRAČENJE MESECA U VAGI UZBURKAĆE EMOCIJE: Ovako će uticati na sve znakove Zodijaka (FOTO)
shutterstock.com

Pomračenje Meseca koje se odigrava danas izazivaće različite efekte na horoskopske znake. Ovo pomračenje će biti posebno značajno jer će se dešavati u znaku Vage, što će uticati na vaše odnose, odluke i emocionalnu stabilnost. Ljubav i emocije će biti posebno na udaru, pa će svi oni horoskopski znaci koji su u nestabilnim vezama ili brakovima razmišljati o raskidu ili razvodu.

Evo kako će ovo pomračenje uticati na svaki horoskopski znak.

Shutterstock

Pomračenje Meseca u Vagi donosi velike turbulencije na polju ljubavi i emocija

 

Ovan (21. mart - 19. april)

Pomračenje Meseca će doneti Ovnovima priliku da se fokusiraju na svoje emotivne potrebe. Mogu se očekivati promene u partnerskim odnosima, ali i unutrašnji rast i samospoznaja.

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi će tokom ovog perioda osećati snažnu potrebu za promenama na polju karijere. Pomračenje Meseca ih podstiče da preispitaju svoje profesionalne ciljeve i da donesu hrabre odluke. Isti izazov čeka ih i na polju ljubavi.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Za Blizance, pomračenje Meseca donosi naglašenu potrebu za introspekcijom. Biće važno da se posvete svojim unutrašnjim procesima i emocionalnom blagostanju koje su zapostavili pod pritiskom svakodnevnih obaveza. Stara ljubav će pokušati da stupi u kontakt sa vama.

Rak (21. jun - 22. jul)

Shutterstock

Mnogi Rakovi će razmišljati o raskidu ili razvodu

Rakovi će tokom ovog perioda osećati potrebu da se posvete svojim partnerskim odnosima. Pomračenje Meseca ih podstiče da budu iskreni prema sebi i svojim emotivnim potrebama. Neki Rakovi će razmišljati o tome da je raskid za njih najbolje rešenje.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Za Lavove, pomračenje Meseca donosi naglašenu potrebu za radom na sopstvenom zdravlju i blagostanju. Važno je da se posvete fizičkoj aktivnosti i ishrani. Dijeta će biti veoma uspešna ako je započnete danas.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Pomračenje Meseca će za Device doneti fokus na kreativnost i izražavanje. Ovo je period kada će biti naglašena potreba za umetničkim izražavanjem i ličnim projektima. Priuštite sebi vreme za opuštanje.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

shutterstock.com

Vage očekuju nesuglasice u poslovnom okruženju

Vage će direktno osetiti uticaj pomračenja Meseca, s obzirom da se dešava u njihovom znaku. Očekuju ih promene u partnerskim odnosima i dublje sagledavanje njihovih emotivnih potreba. Na poslu su moguće nesuglasice sa saradnicima i šefovima koji postaju sve zahtevniji.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije će tokom ovog perioda osećati snažnu potrebu za porodičnom povezanošću i emotivnom sigurnošću. Pomračenje Meseca ih podstiče da se posvete svojim korenima i porodičnim odnosima. Znate i sami - svaki put kad vas pritisnu muke, porodica je tu da vam pruži utočište.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčevi će tokom ovog perioda osećati naglašenu potrebu za komunikacijom i izražavanjem svojih ideja. Pomračenje Meseca donosi priliku za važne razgovore i stvaranje novih kontakata. Smeši vam se promena posla.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Shutterstock

Jarčevi će uživati u samoći

Za Jarčeve, pomračenje Meseca donosi naglašenu potrebu za finansijskom stabilnošću i praktičnim rešenjima. Važno je da se posvetite upravljanju svojim resursima. Samoća će vam prijati.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije će tokom ovog perioda osećati snažnu potrebu za ličnim rastom i introspekcijom. Pomračenje Meseca ih podstiče da istraže svoje unutrašnje svetove i postave nove ciljeve. Pazite samo da ne precenite svoje mogućnosti, jer vam u ovom periodu zvezde baš i nisu naklonjene.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Pomračenje Meseca će za Ribe doneti naglašenu potrebu za društvenom povezanošću i ostvarivanjem svojih ciljeva kroz saradnju. Važno je da se posvetite izgradnji podrške kroz svoje društvene krugove.


Pomračenje Meseca 25. marta će imati različite efekte na horoskopske znakove, naglašavajući različite aspekte njihovih života. Važno je da budemo svesni ovih uticaja i da iskoristimo ovo vreme za lični rast i razvoj.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)