Horoskop

HOROSKOP ZA VIKEND OTKRIVA: Ovnovi kreću u potragu za srodnom dušom, Bikovi preteruju u svemu, a Rakovi dolaze do spoznaje (FOTO)

Evo šta očekuje svih 12 znakova subote i nedelje.

25.11.2023 09:00

HOROSKOP ZA VIKEND OTKRIVA: Ovnovi kreću u potragu za srodnom dušom, Bikovi preteruju u svemu, a Rakovi dolaze do spoznaje (FOTO)
shutterstock.com

Mesec je iz vatrenog Ovna ušao u hedonistički znak Bika pa je pred nama vikend u kome će većina znakova želeti da udovolji sebi. Uz Sunce i Mars u optimističnom Strelcu bićemo otvoreni za nova iskustva, optimizam će biti naglašen kao i želja za hranom posebno slatkišima.

Prema prognozama astrologa, ovaj vikend će probuditi želju za iskrenim razgovorom sa partnerom i uživanje svim čulima. Ravnotežu uvodi Saturnov kvadrat sa Suncem koji će nas spustiti na zemlji u ukazati na razlike između želja i mogućnosti.

Srećna republika vam donosi kakav će biti vikend za svih 12 horoskopskih znakova

Shutterstock

Ovnove drži dobro raspoloženje

Ovan 

Nedelju ste završili najboljim rezultatima na poslu, pa će vas dobro raspoloženje držati i tokom vikenda. Izgarate na poslu pa će vas događaji ovog vikenda podsetiti koliko je važno da imate balans između privatnog i poslovnog života. Džaba uspeh ako nemate s kim da ga podelite.

Bik 

Poslednjih dana duboko ste se zagledali u sebe kako biste shvatli koje su vaše istinske želje, a koliko vaša potreba da udovoljavate drugima, posebno partneru. Ovog vikenda Bikovi će želeti da urade nešto za sebe, da uživaju u običnim stvarima i dobroj hrani. Nemojte preterivati sa slatkišima posebno sa čokoladom. 

Blizanci 

Rođeni u znaku Blizanaca konačno se osećaju kao da su ponovo prodisali. Sa Suncem u Strelcu osećate se kako vas ne drži mesto, želite da stignetu svuda i da vidite sve. Ne preterujte bez obzira na priliv pozitivne energije i osećaj da sve možete. 

shutterstock.com

Rakove čakaju prilike za nova učenja i istraživanje sopstvene duše

Rak 

Rakovi lutaju lagumima sopstvene duše, žele da uče i podignu kvalitet svog duhovnog života. Imaćete prilike za nova učenja i istraživanja, samo napravite ravnotežu između traženja novih horizonata i održavanja emocionalne stabilnosti.

Lav 

Kreativna potraga i romantična interesovanja su pojačana opvog vikenda za sve rođene u znaku Lava. Energija Strelca podiže vaš entuzijazam samo vodite računa da ne poletite previše. Planetarni aspekti vikenda vas podsećaju da ublažite uzbuđenje dozom realizma.


Devica 

Kućna i porodična pitanja za vas uvek imaju prednost. Ipak, nije dobro da se zatvorite u kuću već prihvatite potrebu za avanturom koju vam šalje energija iz Strelca. Planete vam ovog vikenda ukazuje na potrebu za pažljivim planiranjem novih poslovnih poduhvata.

shutterstock.com

Budite mudri i dva puta razmislite pre nego što nešto kažete

Vaga 

Vaše komunikacijske veštine su u fokusu, a vi insistirate na iskrenosti i pravičnoj podeli karata iako i sami znate da to najčešće nije tako. Budite mudri i razmislite o uticaju svojih reči pre nego što ih izgovorite. Ovo se posebno odnosi na period vikenda kad treba da izbegnete bilo kakve nesuglasice po svaku cenu. 

Škorpija 

Prepuni ste energije i fokusirani na finansijski i lični rast. Za rođene u znaku Škorpije vikend će biti prilika da na miru razmisle o novim poslovnim poduhvatima, zabeleže svoje ideje na papiru i osmisle strategiju za naredni period. Odvojte vremena i za sebe, obradujte sebe nekom sitnicom pa makar to bio omiljeni slatkiš.

Strelac 

Nakon ulaska Sunca u vaš znak osećate se nikad bolje. Vaš optimizam i pozitivna energija kao da se udvostručila. Ovaj vikend je pravo vreme da sebe počastite nekim kraćim putovanjem i avanturom koja će napuniti vaše baterije. Saturn vas podseća da morate da ostanete fokusirani i disciplinovani. 

Jarac 

Vama je posao uvek prvo na pameti, a uz pozitivan uticaj Sunca u susednom Strelcu kao da će vam se upaliti lampica u glavi i navesti vas na genijalne ideje kako da uvećate svoj konto u banci. Za vas je odmor kada se fokusirate na dugoročne ciljeve i ono što želite da postignete u budućnosti, pa dajte sebi oduška ovog vikenda. 

shutterstock.com

Vodolije očekuje bogat društveni život ovog vikenda

Vodolija 

Rođene u znaku Vodolije ovog vikenda očekuje pojačan društveni život. Energija Strelaca budi vaš avanturistički duh, pa je pravo vreme za kraće putovanje sa partnerom ili druženje sa prijateljima uz čašu vina. Ne zaboravite na svoje obaveze i odgovornosti, posebno kad je posao u pitanju. 

Ribe 

Okupirani ste profesionalnim obavezama, a energija univerzuma podstiče vaše ambicije. Sledite svoju intuiciju ali poslušajte i tihi šapat Saturna koji je zagazio u vaš znak koji vam savetuje odmeren i temeljan pristup planovima i poslovnim težnjama, piše sajt Miraž.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)