Horoskop

OTVORITE OČI - LJUBAV VAS ČEKA IZA ĆOŠKA: Kineski horoskop otkriva koja 4 znaka će zadesiti neočekivana sreća tokom aprila! (FOTO)

Da li ste i vi među ovim srećnicima?

31.03.2024 09:01

OTVORITE OČI - LJUBAV VAS ČEKA IZA ĆOŠKA: Kineski horoskop otkriva koja 4 znaka će zadesiti neočekivana sreća tokom aprila! (FOTO)
shutterstock.com

April će biti sve samo ne običan mesec ovog proleća. Astrolozi najavljuju brojne događaje na nebu, što će se odraziti i na nas. Pored konjukcije Jupitera i Urana koji će doneti iznenadnu sreću pojedinim znacima, pred nama je mesec velikih promena za sve znakove Zodijaka. Neki će promeniti posao, drugi mesto stanovanja, a treći će staviti tačku na brakove koji su odavno samo mrtvo slovo na papiru i produžiti dalje. 

Prema najavama kineskih astrologa, u narednih mesec dana četiri znaka čeka velika ljubavna sreća koja je toliko blizu gotovo tu iza ćoška. Ne samo što će se zaljubiti, već će imati podršku zvezda za ovu sudbinsku ljubav. 

Srećna republika vam donosi koji su to srećnici, pa proverite da li ste vi među njima. 

shutterstock.com

Rođeni u kineskom znaku psa uživaće u nežnim emocijama

 

Pas - Nežnost i romantika

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.)
Pred vama je najlepši ljubavni mesec prepun nežnosti i romantike. U aprilu 2024.  konačno ćete upoznati srodnu dušu koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Ovo je vreme kada će vaš šarm i harizma doći do izražaja, pa ćete biti neodoljivi suprotnom polu. Ako ste u vezi, očekujte da se osećate voljeno i cenjeno. Budite otvoreni za nova iskustva i dopustite sebi da uživate u ljubavnim čarolijama koje vam donosi april.

Konj - Ljubavne avanture

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.)
Prema kineskom horoskopu, rođene u znaku Konja očekuju brojne ljubavne avanture. Pred vama je mesec strasti, neočekivanih ljubavnih susreta i snažnih emocija. Međutim, vi nećete biti spremni da se vežete za jednu osobu, jer će vas privlačiti više potencijalnih partnera. Uživajte u romantičnim susretima, samo povedite računa da vam u moru zadovoljstva i avantura ne promakne neko ko je zaista vredan i ko može da vas usreći dugi niz godina. Zato budite spremni da otvorite svoje srce.

shutterstock.com

Tigrovi će se osećati emotivno ispunjeno

 

Tigar - Duboka povezanost

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.)
Tigrovi će moći konačno da se opuste i uživaju u stabilnim odnosima i dubokoj povezanosti koju su sa partnerom gradili dugo vremena. Bićete više nego ikad posvećeni osobi koju imate pored sebe, što će vam pružiti osećaj zadovoljstva i emotivne ispunjenosti. Prevara vam neće pasti na pamet čak i ako budete u prilici za tako nešto, zato što ne želite da izgubite ono što imate. Slobodni pripadnici znaka potencijalnog partnera mogu pronaći na kraćem putovanju, kada će potpuno neočekivano u njihov život ući osoba o kakvoj sanjaju. 

Zmija - Intenzivne emocije

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.)
April 2024. biće za vas emotivno intenzivan mesec koji će na površinu izvući vaše najskrivenije želje kad je u pitanju ljubav. Ukoliko ste u vezi ili braku iskren razgovor će vas dodatno zbližiti, a partner će biti spreman da zajedno sa vama otkriva nove i zanimljive intimne maštarije. Slobodnim pripadnici ovog znaka mogu doživeti intenzivnu romansu sa nekim ko će ih duboko razumeti i podržati. Ovo je vreme da se prepustite svojim osećanjima i dopustite ljubavi da vas vodi ne samo kroz ovaj mesec, već i kroz život. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)