Horoskop

MARS JE UŠAO U RIBE I POČINJE DA PRAVI POMETNJU: Evo šta će doneti svakom znaku Zodijaka! (FOTO)

Planeta akcije i energije u znaku empatičnih i sanjivih Riba zadužena je za inspiraciju, ali i neočekivane poteze kojima ćemo iznenaditi okolinu

24.03.2024 09:02

MARS JE UŠAO U RIBE I POČINJE DA PRAVI POMETNJU: Evo šta će doneti svakom znaku Zodijaka! (FOTO)
pixabay.com/darksouls1

Mars je planeta akcije, energije i motivacije, a kada se nalazi u znaku Riba, donosi sa sobom posebnu dinamiku i uticaj na horoskopske znakove. Ova planeta ušla je u znak Riba 23. marta i boraviće tu do 30. aprila 2024, donoseći potrebu da se osamimo i preispitamo dosadašnje sisteme vrednosti.

Mars u Ribama može doneti dublje emotivno iskustvo i povezanost sa duhovnim svetom za sve horoskopske znakove, podstičući ih da istraže svoje unutrašnje svetove i da se povežu sa svojom intuitivnom prirodom.

Horoskop najavljuje da su promene na vidiku; posle ovog tranzita mnogo toga neće biti isto. Pogledajte šta astrolozi najavljuju tokom boravka Marsa u znaku Riba za svaki horoskopski znak.

Ovan

Shutterstock

Ovnovi će postati saosećajniji

Mars u Ribama može doneti Ovnu izazove kada je reč o jasnoći i odlučnosti. Ovnovi se obično oslanjaju na snagu i direktnost, ali sada mogu osetiti potrebu da uspore i prigrle svoju intuiciju. Ovo ih može učiniti manje agresivnim i više saosećajnim prema drugima.

Bik

Bikovi mogu osetiti pojačanu kreativnost i emotivnost pod uticajem Marsa u Ribama. Ovo može dovesti do snažne želje za umetničkim izražavanjem i dubljim povezivanjem sa svojim osećanjima. U ovom periodu budite oprezni i dobro proverite svaku informaciju koja bude stigla do vas, jer postoji mogućnost da budete prevareni.

Blizanci

Mars u Ribama može dovesti do povećane potrebe Blizanaca da se fokusiraju na duhovni razvoj i samoprihvatanje. Mogu osetiti potrebu da se udalje od površnih razgovora i istraže dublje teme. Neki prijatelji će vas razočarati.

Rak

shutterstock.com

Rakovima prete neprilike u poslovnom okruženju

Rakovi mogu osetiti pojačanu empatiju i saosećajnost prema drugima. Mars u Ribama ih može podstaći da se više posvete brizi o drugima i da pruže emocionalnu podršku. Nekim Rakovima prete neprilike na poslu. Pre nego što se upustite u raspravu proverite da li ste sve uradili kako treba.

Lav

Mars u Ribama može dovesti do toga da Lavovi osete potrebu da se povežu sa svojom intuicijom i unutrašnjim vođstvom. Mogu se osećati inspirisano da istraže svoju duhovnu stranu i da se otvore za dublje razumevanje sebe i sveta oko sebe. U ovom periodu odlazak na put mogao bi da vam donese nevolje.

Devica

Device pod uticajem Marsa u Ribama mogu osetiti potrebu da se oslobode strogih pravila i očekivanja, i da prihvate više spontanosti i kreativnosti u svom životu. Ovo ih može podstaći da se povežu sa svojim osećanjima na dubljem nivou i da priznaju sebi šta ih guši, a šta ih zaista čini srećnim.

Vaga

Mars u Ribama može doneti Vagama pojačanu intuiciju i osećaj za lepotu. Mogu osetiti potrebu da se izraze kroz umetnost i da se fokusiraju na harmoniju u svojim odnosima. Dok je Mars u Ribama, postojaće ograničenja da neke poslovne ideje sprovedu u delo.

Škorpija

shutterstock.com

Škorpije će za vreme boravka Marsa u znaku Riba istraživati svoje emotivne blokade

Škorpije pod uticajem Marsa u Ribama mogu osetiti pojačanu emocionalnu dubinu i ranjivost. Ovo ih može podstaći da istraže svoje emotivne blokade i da se otvore za isceljenje na dubljem nivou. Taj proces neće biti nimalo lak, ali će Škorpije biti spremne da prođu kroz njega, svesne da im je to neophodno.

Strelac

Strelčevi mogu osetiti pojačanu inspiraciju i duhovnu povezanost pod uticajem Marsa u Ribama. Mogu se osećati privučeni duhovnim praksama i istraživanjem različitih filozofija. Mnogi Strelčevi će poželeti da otputuju i da na miru zavire u svoju dušu, daleko od svega i od svih.

Jarac

Mars u Ribama može doneti Jarčevima potrebu da se povežu sa svojim snovima i intuicijom. Mogu osetiti pojačanu emotivnost i želju da istraže svoje unutrašnje svetove. Na poslu će biti pomalo odsutni, ali se to neće odraziti na rezultate. 

Vodolija

Shutterstock

Vodolije će odustati od nekadašnjih prioriteta

Vodolije pod uticajem Marsa u Ribama mogu osetiti pojačanu saosećajnost prema drugima i želju da doprinesu humanitarnim naporima. Ovo ih može podstaći da se povežu sa globalnim pitanjima i da se angažuju u aktivizmu. To će ih oplemeniti i naterati da neke stare prioritete stave u drugi plan.

Ribe

Mars u Ribama može doneti Ribama pojačanu emotivnost i intuiciju. Mogu se osećati inspirisano da istraže svoje snove i da se povežu sa svojom duhovnom stranom. Mars u Ribama u kombinaciji sa Saturnom koji boravi u vašem znaku daće vam snagu da na neke stvari stavite tačku i da ne osetite kajanje zbog toga.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)