Horoskop

ŠTA NAM DONOSE SUNCE I MARS U STRELCU: Koračajte hrabro ka svojim ciljevima, sada je vreme za velika dela (FOTO)

Nakon vladavine Škorpije i perioda transformacije, sticanja novih uvida i preispitivanja ulazimo u period koji daje više optimizma.

24.11.2023 09:01

ŠTA NAM DONOSE SUNCE I MARS U STRELCU: Koračajte hrabro ka svojim ciljevima, sada je vreme za velika dela (FOTO)
shutterstock.com

Dok nas je sezona Škorpije pozivala da se povučemo unutra, sezona Strelčeva nas poziva da izađemo, širom otvorenog srca, puni vere i entuzijazma


Nakon vladavine Škorpije i perioda transformacije, sticanja novih uvida i preispitivanja ulazimo u period koji daje više optimizma, vedrine i entuzijazma. Mnogi će odahnuti pošto im je energija Škorpije bila veoma teška i iscrpljujuća. Sada je vreme da pravimo nove planove za budućnost, posvetimo se učenju, fakultetu i putovanjima. Sve u svemu, oslobađamo se okova, tabu tema, tradicije i veza koji su nas stavljali u položaj zavisnosti, odapinjemo strelu i povezujemo se s višim stanjem svesti i novim idejama.

shutterstock.com

Sezona Strelčeva

Merkur je u Strelcu od 10. novembra i on nas već uči da se oslobodimo ograničenih pogleda na svet i da unesemo više vedrine u komunikaciju. Strelac voli istinu, priča otvoreno i jasno i gleda stvari iz šire perspektive. Od 23. pridružiće mu se Sunce, a od 24 i Mars. Jato planeta u ovom znaku će uneti više radosti, avanture, humora, smeha i zabave. Spremni za nova istraživanja i s više lakoće, u ovom periodu godine mnogi će započeti nove poslove ili se naći na novim pozicijama. Strelac obožava da putuje, pa će se svako otisnuti na neko putovanje, žrtvujući lični interes u korist tuđeg, spajajući duhovnu i i društvenu vrednost. Nada i vera u bolju budućnost daće mnogima vetar u leđa i podsticaj da se upuste u neke nove stvari. Strelac u svemu vidi najbolje, izlaz iz svake situacije, na putu ka uspehu i novim horizontima. Neko će zaista putovati, neko će to raditi u mislima, neko će tražiti svoju istinu, dok će neko biti zainteresovan za etiku moral i filozofiju.


Osobe rođene u ovom znaku vole šalu, vedre su i nasmejane, ali u isto vreme mogu biti detinjaste i nezrele i izbegavati obaveze, pogotovo one koje nameću kruta pravila i manjak slobode. On je veoma fleksibilan i promenljiv, pa mu više odgovara suština od forme, viši smisao od ličnog interesa. U potrazi za tom istinom može biti i fanatičan i često bez trunke diplomatije i takta grabiti do svojih ciljeva. Strelčevima vlada Jupiter, planeta sreće i blagostanja, pa se oni smatraju najsrećnijim znakom u Zodijaku. Njihov pozitivan stav privlači blagostanje i to je donekle i tačno. Međutim, u nekim trenucima može da pretera, bude neskroman i megaloman. Ako je u lošem aspektu Sunce, vole rizik i kocku, pa su često skloni porocima.

shutterstock.com

Horoskop za decembar i sezonu Strelca

U komunikaciju su opušteni, veseli i spontani, ali često mogu da uvrede sagovornika u želji da kaže istinu. Često su tvrdoglavi i misle da sve najbolje znaju, a ponekad su i u pravu. Zbog prevelikog optimizma mogu biti skloni preterivanju i idealizovanju, a i dešava se da zbog isuviše interesovanja neke stvari ostave nedovršene. Mogu skakati s teme na temu i iznova započinjati poslove.

Najviša svrha Strelca je da ostvari kontakt s višim umom, spozna istinu i prenese je na druge, pa tako svako od nas treba u narednih mesec dana da otkrije neku istinu koja nas vodi u blagostanje i osećaj zadovoljstva, da se osetimo živima i dišemo punim plućima, ohrabrimo, probudimo nadu i veru u čoveka i razveselimo.

Kad nešto zamisle u glavi, učiniće sve da to i ostvare. Ne troše reči uzalud, uvek znaju šta treba da kažu u datim situacijama. Odlični su trgovci, a još su bolji kad je u njihov posao uključeno putovanje. Kada Strelac u nečemu vidi smisao i suštinu, radiće dan i noć da bi stigao do cilja.
Strelčevi vole sport, pa će mnogi krenuti na neku rekreaciju ili trening. Možete upisati neki kurs, vratiti se u školu, a studenti će polagati ispite...

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)