Horoskop

MERKUR U STRELCU DONOSI SUOČAVANJE SA ISTINOM: Blizance čeka najbolji period u godini, Vodolije će pleniti šarmom, a Jarcu stiže obilje svega

Planeta koja simbolizuje naše potencijale, način razmišljanja, intelektualne i retoričke sposobnosti boraviće u vatrenom znaku do početka decembra, a od polovine poslednjeg meseca u godini krenuće retrogradnim hodom.

12.11.2023 09:00

MERKUR U STRELCU DONOSI SUOČAVANJE SA ISTINOM: Blizance čeka najbolji period u godini, Vodolije će pleniti šarmom, a Jarcu stiže obilje svega
shutterstock.com

Merkur je 9. novembra ušao u znak Strelca i doneo je pripadnicima svih znakova Zodijaka suočavanje sa izazovima i istinom od koje su dugo okretali glavu.

Astrolozi podsećaju da je period do polovine decembra važan za završavanje zadataka koje smo dugo odlagali, jer nam nisu pričinjavali zadovoljstvo. Iako će Merkur u Strelcu zahtevati od većine horoskopskih znakova da naprave velike rezove, on će takođe pojedinima doneti i veliku radost i sreću na koju su dugo čekali.

Ovan

Proširite svoj um, Ovnovi. Narednih nedelja fokusirajte se na obrazovanje, putovanja i strane jezike, to će vam ići od ruke. Takođe, dobar je period i da poradite na svojoj duhovnosti i da savladate nove duhovne prakse koje će vas osnažiti.

Bik

Merkur u Strelcu sugeriše vam da se pozabavite finansijama. Pojedini Bikovi mogu da usmere energiju i na rešavanje pitanja nasledstva, jer su sada zvezde dobro pozicionirane i pomoći će vam da brže završite neophodnu papirologiju.

Vodite računa šta pričate i sa kim pričate, jer su velike šanse da će neke vaše tajne biti otkrivene.

Blizanci

Ovo je najbolji period za vas u 2023. godini. Sada je pravo vreme da se odvažite i zatražite sve što mislite da vam pripada, a što vas je do sada nepravedno zaobilazilo. Osetićete veliki priliv energije, kao i želju da menjate mnogo toga.

Neće vas preterano interesovati tuđe mišljenje, niti ćete se obazirati na komentare drugih, pa makar to bili i ljudi iz vašeg najbližeg okruženja. Samo hrabro, Blizanci, sad je vaše vreme za ostvarenje želja!

shutterstock.com

Blizance će pratiti sreća na svakom koraku

Rak

Boravak Merkura u znaku vatrenog Strelca za vas je idealan period da se posvetite sebi i svom zdravlju. Mnogi Rakovi stavljali su sebe u drugi plan tokom godine, zanemarujući signale koje im je telo slalo. Sad je vreme da se pozabavite tim veoma važnim segmentom.

Takođe, ovo je dobro vreme i ako želite da transformišete telo; započnite dijetu, krenite da vežbate, otarasite se loših navika... Zvezde će vas maksimalno podržati u tome.

Lav

Merkur u Strelcu inspiriše vas da otvorite svoje srce za ljubav i dopustite sebi da pokažete šta osećate osobi koja vam se dopada. Odavno niste bili toliko poletni po pitanuju emocija kao što se to sada događa. Prepustite se uživanjima i pokažite partneru, odnosno simpatiji da ste nezamenljivi i da je život sa vama vatromet strasti i ljubavi.

Devica

Ukoliko ste se do sada premišljali šta da uradite po pitanju svog doma, sad je trenutak da donesete konačnu odluku. Merkur u Strelcu nagoni Device da unesu velike promene.

Neke od vas čeka preseljenje, neke kupovina ili zamena nekretnine, a neke veliko renoviranje i oplemenjivanje životnog prostora. U ovom segmentu pratiće vas sreća do kraja godine, pa prionite na posao!

Vaga

Budite oprezni u saobraćaju, bilo da ste vozač ili pešak. Položaj planeta sugeriše mogućnost potencijalnih problema na ulici, kao i u vezi sa tehnikom. Napravite rezervne kopije podataka važnih dokumenata, jer postoji rizik da ostanete bez originala. Takođe, trudite se da što više vremena provodite sa članovima porodice.

shutterstock.com

Vage bi trebalo da više vremena provode sa članovima porodice

Škorpija

U narednim nedeljama fokusirajte se na finansije. Ukoliko nameravate da podignete kredit, dobro procenite da li vam je to u ovom trenutku neophodno, jer vam zvezde nisu posebno naklonjene. Takođe, ukoliko ste nekom dužni, potrudite se da regulišete dug, da vas u narednom periodu ne bi pratila loša sreća.

Strelac

Ulazak Merkura u vaš znak sugeriše da je idealan trenutak za manifestovanje onoga što želite da vam se dogodi u narednih  godinu dana. Budite slobodni i pusite mašti na volju, a onda zapišite sve što ste poželeli da vam se ostvari i makar okvirno osmislite korake koje ćete preduzeti na putu do cilja. Zvezde su na vašoj strani.

Jarac

Nešto čega dugo niste mogli da se rešite, bilo da je to loša navika, odnos koji vam crpi energiju ili posao koji vas ne ispunjava, u narednim nedeljama biće prekinut. Iako ćete možda donekle žaliti zbog takvog raspleta situacije, vremenom ćete shvatiti da je ovaj prekid za vas zapravo blagoslov. Zaslužili ste mnogo više od života, Jarčevi, i darovi će uskoro početi da vam pristižu. Potrudite se da dovoljno raširite ruke, sreća i obilje vam kucaju na vrata!

Pixabay.com

Jarčevi donose sudbinske odluke u vreme boravka Merkura u Strelcu

Vodolija

Merkur u Strelcu donosi iznenadne susrete sa osobama koje mogu da vam budu od velike pomoći. Budite otvoreni za izlaske, susrete i razgovore, to će vam se i te kako isplatiti. Takođe, vaša kreativnost će doći do izražaja u muško-ženskim odnosima, pa će se mnoge Vodolije zaljubiti i u isto vreme zainteresovati veliki broj pripadnika suprotnog pola za sebe.

Ribe

Čeka vas preokret na polju karijere. Neke Ribe će dobiti ponudu da se okušaju u potpuno novom poslu, a neke će promeniti firmu ili napredovati u okviru one u kojoj trenutno rade. Merkur u Strelcu podržava vas da zatražite povišicu, odnosno da se angažujete i dobijete honorarni posao zahvaljujući kom ćete podići životni standard.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)