Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DONOSI OSTVARENJE SNOVA I RASTEREĆENJE: Iskoristite darove sa neba (FOTO)

Pogledajte šta su vam zvezde priredile.

24.03.2024 18:01

NEDELJNI HOROSKOP DONOSI OSTVARENJE SNOVA I RASTEREĆENJE: Iskoristite darove sa neba (FOTO)
shutterstock.com

Poslednje nedelje marta doći će do velikih promena. Zvezde su odlučile da nam pomrse konce, te će nekim znacima ovaj period biti veoma turbulentan. Pojedini pripadnici Zodijaka naći će se pred velikim izazovima, ali i ostvarivanja velikih želja. Pripremite se na ono što sledi.

Srećna republika donosi vam detaljan nedeljni horoskop za period od 25. marta do 1. aprila.

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Ovna

Ovan - Između starih i novih pravila

POSAO: Dragi Ovnovi, srećan vam rođendan! Ovnovi će primetiti da su raspoloženiji, zadovoljniji, drugačije opažaju i shvataju stvari i da su daleko koncentrisaniji. Ovo je veoma važna nedelja za sve Ovnove jer će imati priliku da započnu nešto novo, drugačije, s drugačijim iskustvom, a možda se radi o transformaciji starog. Sve u svemu, mnogo toga će se promeniti kada su u pitanju finansijski i poslovni plan. Osobe od autoriteta će vam biti naklonjene, pa bi bilo dobro da to iskoristite. Međutim, postoje i neke stvari koje ćete morati retroaktivno da rešite, bilo da se radi o finansijama, bilo o poslu koji nije dovršen. Shvatite to kao obavezu koja je neminovna da biste mogli da idete dalje, ali je isto tako dobro da s nekim stvarima raščistite. Mogli biste otplatiti neki dug ili bi vama mogao biti vraćen. Mogli biste takođe zbog nečega biti razočarani, ali to će vam samo pokazati da ne možete sve da kontrolišete i da nije sve u vašoj moći. Do kraja aprila ćete biti potpuno rasterećeni, ali za to vreme dosta stvari treba raščistiti. Sve ide u dobrom smeru, što će vam ove nedelje biti jasno, ali ni blizu onako kako ste zamislili.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi će biti prilično budni i zauzeti raznim obavezama. Ova nedelje vam donosi i ushićenje i radost, ali i promene koje bi mogle malo da vas uznemire. Izlazite iz klišea, ustaljenih formi i obrazaca i to ponekad nije lako prihvatiti. Ali bi najbolje bilo da sve što pre prihvatite i pustite. Vikend je odličan period za viđanje s bliskim i dragim ljudima. Slobodni Ovnovi bi ovih dana mogli da se čuju s osobom iz prošlosti, ali bi to moglo da bude tajno. Inače, bićete skloni zabranjenim vezama, iluzijama i poročnim osobama, pa bi najbolje bilo da u ovom periodu ne ulazite u vezu ili odnos jer biste posle toga mogli da se razočarate. Ljubav se rađa na dalekim i skrivenim mestima ili pored vode.

ZDRAVLJE: Ovnovi bi se mogli osećati iscrpljeno, a mogući su problemi sa snom i nesanica. Povedite računa o ishrani, a naročito o piću i lekovima. Moguć je i gubitak svesti i problemi s psihom.

SAVET: Ne dozvolite da vas neki pasivni momenti deprimiraju

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Bika

 

Bik - Nove ideje

POSAO: Kod Bikova su se pokrenule mnoge ideje i planovi, pa su rastrzani na sve strane, što njima nikako ne prija. Previše poslova, ljudi, razgovora moglo bi ih nekada opterećivati, pa će želeti da se, s vremena na vreme, povuku i osame. Zato će neki Bikovi poželeti da uzmi odmor i predahnu malo. Oni koji će ipak nastaviti s radom moraće da se uklope sa svim obavezama i dužnostima. Opet, s druge strane, prijaće im što su se napokon aktivirali i pokrenuli. Ono što bi moglo da im smeta jesu neke nejasne i nedefinisane stvari koje će im se dešavati. Najbolje bi bilo da ostavite više vremena za posmatranje i razmišljanje, naročito kada se radi o važnim stvarima. Prijatelji, poznanici i bliski saradnici igraće važnu ulogu kad su vaše odluke i postupci u pitanju, a ova godina donosi posebni snagu i jačinu da izgurate neke planove. Moguće su oscilacije i iznenadne promene plana, ali i zrele i mudre ideje koje će se lakše prihvatiti kod drugih ljudi. Ne borite se s problemima, već ih prihvatite mirno i bez tenzije.

LJUBAV: Bikovima neće biti fokus na emotivnom planu, ali to ne znači da se na tom polju ništa neće dešavati. Mogli biste spontano uneti neko osveženje, snagu i jačinu u odnos i biti oslonac kada je to najpotrebnije. Najvrednije u vašem odnosu će biti sloboda i poverenje i razgovori koji, bez obzira na to da li imaju konkretno rešenje, neće biti teški i zamorni. Moguće je da ćete zajedno doći do nekih rešenja i biti veoma iskreni jedno prema drugom. Vikend je odličan da vreme provedete s bliskim i dragim ljudima i uživate. Slobodni Bikovi osećaju pojačane emocije prema osobi koja dolazi iz okruženja prijatelja ili ste je upoznali preko prijatelja. Moguće je da se radi o osobi koja je u isto vreme veoma neobična i osećajna, što će vas posebno privući. Izlazite iz klišea i uobičajnih obrazaca, što će vam dati priliku da napravite iskorak kad je ljubav u pitanju.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali probajte da ne preterujete u hrani i piću. Više se krećite i dovoljno spavajte.

SAVET: Nešta ne morate da radite pod pritiskom

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Blizance

Blizanci - Korak više

POSAO: Blizanci će ove nedelje osetiti snažnije i jače oscilacije, a sve zbog potrebe da se nešto redefiniše i promeni. Neki Blizanci bi mogli započeti novi posao, neki u okviru starog započeti nešto potpuno drugačije, a neke očekuje poslovno putovanje. Bitno je da znate da sve što sada započnete možda se neće toliko videti na fizičkom planu, ali će se iz nedelje u nedelju sve više razvijati. Unosite novu energiju i dinamičnije događaje, što će delovati pozitivno na ostale saradnike i ljude sa kojima poslujete. Ovo je vrlo dobar period za nove pregovore, ugovore i uvećanje zarade, pa ako ste planirali da tražite povećanje plate ili ste se dvoumili da li da započnete novu saradnju, sada više nema dileme. Događaji tokom marta i aprila su ključni za ovu godinu. Postojaće momenti koji bi mogli biti iracionalni nekim osobama, ali ćete vi jako dobro moći da sve opravdate. Dodatno ćete se angažovati i probati da napravite ozbiljnije pomake. Početkom nedelje postoji mogućnost da ćete raditi nešto u tajnosti ili ćete morati da krijete informacije dok ne dođe vreme da se one obznane. Radi se o iznenadnoj i veoma isplativoj ponudi. Očekujte lepe vesti od jednog roditelja ili člana porodice. Moguća je poseta rođaka ili prijatelja koji živi daleko.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Blizanci će imati mnogo i ideja i predloga, a moguće je da i sami neće znati šta hoće, pa će se rasplinuti na više strana. Važno je da ne vršite pritisak na bliske osobe već da pustite da one same donesu odluku koliko god se vama one sviđale. Iako nećete želeti da izneverite partnera, moglo bi to da se desi nesmotreno, pa povedite računa i ne brzajte. Neki Blizanci bi mogli da povedu voljenu osobu na nezaboravan put, dok će neki na drugačiji način doživeti avanturu. Slobodni Blizanci bi srodnu dušu mogli da pronađu u poslovnom okruženju ili na putovanju, a neki bi mogli da uđu u tajnu vezu sa kolegom ili koleginicom. Biće dosta oscilacija ovih dana, ali morate da znate i da imate neki vid odgovornosti.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše biste mogli imati problema s kičmom i leđima. Moguća je zbog nepažnje povreda skočnog zgloba i prstiju na nogama.

SAVET: Nemojte da se osećate iznevereno ako neko povuče drugačije poteze nego što ste očekivali

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Rakove

Rak - Nepredvidivi uticaji koji donose rasterećenje

POSAO:Rakovi će imati potrebu da budu odgovorni, tačni i precizni kad su bilo kakvi dogovori u pitanju, što će biti vrlo povoljno po njih. Imaćete mnogo dobre uvide i brze zaključke, pa možete očekivati potpisivanje nekog važnog ugovora, a neki Rakovi bi mogli započeti novi posao. Bićete poštovani od drugih ljudi, što će vam posebno dati vetar u leđa i samopouzdanje. Nekima pak možete delovati nametljivo i bučno, ali to neće uticati na vas i vaše poslovanje. Mogli biste uvesti neke navike ili novine kad je posao u pitanju, a neke Rakove očekuje poslovno putovanje. Emocije i misao će igrati ključnu ulogu ovih dana, a to će se mnogo dobro odraziti na vaše finansije. Mnogi Rakovi će biti u prilici da podignu primanja na viši nivo, dok će oni koji su na položaju svojim zaposlenima povećati platu. Pored prilika koje budete imali, možete naići i na test da li ste dovoljno o zreli, mudri i spremni da prevaziđete ego i neke emocije. Promene vam svakako dolaze, ali vi treba da prepoznate dublje razloge.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi će imati snažno iskustvo. Moguće je da ćete podržati partnera čak i u nečemu s čim se ne slažete, što će dodatno učvrstiti vaš odnos. Rakovi koji se nalaze u lošem i toksičnom odnosu ipak bi mogli produbiti nerazumevanje i konflikte, pa bi najbolje bilo da ne upadate u vatru i reagujete ishitreno. Ako ste podlegli nekim šablonima, moraćete da ih se oslobodite. Sve će se događati spontano, a vi i partner ćete se rasteretiti. Vikend vam pruža mogućnost da uživate ili čak negde otputujete. Slobodni Rakovi bi mogli upasti u previše fizički i materijalni identitet i to bi moglo da ih čini isuviše napadnim, što bi moglo da odbije neke osobe. Imate naglašen osećaj za slobodom, pa i niste zainteresovani za ulazak u ozbiljnu vezu, ali bi mogle da vam promaknu osobe s kojim biste se povezali na duhovnom nivou. Ne trošite isuviše vremena na zabavu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema, ali su vam slabe tačke butine i kolena. Ne preterujte i ne prenaglašavajte stvari.

SAVET: Uspostavite kontakt sa sobom, pa tek onda s drugima

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop za Lavove

Lav - Suočavanje sa sobom

POSAO: Lavovi će ove nedelje imati dubinska preispitivanja, koja neće biti nimalo laka, ali će doći do važnog rasterećenja. Uspeli ste mnogo toga da izdržite i istrpite, a u nekim trenucima biste mogli biti zbunjeni. To može dovesti do nesigurnosti i razdražljivosti, ali ćete ove nedelje dobiti više samopouzdanja i osećaj da ste korisni, što će Lavovima mnogo značiti. Uložili ste mnogo truda, pa nema potrebe da sumnjate u sebe. Oko 28. marta ćete dobiti potvrdu drugih ljudi ili rezultat. Drugi će želeti da sarađuju s vama, a mnogi odnosi će postati mnogo lakši. Mnogi Lavovi prolaze kroz period katarze, pa su sve ove oscilacije neminovne. Finansije će takođe biti u fokusu ove nedelje, pa bi mnogi Lavovi mogli da se odluče na pozajmicu ili podizanje kredita. Potrebna su vam sredstva za neko ulaganje, a nije isključeno da ćete se baviti nasledstvom ili nekretninama, pa ćete tu imati neke troškove ili gubitke. Mogući su iznenadni i nepredviđeni troškovi ili bi cena nekog proizvoda ili usluge mogla biti veća nego što ste mislili. Ne plašite se daljeg ishoda i izazova, već probajte da se suočite sa strahovima i neprijatnostima na koje nailazite. Imate zaštitu, a treba i da verujete u sebe.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi bi mogli imati izazove i biti prilično osetljivi. Mogući su napadi ljubomore i panike, ali, pre svega, treba da znate da nemate jasnu sliku i ne vidite stvari na pravi način. Možda je pravo vreme da se preispitate i probate da budete iskreniji prema sebi i bliskim osobama. Moguće je da ćete primetiti da se partner ponaša drugačije nego inače, ali, umesto što pravite projekcije, probajte da saznate da li je sve u redu. Moguće je da ste osetljiviji i emotivniji, pa ćete prolaziti kroz ozbiljan test, i vi i bliske osobe. Slobodni Lavovi bi mogli upasti u zamku osobe s kojom su nekada bili u vezi, a koja je trenutno zauzeta. Probajte realnije da sagledate situaciju i ono što vam ta osoba govori. Budite iskreni i vodite se istinom, budite spontani i probajte da se dovedete u balans. Moguća je veza s kolegom ili osobom koju poznajete preko posla.

ZDRAVLJE: Ovo je veoma izazovan period, kada bi trebalo da obavite neke preglede i kontrolu. Kod nekih Lavova je moguća čak i intervencija i upale. Slaba tačka su vam reproduktivni organi, koža, žlezde, stomak, ali i psiha. Vrlo ste napeti i nervozni i prenosite nervozu na druge ljude. Ne pravite nepotrebnu tenziju, opustite se uz toplu kupku, bazen, reku, more ili čašu vina.

SAVET: Vodite računa, pre svega, o svom zdravlju

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop za Device

Devica - Pojačana odgovornost

POSAO: Devicama su i dalje u fokusu međuljudski odnosi, kontakti i izlazak u javnost, u zavisnosti od toga kojim poslom se bave. Vaša ideja, proizvod ili rad mogao bi da ugleda svetlost dana i vidi ga veći broj ljudi. To će vrlo pozitivno delovati na vas jer ćete dobiti pažnju drugih i biti uticajni u svom domenu. Međutim, postoje neke stvari zbog koje ćete biti u prilici da rizikujete i reagujete na specifičan način. Obuzimaće vas čudna hrabrost, snaga i jačina, a bićete svesni da vam dolaze drastične promene, koje ćete ovog puta oberučke prihvatati. Priklonićete se nekim ljudima ili procesima koji su stabilni, a u isto vreme čudni i neobični. Neke Device bi mogle ostvariti saradnju s inostranstvom, a neke očekuje poslovno putovanje, koje će im dati jedno novo iskustvo. Device kojima je u fokusu obrazovanje imaće dosta uspeha, pa studenti mogu da očekuju pozitivan ishod. Takođe, moguća je saradnja saosobama s kojima su ranije poslovale, a nije isključeno ni doškolovavanje, seminar ili dodatna edukacija. U svakom slučaju, imaćete dosta prilika koje treba da prepoznate i prihvatite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Device će ove nedelje organizovati nešto lepo i značajno za celu porodicu. Osećaćete posebne emocije i biti zadovoljni što konačno neke stvari mogu da se realizuju. Neko bi mogao da vam skrene pažnju, da savet ili pomogne da nešto radite bolje, a vi ćete to oberučke prihvatiti, što ranije nije bio slučaj. Želećete da budete korisni i prikloniti se nekim stvarima ili situacijama. Neke Device očekuje zanimljivo putovanje ili planiranje istog. Ako ne naiđete na razumevanje partnera i niste kompatibilni, moglo bi da dođe do razmirica i kritika, a onda treba da se preispitate da li je ta veza za vas. Slobodne Device bi mogle utehu da pronađu u nekome s kim su već bile u prošlosti ili se možda radi o osobi s većom razlikom u godinama. Može vam se javiti neko ko živi daleko ili koga niste dugo videli.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema s bubrezima i infekcijama. Moguć je pesak u bubregu i upale. Obavite preglede i kontrole.

SAVET: Ne kritikujte druge ako vam ne pomažu, a vi to njima činite

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop za Vage

Vaga - Više obaveza

POSAO: Vagama su u fokusu događaji na poslovnom planu, kao i svakodnevne obaveze i navike. Mnogi pripadnici bi želeli da uspostave balans, pa će morati dodatno da se angažuju, kontaktiraju s više ljudi i aktiviraju se više nego inače. Osetićete da su dešavanja intenzivnija, a mnoge Vage bi mogle imati više posla nego inače. Moguće je da ćete dobiti priliku da radite nešto dodatno, pa ćete morati bolje da se organizujete da biste sve postigli. Prijaće vam nove obaveze, a naročito ako se bavite kreativnim poslovima. Imaćete priliku da sarađujete s iskusnim ljudima ili s osobama s kojima ste već radili. Možda će vam smetati što nešto morate da radite prema nekim pravilima ili šablonu, ali to će vam pomoći da steknete značajno iskustvo i sagledate drugačiji pristup poslu. Imaćete potrebu da uvedete nešto novo i funkcionalnije, ali za to je potrebno vreme i određen sled događaja. Imaćete izraženu intuiciju, pa kada ste u dilemi, slobodno se oslonite na nju. Neki ljudi bi mogli biti nestrpljivi i u nekim momentima vršiti pritisak na vas, što vam nikako neće prijati, ali probajte da iz svake situacije izvučete pouku.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage će osetiti promene, koje će početi od ove nedelje. Neke situacije će postati jasnije, a ćete se osećati bolje i harmoničnije. Iako možda niste mogli da nađete zajednički jezik kad su neke obaveze u pitanju, između vas će biti posebna bliskost. Neki parovi bi mogli doneti veoma značajne i krupne odluke i prolaziti kroz veoma važne procese. Neki neće moći lako da izađu iz ustaljenih šablona, što bi moglo da ih pritiska i čini nervoznim. Slobodne Vage bi srodnu dušu mogle da pronađu u poslovnom okruženju. Neko vam se već neko vreme dopada, ali se niste usudili da to pokažete, međutim, ove nedelje biste mogli biti otvoreniji i učiniti prvi korak. Bićete opušteniji i fleksibilniji, a moguće je da ćete uraditi nešto što nije tipično za vas.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema sa stomakom. Moguć je tup bol, koji će vam jasno ukazati da treba da posetite lekara. Ne ignorišite simptome. Ove nedelje biste se mogli razočarati u nekoga ili nešto, ali bi trebalo da pronađete izlaz i bolji način funkcionisanja.

SAVET: Sve što vam se dešava i otvara je zbog toga da biste bili posvećeniji.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop za Škorpije

Škorpija - Iskreniji pristup

POSAO: Škorpije su veoma kreativne i inovativne u ovom periodu, ali će ove nedelje biti malo organizovanije i objektivnije kad su poslovne obaveze u pitanju. Neki događaji će biti jače izraženi, što će doneti neke karakteristične novine. Otvaraju vam se neke nove situacije, a kod nekih Škorpija i novi poslovi. Moguće je da ćete sarađivati s nekim novim mladim ljudima i osobama koje su veoma dobre u svom poslu. Međutim, vi ćete i te kako izdominirati i naći načina da se nametnete. Neki bi pak mogli da uđu u sukob s kolegama s posla, ali bi, pritom, trebalo da vode računa šta i pred kim pričaju. Ne brzajte sa zaključcima i odlukama i probajte da prvo sve dobro isprocesuirate i proverite. Moguće je da će se dogoditi neke stvari koje niste dobro videli i procenili. Takođe, nije isključena saradnja s osobama iz prošlosti ili ćete često sretati i komunicirati s nekim koga niste dugo videli. Biće vam važna stabilnost drugih ljudi, pa ćete se u pojedinim trenucima založiti za saradnike i biti neko ko pokreće pozitivnu energiju. Više ćete izlaziti, družiti se i kretati, ali pazite da ne preterate s hedonizmom. Finansijska situacija je veoma dobra, ali ćete morati nešto da isplaćujete ili vraćate dug.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije će imati posebnu nežnost i pažnju prema partneru i bliskim osobama. Pokazaćete svojim primerom da nemate problem da prihvatite drugo mišljenje i stav, ali ćete isto tako tražiti da vam se istom merom uzvrati. Nesebično ćete pokazivati nežnost i iskreno prihvatiti drage osobe. Deca će igrati važnu ulogu u ovom periodu, pa ćete više pažnje posvetiti njima i njihovim potrebama. Slobodne Škorpije bi mogle biti tajno zaljubljene u osobu koja je na položaju ili živi u drugom gradu. Moguća je ljubav na daljinu ili preko društvenih mreža. Zračićete i privlačiti osobe suprotnog pola, ali isto tako možete biti izmanipulisani, pa ne verujte u sve ono što vam se kaže.

ZDRAVLJE: Škorpije bi najviše problema mogle da imaju s kardiovaskularnim sistemom i pritiskom.

SAVET: Ne žurite i ne srljajte.

Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop za Strelčeve

Strelac - Vapaj duše

POSAO: Strelčevi će ove nedelje imati potpuno drugačiju percepciju i pogled na stvari koje se dešavaju oko njih. Mnogo toga će vam biti jasnije i definisanije, a neki Strelčevi bi mogli da započnu novi posao. I pored nekih turbulentnih dešavanja, bićete opušteni i pozitivni, a neki ljudi bi mogli da prepoznaju kvalitet koji imate i ponude vam saradnju. Moguće je da ćete biti u kontaktu sa starim kolegama ili ćete započeti saradnju s nekim koga dugo poznajete. Neke stvari na koje ste dugo čekali će doći sa zakašnjenjem, ali ćete se svakako obradovati i iznenaditi. S druge strane, neki saradnici bi vam mogli zameriti na ponašanju i stavu i udaljiti se od vas. Moraćete da povlačite nove poteze i vodite računa da ne izgubite neke ljude. Mnogi Strelčevi će se baviti privatnim biznisom i renoviranjem poslovnog ili privatnog prostora. Neki bi mogli dobiti nove kolege i saradnike, a neki drugačije poslove. Ovo će biti burno proleće, a ovo je samo početak i najava događaja koji vas očekuju. Ali, pre svega, treba da shvatite koje ste greške pravili i šta je ono što treba da promenite unutar sebe. Finansijska situacija bi mogla da bude nestabilna i promenljiva, a mogući su i neki dugovi ili neplanirani troškovi. Jedan od roditelja će biti u fokusu.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi će se baviti nekim porodičnim problemima i propustima koji su sada došli na naplatu. Uspećete da rešite neke stvari koje su se zakomplikovale i rešite dokumente koji su vam pravili probleme. Jedan od članova porodice, partner ili dete i događaji vezani za tu osobu će vas posebno prodrmati, pa ćete morati da se pozabavite s nekim starim problemima. Ove nedelje će mnogo toga biti jasnije, samo je važno da se ne zaglavite u prošlosti i funkcionišete po starim principima. Slobodni Strelčevi su povređeni i emotivno uzdrmani od osobe iz prošlosti koja se i dalje provlači kroz njihov život. Moguće je da ste razočarani, ali i da ne vidite dobro situaciju u kojoj se nalazite niti osobu o kojoj maštate.

ZDRAVLJE: Strelčevi bi mogli imati problema s upalama, raspoloženjem i depresijom.

SAVET: Ovo je period transformacije i sve je za vaše dobro, koliko god se vama činilo suprotno.

 

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Jarčeve

Jarac - Pripremna faza

POSAO: Jarčevi će ove nedelje praviti rezime kad su neki poslovni planovi u pitanju. Možda vi još ne vidite da se dešava nešto specijalno, ali ćete svakako ove nedelje napraviti podlogu i uvertiru za sve ono što vas očekuje. Ovo je naročito važno za sve Jarčeve koji se bave privatnim biznisom. Mnogim Jarčevima su finansije u fokusu, ali moraju biti spremni da će morati nešto i da ulože ako hoće da uvećaju zaradu. U suprotnom, mogli bi imati ozbiljne gubitke. Fokusirajte se na ono što radite i sve dobro proverite da vam ne bi promaklo nešto važno. Stare vrednosti, stari poznanici ili prijatelji će vam biti od velike koristi i pomoći i doneće neke rezultate koji nisu samo materijalni. Pokrenuli ste se i to u pravcu koji ste najmanje očekivali. Važno je samo da ništa ne radite ishitreno i pre vremena, već da se sve polako odvija samo od sebe i postepeno. Komunikacija će takođe igrati važnu ulogu, pa ćete više nego inače obavljati razgovore, imati sastanke, razmenjivai mejlove... Spoj starog i novog i okolnosti koje će se same nametnuti podići će poslovanje na drugi nivo, a vi ćete biti zadovoljni. Moguće je i kraće putovanje i češći susreti s braćom, sestrama i rodbinom.  

LJUBAV: Na emotivnom planu kod zauzetih Jarčeva ovo će biti veoma specifična nedelja, kad će se dešavati vrlo neobične i nesvakidašnje stvari. Neki pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da pomognu partneru ili bliskoj osobi u svom okruženju. Vama će to biti veoma lako i jednostavno, a drugima veoma značajno i važno. Primetićete da ste empatičniji i osetljiviji nego inače, a to je za vas u ovom periodu očekivano. Slobodni Jarčevi bi takođe mogli osetiti pojačane emocije prema osobi koju dugo poznaju ili su čak bili u emotivnoj vezi ranije. Mnogi Jarčevi bi tokom ove nedelje mogli započeti emotivnu vezu koja obećava stabilnost i dugotrajnost. 

POSAO: Jarčevi će ove nedelje osetiti veliko olakšanje jer će otpustiti neke obaveze i navike. Moguće su povrede prstiju i ruku, pa budite obazrivi prilikom korišćenja nekih oštrih predmeta.
 
SAVET: Ugodite sebi, imate pravo i na to.

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Vodolije

Vodolija - Priprema za podizanje na viši nivo

POSAO: Vodolije će ove nedelje steći neke uvide koji će im i te kako biti značajni u narednom periodu. Razgovori, pregovori i komunikacija biće od velikog značaja jer ćete tako dovesti stvari u bolju organizaciju i postići veoma dobre rezultate. Isto tako, treba da znate da se još neće dogoditi ništa epohalno, pa da treba da budete strpljivi. Potrebno je da napravite osnov da bi sve profunkcionisalo kako treba. Vodolije koje se bave privatnim biznisom trenutno su u fazi ulaganja i postavljanja na zdrave noge, pa im se može žuriti da se to dogodi što pre, ali ništa ne može pre vremena. Potrebno je da se oslobodite nekih starih obrazaca i načina na koji ste funkcionisali da biste mogli da funkcionišete bolje i lakše. Međutim, moguće su i neke nepredvidive okolnosti i situacije koje bi mogle naglo da vas trgnu ili vam čak pomognu. Iako vaša očekivanja nisu još zadovoljena, polako i sigurno idete ka cilju. Moguće je i kraće putovanje i lepe vesti od jednog roditelja.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vodolije će imati dosta stabilniji i otvoreniji odnos. Osećaćete posebnu bliskost, ali i spontanost, pa možemo reći da je ovo, pre svega, prijateljski odnos. Niste samo partneri u emotivnom odnosu, nego na svim poljima, što će se pokazati u narednom periodu, a od ove nedelje je samo početak takvih relacija. Neke Vodolije su trenutno u adaptaciji doma, neke pokreću privatan biznis, a neke očekuje preseljenje, to sve zavisi od vašeg individualnog horoskopa. Slobodne Vodolije u svom bliskom okruženju imaju osobu s kojom imaju posebnu relaciju. Simpatije su obostrane, ali postoji neka prepreka, tajna ili nedefinisana sila koja ih trenutno drži na distanci. Moguće je da se u vaš život vratila osoba iz prošlosti, a moguće je i da se radi o nekome s velikom razlikom u godinama. Sve u svemu, niste baš načisto kojim putem da krenete, pa se možete osećati bezvoljno i dezorijentisano jer je osoba koju zaista želite daleko.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s grlom i upalama. Ne konzumirajte hladne napitke.

SAVET: Probajte da budete što koncentrisaniji

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Ribe

Ribe - Ostvarenje najdubljih snova

POSAO: Vi ste trenutno miljenici univerzuma, pa biste mogli da osećate intenzivniju energiju i više procesa i događaja nego inače. Jedno je sigurno, nijedna Riba neće sedeti skrštenih ruku, pa makar se sve dešavalo samo u njima. Imaćete bolju komunikaciju i bolje prepoznati kvalitet u interakciji s drugim ljudima. Moguće je da će vam se ostvariti neke davne želje o kojima ste samo sanjali, a sada su vam nadohvat ruke. Lično iskustvo doneće promene, novi stav i princip. Takođe, dobićete mogućnost da se iskažete i pokažete neke svoje ideje, zamisli i radove. Mnoge Ribe su na korak da urade neke veoma zrele stvari i dugotrajne, što vam je u ovom trenutku najvažnije. Bićete prepoznati kao mudra, odgovorna osoba, koja je zasluženo dobila prostor da se iskaže. Sve to će biti još značajnije, jer niste opterećeni šta će drugi reći ili misliti. Neke Ribe će obuzeti posebno ushićenje zbog informacija koje će dobiti. Braća i sestre će takođe igrati važnu ulogu, pa su moguće i lepe vesti od njih. Kraće putovanje i poslovi će takođe biti izvesni, a važni datumi su 25, 28. i 31. mart.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Ribe će stvarati novu relaciju s bliskim i dragim ljudima. Pružićete nove šanse i prilike jedno drugom, ali ćete, pre svega, raditi na bliskijem i iskrenijem odnosu. Zbog toga bi neke stvari mogle da budu izrečene koje nikada nisu, neke tajne bi mogle biti otkrivene, ali sve u cilju iskrenijih i otvorenijih odnosa. Neke Ribe očekuje zajedničko putovanje, posle kog ništa više neće biti isto. Moguće su veridbe, donošenja odluka o zajedničkom životu ili braku. Imate dosta ljudi u okruženju koji će vam pružati podršku. Slobodne Ribe maštaju o osobi koja je daleko, nedokučiva ili nedostižna, a ne vide da se pored njih nalazi neko ko i te kako, zavređuje pažnju. Moguće je da ste bili povređeni i da iz te patnje ne možete lako da izađete, ali probajte da date šansu nekim dragim osobama. Oslobodite se starih vrednosti i napravite novi korak u svom životu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s glavoboljom i psihom. Moguća je vrtoglavica. Izbegavajte preterano konzumiranje alkohola i lekova.

SAVET: Oslobodite se navika koje nepovoljno utiču na vas.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)