Horoskop

ŠTA DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 31. AVGUSTA? Impulsivne odluke ove znake horoskopa mogle bi mnogo da koštaju, budite na oprezu!

Iako smo izloženi retrogradnim planetama u ovom periodu kulminacija stiže poslednjeg dana avgusta.

29.08.2023 09:00

ŠTA DONOSI PUN MESEC U RIBAMA 31. AVGUSTA? Impulsivne odluke ove znake horoskopa mogle bi mnogo da koštaju, budite na oprezu!
Shutterstock

Astrolozi avgust smatraju jednim od najizazovnijih meseca jer je pun retrogradnih planeta a uskoro nam stiže i pun mesec koji astrolozi nazivaju i "plavi" i predstavlja kulminaciju svega što se skupljalo prethodnih nedelja. Pun mesec u Ribi  je termin koji označava trenutak kada se Mesec nalazi u znaku Riba i u punoj fazi je svog lunarnog ciklusa.

Astrolozi smatraju da ovaj položaj meseca ima poseban uticaj na emocionalnu i duhovnu sferu života. Ribe su po prirodi emotivni, maštoviti znakovi sa jakom intuicijom i osećajnošću. Kada se mesec nalazi u Rbama, to može da intenzivira osećanja i empatiju kod ljudi. 

shutterstock.com

Pun Mesec može da intenzvira osećanja prema drugima što razvija empatiju i podršku

Ovo vreme je idealno za kreativnost i umetnost ali i duhovnosti. Što se psihološkog aspekta tiče biće naporan period za mnoge jer će ljudi biti nakupljeni nervoze, besa, frustracije i zato ne treba donositi odluke u afektu. Situacija će biti bolja u drugoj polovini narednog meseca zato je bolje ostaviti za tada važne odluke. Supermesec najteže će pasti Ribama, Strelčevima, Devicama i Blizancima.

Ribe

Za ovaj znak plavi mesec je izazovan jer donosi kraj jednog životnog ciklusa i presek stanja. Bićete ranjivi kako dolazi kraj meseca al i skloni intenzivnim potezima jer ćete biti izuzetno osetljivi. Nemojte donositi odluke u afektu čak i ako vam se sve skupilo.

shutterstock.com

Ribama se ne prepručuje donošenje odluka u ovom periodu jer mogu biti u afektu

Strelac

Pun mesec u Ribama kod vas donosi promene i komplikacije u porodičnim odnosima kao i brigu za jednog člana porodice. Naoružajte se strpljenjem jer ono što saznate o porodici kulminiraće 31. avgusta.

Blizanci

Pun mesec Blizancima donosi krizu na poslu i potrebu da menjaju profesiju. Možda će u tom periodu doneti i odluku da prekinu radni odnos pa treba biti oprezan sa takvim odlukama jer će Merkur biti retrogradan.

Devica

Devicama neće biti najsjajnije na emotivnom planu jer Plavi mesec im donosi probleme u braku. Takođe, ako imate poslovnog partnera i taj odnos može biti težak. Morate pronaći neki kompromis za odnos koji je svakako na ispitivanju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)