Horoskop

TAROT PREDVIĐANJE ZA SEPTEMBAR: 3 znaka očekuju tekstonske promene, ovo je vaših pet minuta

Blizanci ne treba da glume žrtvu, Devica ne sme da odustane od svojih ciljeva, a Jarac...

28.08.2023 09:00

TAROT PREDVIĐANJE ZA SEPTEMBAR: 3 znaka očekuju tekstonske promene, ovo je vaših pet minuta
shutterstock.com

Tarot je špil od 78 karata koje se dele na Veliku i Malu arkanu. Veruje se da vode poreklo iz drevnog Egipta gde su bile još jedno od sredstava za proricanje budućnosti. U Italiji se pojavljuju u 14. veku pod imenom Naibi (prorok), a veruje se da su ih doneli Templari preuzevši simboličke pločice od tajnog bratstva Druza u Libanu.

Danas se tarot prilično pogrešno vezuje za okultizam zato što su se njima služili rani francuski okultisti verujući da imaju ezoterične moći. Bilo kako bilo, danas je tarot jedan od najpreciznijih predviđanja budućnosti, često tesno povezan sa astrologijom koju dopunjuje.

Srećna Republika vam donosi kakva iznenađenja mogu da očekuju ova tri horoskopska znaka do kraja septembra 2023. kao i koja karta će biti vladar vašeg znaka kao i njeno značenje, pa ukoliko ste među njima pogledajte tumačenje za mesec koji je pred vama. 

Foto: Shuttestock

 

Blizanac

Tarot karta: Carica

Prestanite da glumite žrtvu i skinite masku hladnokrve osobe. Vi imate veliko srce i pokažite ga drugima. Nemojte da povređujete ljude u svojoj okolini svojom okrutnošću i ohološću. Prihvatite da ste vi osoba koja je topla i koja ume da voli. Carica traži od vas da prestanete da gurate ljude od sebe, jer je vaš okruženje više nego zdravo.

Foto: Shuttestock

 

Devica

Tarot karta: Osam novčića

Iskoristite ovaj mesec da razmislite o tome kako da najbolje iskoristite potencijale vezane za posao. Može biti u pitanju projekat, ili težak zadatak od kojeg ste umorni, ali nemojte da posustajete. Osam novčića vam kaže da još nije vreme za odlazak, jer vas čekaju razne nagrade. Postoji naznaka da ćete napredovati, ali morate da posmatrate stvari iz drugog ugla i probate da drugačije pristupite problemu. Napravite pauzu i razmislite šta bi to moglo da bude, ali nemojte da odustajete. 

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Tarot karta: Devet štapova

Pozabavite se preprekom koja vas opterećuje. Ukoliko se skoncentrišete i razmislite o rešavanju problema naćićete način, ali koristite svoju intuiciju. Devet štapova će vam pomoći i doneti energiju i resurse koja vam je potrebna da obavite ovaj težak posao. Bićete zapanjenu koliko brzo možete da napredujete i iznenadićete se koliko ovaj problem možete lako da rešite. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)