Horoskop

POSLEDNJEG VIKENDA AVGUSTA SLEDI ASTROLOŠKA TRANSFORMACIJA: Ovih 5 znakova su na posebnom udaru

Pripazite na donošenje naglih odluka, planete vam nisu naklonjene.

26.08.2023 09:02

POSLEDNJEG VIKENDA AVGUSTA SLEDI ASTROLOŠKA TRANSFORMACIJA: Ovih 5 znakova su na posebnom udaru
shutterstock.com

Poslednji vikend u avgustu doneće brojne promene za pojedine znake Zodijaka. Sada je pravo vreme da se posvetite voljenim osobama i uživate u vremenu provedenom sa njima. Ipak, ne opuštajte se previše. Sada nije trenutak kada treba donositi ishitrene odluke.

Srećna Republika otkriva na kojih 5 znakova Zodijaka će planete posebno imati uticaja poslednji vikend ovog meseca .

shutterstock.com

 

 

Ovan

Ovog vikenda Ovnovi će osetiti potrebu za akcijom i kretanjem. Opuštanje im može izgledati kao gubitak vremena pa će verovatno planirati fizičke aktivnosti. Pazite samo da se ne preopteretite, povremeni predah i odmor takođe su važni.

shutterstock.com

 

 

Rak

Rakovi će ovaj vikend želeti da provedu sa svojim bližnjima. Bilo da se odlučite za neki izlet, veče uz filmove ili neku društvenu igru, prijaće vam da napunite baterije pred novu nedelju. 

shutterstock.com

 

 

Vaga

Za Vage će vikend biti vreme za opuštanje i druženje s prijateljima. Možda ćete otići na izlet ili provesti vreme u kafiću. Pripazite na donošenje odluka i ne brzajte.

shutterstock.com

 

 

Škorpija

Škorpije će ovog vikenda biti u potrazi za dubokim razumevanjem i introspekcijom. Možete se odlučiti za iskren razgovor s bliskim prijateljem. Pripazite da vas ne obuzmu negativne misli.

shutterstock.com

 

 

Ribe

Ribe će ovog vikenda biti u potrazi za dubokom emocionalnom povezanošću. Možda ćete provesti vreme s voljenom osobom ili se posvetiti kreativnim aktivnostima. Pripazite na potrebu za begom od stvarnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)